JhOn Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 ce se mai intampla pe aci??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 am racit, ma ustura gatu si curge nasul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 si mie'mi curge nasul mai ceva ca apa lapompieri alextutza intra pe topicul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 alexgrp tragem o plimbarica diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 si mie'mi curge nasul mai ceva ca apa lapompieri alextutza intra pe topicul meu Care e topicu tau ?....................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 FERVEX face minuni!:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 /index.php?...=327477&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Eu, aproape k am scapat de receala dar la ce vreme este acum, cred k am sa ma sui iar pe motor si iar am sa racesc...mortii lui de aerobic....detaliii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 racit...mama ei de vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 racit...mama ei de vreme Si tu ai racit ma? Futu-i ceapa caprei masii!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Si tu ai racit ma? Futu-i ceapa caprei masii!!!!! Eu mai am putin si scap de raceala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 FERVEX face minuni!:-) am bagat coldrex hotrem Si tu ai racit ma? Futu-i ceapa caprei masii!!!!! :D se iau toti dupa mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Nu stiu de ce mama naibilui am plecat per pedes la munca... cand afara e super cald...mortii masii de treaba ... oricum diseara sunt calare fara dar si poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 se iau toti dupa mine... Pardon, cine era racit saptamana trecuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Pardon, cine era racit saptamana trecuta? eu am dat startul pe topic... sa incep si cu ce ati mancat azi, ca sa aiba motiv lumea sa se ia de noi ca aberam pe topic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 sefa, iti aduc ceiutz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 sefa, iti aduc ceiutz? Nu e nevoie, ca o sa ies curand afara cu treaba pana la facultate...Dar te tin minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Pardon, cine era racit saptamana trecuta? Ce ma ai mers cu spatele gol cand te-am luat pasager? Sau ai vrut sa-ti arati bucile? =))) ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Ce ma ai mers cu spatele gol cand te-am luat pasager? Sau ai vrut sa-ti arati bucile? =))) ))))) Chiar asa, PASAGERULE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Ce ma ai mers cu spatele gol cand te-am luat pasager? Sau ai vrut sa-ti arati bucile? =))) ))))) haha,bine ca mi-ati amintit Nenea Switch,cum e pasager la Gixx? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 haha,bine ca mi-ati amintit Nenea Switch,cum e pasager la Gixx? Gata a fugit..s-a speriat!! :D:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Eu mai am putin si scap de raceala cu ce ai scapat??cu aspirina saracului....?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 cu ce ai scapat??cu aspirina saracului....?? Ei,cu aspirina saracului ..ce-i aia? Cu fervex mai Ovi,nurofen , paracetamol ,d-astea babesti..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Ei,cu aspirina saracului ..ce-i aia? Cu fervex mai Ovi,nurofen , paracetamol ,d-astea babesti..... da da stiu eu lasa ca stiu eu pe cine sa sun sa intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 da da stiu eu lasa ca stiu eu pe cine sa sun sa intreb Nu ma da el de gol...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate