Gixu. Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Ok,imi fac bagaju' si vin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 (editat) Se indura cineva sa ma ia pasager pana la Baba Novac sa-mi scot si io mobra? Editat Februarie 13, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 oriunde, daca merge si broscuta Pey bine mai ,sa nu dati voi un telefon inainte sa plecati,sa ma treziti si pe mine din somn.... Las ca va tin eu minte.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
>>xXx<< Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 UN LINK ... POATE COAFEAZA PE CAREVA!!! /index.php?showtopic=315980 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Cand am parcat motoru am observat balta din fata garajului...inghetase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 (editat) la salajan, au udat astia strada ... era sticla pana la ozana Daca am reusit noi sa ne adunam 11-12 motoare pe frigul asta, e clar la nebuni cu noi! Raven, imi cer scuze. Nu am reusit sa fac nici o poza. In schimb, am filmat tot e ceva Editat Februarie 14, 2009 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 La mine acilea termometru de la geam arata -4 grade. Si io mergeam in blugi si fara cagula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Sanatate curata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Cand am parcat motoru am observat balta din fata garajului...inghetase la mine la rond la baba novac a fost bike on ice...un stimat participant la trafic cu a lui masina ma claxona, motorul mergea cum vroia el, ca daca dadeam stanga sau dreapta ma uitam sigur la stele, eu am avut grija sa ies din rond pe roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Deci sunt singuru care desi a inghetat nu a facut patinaj artistic in trafic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Deci sunt singuru care desi a inghetat nu a facut patinaj artistic in trafic? bucura-te...e o senzatie naspa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Deci sunt singuru care desi a inghetat nu a facut patinaj artistic in trafic? norocosule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 la salajan, au udat astia strada ... era sticla pana la ozana Daca am reusit noi sa ne adunam 11-12 motoare pe frigul asta, e clar la nebuni cu noi! Raven, imi cer scuze. Nu am reusit sa fac nici o poza. In schimb, am filmat tot e ceva Nu-i bai, e bun si ala...Dar v-ati riscat rau aseara! Am umblat si eu prin zona, si vedeam din masina ce e pe jos. NU e de iesit, sincer! Dar na...faceti ce vreti, sa nu regretati daca dati moto pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Toata lumea de treaba sta in Titan ! Eu de ce nu m-am nascut in Titan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 (editat) Toata lumea de treaba sta in Titan ! Eu de ce nu m-am nascut in Titan? Multumim, multumim eu sunt nascut la maternitate Dar de copilarit, am copilarit pe Campia Libertatii pe la RUCAR, zona aia. Editat Februarie 14, 2009 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 La mine acilea termometru de la geam arata -4 grade. Si io mergeam in blugi si fara cagula Nu erai singurul....mai era si tipul cu mz-ul,care mai avea si blugii rupti prin genunchi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Nu erai singurul....mai era si tipul cu mz-ul,care mai avea si blugii rupti prin genunchi. da dar tipul cu mz-ul avea munusi pufoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 da dar tipul cu mz-ul avea munusi pufoase Care erau ale mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Care erau ale mele pac pac pe persuana fizica care este... Eu cand il vedeam pe nenea cu MZ-u cat de subtire e imbracat ma incalzeam instant...efectu' termos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Ce bine e sa ai climatronic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Ce bine e sa ai climatronic ! La noi s-a blocat pe rece... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 La Multi Ani Yorgo !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 iese careva din casa? Ma adresez burlacilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 iese careva din casa? Ma adresez burlacilor ies eu si un amic cu un gixxer...Poate facem brigada ca aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 ies eu si un amic cu un gixxer...Poate facem brigada ca aseara mai primiti si alta lume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate