CRISTINA CBR600 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 cine iese la o plimbare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Eu ies peste vreo 30-45 min! Pe unde te plimbi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Eu ies peste vreo 30-45 min! Pe unde te plimbi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristislr650 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 10.30 sau 22.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) ne adunam in seara asta la o plimbare ...zice ti si voi o ora la care sa ne vedem!!!!!!!! Luci iesi ..? Editat Aprilie 4, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 legnakrad nu mai are mobra pentru ca mi-a vandut-o mie ! Sa o stapanesti sanatos si te asteptam pe la intalniri ! Lemneee...hai cu noua mobra sa te incerc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Bine ca sunteti voi liberi! uratilor! Plimbare frumoasa! da,si eu am lucrat azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 deci..ne strangem in seara asta pt o plimbare?? care ...cum .....ora ..zice ti ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 deci..ne strangem in seara asta pt o plimbare?? care ...cum .....ora ..zice ti ceva Decat sa stai sa ii intrebi de zeci de ori mai bine stabileste ora si locul de intalnire, sigur se gaseste cineva sa vina. Putina initiativa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Gata, eu m-am retras din trafic! Motorul la nani, eu la bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) DECI in seara asta intre 8:15 si 8:30 la gura d metrou titan ..facem o plimbare ..poate un suc la ursu ..poate o plimbare pana in bikers ...sau doar prin oras ...si apoi poate pe bd.timisoara zice ti si voi care vreti sau ce vreti Editat Aprilie 4, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 ok,de un suc la Ursu am timp deci ramane la 8.15 la metrou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) ok,de un suc la Ursu am timp deci ramane la 8.15 la metrou? da, pana acum suntem 3, k mai vine un gsreu 8:15 care mai vine Editat Aprilie 4, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 voi aveti liber si stati in bucuresti? hmm ... nu inteleg placerea unora de a conduce in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pamu Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 salutari mai titansti,, am si eu o intrebare si o mare rugaminte, se afla printe voi vreun posesor de aprilia pegaso? intreb asta pt k stau in zona si am mare mare mare nevoie sa fac schimb de un cdi,,cred k al meu s-a bulit,,e vorba de maxim 10 minute sa verific doar daca ala e. (oare am noroc???!!) va salut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 pachemon are Aprilia Pegaso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 mai vine careva??[/b] 8:15 titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pamu Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 pachemon are Aprilia Pegaso bunn. doar k nu-l cunosc pe tip,,cum pot lua legatura cu el..ma poti ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Am iesit pe strasse! La Titan nu era nimeni la 10.45-11.05! Cre' ca ne-ai ratat la cateva minute.Am fost 6 titanisti,3 au plecat pe traseul Oltenita - Giurgiu si 3 au ramas in Bucuresti si bine au facut!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 bunn. doar k nu-l cunosc pe tip,,cum pot lua legatura cu el..ma poti ajuta? da-i un mesaj privat id-ul lui pe motoretism este exact ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Cre' ca ne-ai ratat la cateva minute.Am fost 6 titanisti,3 au plecat pe traseul Oltenita - Giurgiu si 3 au ramas in Bucuresti si bine au facut!!!!!!! de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 de ce? Va spun vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Va spun vineri. LUME LUME !!!HAIDETI IN BIKERS OTOPENI ! DAR MAI INTAI CITITI POSTU' ASTA ! /index.php?...p;#entry1802829 PEACE ! LUME LUME !!!HAIDETI IN BIKERS OTOPENI ! DAR MAI INTAI CITITI POSTU' ASTA ! /index.php?...p;#entry1802829 PEACE ! oferta bikers otopeni !!! PUI CU PAR...PUI PAROS..SI PUI NERAS !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBK Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 voi aveti liber si stati in bucuresti? hmm ... nu inteleg placerea unora de a conduce in bucuresti exact asta voiam sa zic si eu... Am observat ca sunt putini titanisti care ies la plimbari mai lungi de 20 Km in afara Bucurestiului. Deciiiii.... Se baga cineva maine la un traseu Buc-Buzau-Siriu-Brasov si intoarcere pe Cheia sau Valea Prahovei? Vremea o sa fie ca azi, adica soare peste tot si 20 de grade la Brasov. Intre 10-10:30 la metrou Titan? Anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 (editat) ahahahahaha auzi pui cu par. chiar ma gandeam ca este un nou fel de mancare pe meniu ca nu prea parea cunoscut. voiam sa ma duc o fuga intr-o zi. In cazul in care n-ai gatit un pui sau pulpe pina acum majoritatea asa le cam cumperi din supermarket...mai trebuie "rasi" sau parliti suplimentar.Probabil bucatarului i-o fi fost lene sa le mai jumuleasca/parleasca. Am patit si eu odata cand m-au apucat talentele culinare Nu stiam ca motociclistii sa fie asa sensibili am vazut prea tarziu anuntul tau ca mergeam si eu la brasov...asa ma agit prin zona.. Editat Aprilie 5, 2009 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate