DKWraith Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 sefa si nu ai zis nimic...eu de pe la 2 m-am tot plimbat cu sebi. lippale, vii maine sa ma ajuti cu o idee, ceva, sa tunez veioza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 nice ride..unele poze sunt destul de ok keep doing that sefa si nu ai zis nimic...eu de pe la 2 m-am tot plimbat cu sebi. Am simtit nevoia de o plimbarica singura...next time zic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 am jeanta stramba de la un gropan si'mi pierde aer.. aveti idee dc o pot indrepta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 lippale, vii maine sa ma ajuti cu o idee, ceva, sa tunez veioza? da taica...spune pe la cat, doar am jeanta stramba de la un gropan si'mi pierde aer.. aveti idee dc o pot indrepta??? se poate indrepta. incearca la sama service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 am jeanta stramba de la un gropan si'mi pierde aer.. aveti idee dc o pot indrepta??? La diham, exista o vulcanizare care indreapta si roluieste roti de moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Am fost cu o parte din monsteristi la valea Doftanei. M-am gandit ca fiind luni, toata lumea lucreaza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 ok. ms mult. trebuie s'o dau jos de pe mobra si apoi vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Am fost cu o parte din monsteristi la valea Doftanei. M-am gandit ca fiind luni, toata lumea lucreaza ... daca e vreme frumoasa joi, dupa ce schimb uleiu fac si eu un drum dinasta cu tine pana undeva frumos cand aveti timp sa va uitati si la traileru asta http://www.youtube.com/watch?v=UAPnJbl8wAc...feature=related cand vin robotii aia cu motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Nuuu... Erau pitzi in masini,si se tot chinuiau sa nu-mi lase si mie o banda libera mda...ti-am spus incearca la arc sau da ture prin dorobanti acolo sa vezi pitzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Bus...otociclete.html simteam ca ma enervez asa ca am zis ca paote daca "spun" imi mai trece. Deci tampitii, dupa ce ca vor sa interzica circulatul noaptea acum vor sa me mai puna si impozit ( de parca nu plateam deja unul ). Excelent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Bus...otociclete.html simteam ca ma enervez asa ca am zis ca paote daca "spun" imi mai trece. Deci tampitii, dupa ce ca vor sa interzica circulatul noaptea acum vor sa me mai puna si impozit ( de parca nu plateam deja unul ). Excelent... Niste cretini, o tara de ... In fiecare campanie electorala toti politicienii ne promit ca fac...ne promit ca ne da... iar dupa ce se vad cu sacii in caruta isi arata adevaratele fete. Eu sunt scarbit de conducerea acestei tari, pacat ca noi nu prea avem ce sa facem. Editat Martie 10, 2009 de allexx_2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 ...ciocolata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) "un impozit anual, care se va aplica si la motociclete si va fi calculat in primul rand in functie de capacitatea cilindrica " la 600 cm o sa fie foarte putin .... si plus de asta ... cam cate motociclete aduse din straintate inmatriculati voi pe an ??? 10 ? 15 ??? este vorba de niste bani pe care o sa ii dai la impozit atunci cand faci prima inmatriculare .... p.s. impozitul ala pe care il platesti tu anual ramane la fel .... p.s.2. cat e impozitu tau anual la motor ?? 30 ron ?? .... imi place cum toata lumea isi da pareri dinalea de genu " conducere de (cuvant urat) ..." ..... Editat Martie 10, 2009 de maddok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Eu am inteles din articol ca o sa fie un impozit anual. ADica inlocuiesc taxa de inamtriculare ( platibila 1 data ) cu o taxa anuala ( platibila cat te tine motoreta). Sunt foarte destepti baietii. Si nu ma intereseaza ca o sa fie putin... ideea e ca deja platim un impozit pentru motoreta. Dar vorba lui ciciu : ciocolata si ne trece supararea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 "un impozit anual, care se va aplica si la motociclete si va fi calculat in primul rand in functie de capacitatea cilindrica " la 600 cm o sa fie foarte putin .... si plus de asta ... cam cate motociclete aduse din straintate inmatriculati voi pe an ??? 10 ? 15 ??? este vorba de niste bani pe care o sa ii dai la impozit atunci cand faci prima inmatriculare .... p.s. impozitul ala pe care il platesti tu anual ramane la fel .... p.s.2. cat e impozitu tau anual la motor ?? 30 ron ?? .... imi place cum toata lumea isi da pareri dinalea de genu " conducere de (cuvant urat) ..." ..... Nu ai inteles cred problema principala...poate sa fie si 3 lei ... este o alta taxa, aplicabila peste o alta droaie de taxe, la care se calculeaza sau deduc alte taxe....puii mei suntem locul 2 in Europa ca nr de taxe...si depasim locul 3 cu un procent de 120 %...ti se pare normal? Si da sustin..conducerea este de "cuvant urat"...pt ca vine in general doar cu taxe si cheltuieli de afara dar nu vine si cu legi ale veniturilor de afara. Plus ca daca in germania se numeste taxa ecologica, in italia se numeste taxa de mediu si in austria taxa verde, la noi vor fi toate trei.... Suntem singura tara din ue care a acceptat legea aia cum ca esti obligat sa pui alarma la coasa ca sa sperii harciogii de pe camp cand iesi la cosit...de asta ce zici? The bottom line este...nu conteaza costul...e o problema de principiu...ca se mai adauga ceva de plata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 la mine nu ploua...care se risca la o plimbare ? btw cine e interesat de casti originale.. /index.php?showtopic=327681 Peace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 mda...ti-am spus incearca la arc sau da ture prin dorobanti acolo sa vezi pitzi... Sa faca astia rondu de la Romana mai larg...si sa fac unu si un fata la banbuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 sustin..conducerea este de "cuvant urat"...pt ca vine in general doar cu taxe si cheltuieli de afara dar nu vine si cu legi ale veniturilor de afara. Plus ca daca in germania se numeste taxa ecologica, in italia se numeste taxa de mediu si in austria taxa verde, la noi vor fi toate trei.... Suntem singura tara din ue care a acceptat legea aia cum ca esti obligat sa pui alarma la coasa ca sa sperii harciogii de pe camp cand iesi la cosit...de asta ce zici? Spidere, esti PSD-ist? Noi sa fim sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 SOAAAREEE!!! De ce apare tipul asta pe cer numai cand sint eu la job? BUCURATI-VA DE EL SI PT MINE!!!:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 SOAREEE!!! Sunt LIBER!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 care iese la o plimbare dupa 4 ...?? Mi-am reinoit numerele de inmatriculare si sunt gata de drum si cu kef de duca ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 ai intrat bade? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 atunci imi voi scoate mai des tricourile la plimbare ca sa ai material vineri seara.. la airbrush party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Spidere, esti PSD-ist? Noi sa fim sanatosi! Nu tati...nu sunt PSD-ist...eu pur si simplu as impusca toata clasa politica actuala...asa just for the fun of it... .Nu de alta, dar absolut toti sunt de "cuvant urat". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Nu tati...nu sunt PSD-ist...eu pur si simplu as impusca toata clasa politica actuala...asa just for the fun of it... .Nu de alta, dar absolut toti sunt de "cuvant urat". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate