Mesterila Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 красив, много красив....sper sa fie bine o sa-mi spuna Spider, bulgaru nostru, numai k e problema cu el, nu are ceafa lata, are matzu lat... Foarte frumos in Balgarskia si mult mai civilizati in trafic resctepa:D:D Si drumul foarte bun pana la Veliko Turnovo. Sefa, pozneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 La multi ani, shefa!!! :) incearca aici mai bine /index.php?...t=0&start=0 app buna ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 neata ovy. ce faci? Shefa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) pana mea ma plictisesc si am chef de o cheia si nu am cu cine... o sa incerc la baietii care stau pe canapea ca sunt dispusi la plimbari dastea:) Editat Martie 30, 2009 de Ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 pana mea ma plictisesc si am chef de o cheia si nu am cu cine... pai pote mergem in week daca isi scoate ala veioza din casa oricum poate facem un drum mai lung pe la buzau, pana mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 pana la buzau!!!ce drum lung frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 buc-bv-buzau-buc ma tembelule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 dap de acord,dupa ce isi scoate domnisorul veioza la lumina dar ne oprim si la vulcanii ca..ciosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 dap de acord,dupa ce isi scoate domnisorul veioza la lumina dar ne oprim si la vulcanii ca..ciosi Veioza e pe vine ! Inca o leaca ! Si mergem sa ne ca ...cim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Veioza e pe vine ! Inca o leaca ! Si mergem sa ne ca ...cim ! cocos...mai ai putin si ajungi super membra!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 dap de acord,dupa ce isi scoate domnisorul veioza la lumina dar ne oprim si la vulcanii ca..ciosi ba mi-am adus aminte ca am vazut duminica o pata pe jos sub mobra si nu stiu de la ce e ...ca am pus mana si era unsuros pe sub ea ... dar sambata cat am alergat nu am observat nimic ... de le ce o fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) ba mi-am adus aminte ca am vazut duminica o pata pe jos sub mobra si nu stiu de la ce e ...ca am pus mana si era unsuros pe sub ea ...dar sambata cat am alergat nu am observat nimic ... de le ce o fi? radiatorul???poate e fisurat sau sa nu fie uleiul....iti recomand eu un mecanic bun si ieftin sa-ti faca o revizie Editat Martie 30, 2009 de Ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 ulei nu cred ca e...adica sper sa nu fie ... sa fie radiatorul crapat pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 bah se poate....nu neaparat sa fie crapat dar poate sa aive o fisura...in caz de fisura exista o solutie cu care se poate rezolva,daca e crapatura cred ca trebuie sa consulti bugetul si sa iti cumperi alt radiator asta daca nu e de la baia de ulei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 mda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 lichidul de frana mai e uleios. daca era incolor...ar putea fi de la asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 lichidul de frana mai e uleios. daca era incolor...ar putea fi de la asta ala e usor de verificat ms mi-ai dat o idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 La multi ani, shefa!!! Merci mult nenea cu domi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 ! Am reusit sa-mi fac si eu ITP-ul azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 ! Am reusit sa-mi fac si eu ITP-ul azi! te asteptam vineri la intrunire atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Am sa incerc, am un program de lucru ciudat si nu prea stiu cand sint liber... In general ies ziua la plimbare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Ce de confrati azi in trafic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Nu stiu de voi, dar azi la 8 am murit de cald pana la Ploiesti si inapoi. Pe la Romanesti am tras pe dreapta sa scot mesada ca nu se mai putea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 @ ravenita : multi ani traiasca, multi ani traiasca , la multziiiii aniiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 красив, много красив....sper sa fie bine o sa-mi spuna Spider, bulgaru nostru, numai k e problema cu el, nu are ceafa lata, are matzu lat...Foarte frumos in Balgarskia si mult mai civilizati in trafic resctepa:D:D Si drumul foarte bun pana la Veliko Turnovo. Sefa, pozneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Да бе. Така е много добре. Sefaaaaa, pozneleeeeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate