Stefan33 Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Aaa, am inteles! Da nu e greu sa schimbi consumabilele...macar in zilele calde pregateste-o de ITP Nu e greu deloc, e a doua oara cand schimb chestiile astea dar e de migalit, mult de demontat si asta ma cam demoralizeaza, un pic... Dar imi voi lua inima-n dinti, la un moment dat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 mama ce de lumeee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 mama ce de lumeee.... Bai cocos treci pe mess...iar te tii de prostii pe forum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Am si motor si permis dar trebuie sa-i schimb uleiul, filtrele, bujiile, dupa care trebuie RCA si ITP! Fiind cam rece afara, nu prea imi vine sa ma apuc de treaba! Hmm rece afara? Sigur stam prin aceeasi zona? Daca e peste 0 grade nu e rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Este exact temperatura care imi induce o lene... grava! Care se accentueaza la umbra garajului, in care este chiar frig! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 ah..ce frumos a fost azi...nici plimbarica prea rea.. voi ati iesit sau v-ati chatuit pe forum ? restecPA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Eu m-am chatuit pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Bai cocos treci pe mess...iar te tii de prostii pe forum ! ba chiar nu ma tin de prostii si nici pe mess nu stau si nici mai devreme nu eram iar forumul asta merge mai mult nu ... deci nici aici nu mai stau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Ce bine ar fi sa fie mereu zile k asta de azi ..ma rog sa fim si sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Ce bine ar fi sa fie mereu zile k asta de azi ..ma rog sa fim si sanatosi 1week si iti scoti mobra...patience... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Eu, Switch si inca 2 amici am fost pana la Slobozia, frumusel si curat orasel. Am dat de ceva bikeri acolo, dar si pe drum...Cam racoare/frig la intoarcere, dar a meritat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Eu, Switch si inca 2 amici am fost pana la Slobozia, frumusel si curat orasel. Am dat de ceva bikeri acolo, dar si pe drum...Cam racoare/frig la intoarcere, dar a meritat deci intr-acolo te duceai, cand te-am vazut eu pe la 13:30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 deci intr-acolo te duceai, cand te-am vazut eu pe la 13:30? Da mergeam sa ma intalnesc cu lumea la iesirea pe autostrada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Eu, Switch si inca 2 amici am fost pana la Slobozia, frumusel si curat orasel. Am dat de ceva bikeri acolo, dar si pe drum...Cam racoare/frig la intoarcere, dar a meritat Misto plimbarea, mai putin ca trebuia sa ne oprim sa pozam asfintitu' ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Misto plimbarea, mai putin ca trebuia sa ne oprim sa pozam asfintitu' ala... dar...la KFC ati fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 (editat) dar...la KFC ati fost? Am cautat unu' toata Slobozia, da' nu am gasit ... mama lor de ascunsi. Editat Martie 22, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Misto plimbarea, mai putin ca trebuia sa ne oprim sa pozam asfintitu' ala... Mda, asta e...si mie imi pare rau dar...la KFC ati fost? Bre, i hate kfc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Si am mancat mult mai bine la pizzeria aia. Frig??? Daca nu aveam carene dupa care sa ma ascund (ca voi), mergeam tot drumul cu 50km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Salutareee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Si am mancat mult mai bine la pizzeria aia. Frig??? Daca nu aveam carene dupa care sa ma ascund (ca voi), mergeam tot drumul cu 50km/h. chiar buna pizza! Spidereeeeee uite cine posteaza aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Nu mai vorbiti de mancare ca ma ia foamea instant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Frig??? Daca nu aveam carene dupa care sa ma ascund (ca voi), mergeam tot drumul cu 50km/h. Lasa bre ca tu ai dormit tot drumu... Altii s-au dat superman pe choppere... numa io aveam ditai bocancii de ma dezechilibram cand miscam picioru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Bre eu numai in oras, la intoarcere am avut probleme cu frigul...nu mai reuseam sa conduc cum tre, eram inghetata. Ete ce faceam eu in benzinarie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Mda, asta e...si mie imi pare rau Bre, i hate kfc! kfc..sta la baza economiei romanesti..de abia cand o sa pice KFC...o sa fie criza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Neatza lume... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate