Kayne Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 la ora asta buna dimineata breh...?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Nuu, mai devreme putin! Am iesit dimineata din tura de 24... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 hai cine posteaza dupa mine sa aiba 6666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Eu. Muahahahah. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 ce preocupari mai aveti si voi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 ce preocupari mai aveti si voi ... Demonstram si noi la lume ca suntem niste satanisti forumisti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Buna dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 ceea ce va dorim si dvs.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Pai eu nu aveam in plan sa ies, m-am dus dupa ei sa le tin de urat pana a venit o duba sa ridice un moto cu probleme. adica al meu ; urat e frate sa-ti vezi motorul in duba si tu pe langa el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 on topic: buna ziua titanistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 on topic: buna ziua titanistilor buna sa iti fie inima ovy ... si stai linistit ca nu ajungi tu super membra inaintea mea muahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 buna sa iti fie inima ovy ... si stai linistit ca nu ajungi tu super membra inaintea mea muahahaha oooo salut razvan ce mai faci?toate bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 buna ...... intrebare: miercuri ne strangem k sa plecam spre ARC pe la 6:45 - 7 ??ce ziceti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 buna ...... intrebare: miercuri ne strangem k sa plecam spre ARC pe la 6:45 - 7 ??ce ziceti?? i'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 oooo salut razvan ce mai faci?toate bune? Dupa ce ajungeti supermembrii terminati cu chestia asta? (zi buna, neata s.a.m.d.) buna ...... intrebare: miercuri ne strangem k sa plecam spre ARC pe la 6:45 - 7 ??ce ziceti?? Eu vin direct acolo, va astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) Dupa ce ajungeti supermembrii terminati cu chestia asta? (zi buna, neata s.a.m.d.) Eu vin direct acolo, va astept. da da. dar pana facem 3 buline sub avatar o sa vorbim despre ce mancam asa ca de noi tot nu scapi mai discutam la ARC Editat Aprilie 7, 2009 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 da da. dar pana facem 3 buline sub avatar o sa vorbim despre ce mancam asa ca de noi tot nu scapi mai discutam la ARC Discutam discutam, numa sa nu veniti tarziu ca o sa mi se lungeasca urechile asteptand, caci vin direct de la facultate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 da da. dar pana facem 3 buline sub avatar o sa vorbim despre ce mancam asa ca de noi tot nu scapi mai discutam la ARC hai mai Razvane, nu ma asteptam ca tocmai tu sa fii gelos pe Nyt ca e Super Membra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 hai mai Razvane, nu ma asteptam ca tocmai tu sa fii gelos pe Nyt ca e Super Membra baga ochiul pe explorer viasat, e o emisiune pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Discutam discutam, numa sa nu veniti tarziu ca o sa mi se lungeasca urechile asteptand, caci vin direct de la facultate. pai crred ca pe la 19:30 max suntem acolo hai mai Razvane, nu ma asteptam ca tocmai tu sa fii gelos pe Nyt ca e Super Membra eu gelos? neahhhh promit sa ma opresc la 499 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Simbata vreau sa explorez fortul de langa A2! Mai este cineva interesat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 k sa nu ne injure unele pers k ajungem prea tarziu la ARC .... propun sa ne vedem maine intre 6:45 si 7 la gaura de metrou asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 @stefan33 - de ce nu... desi pot sa iti spun de acum ce o sa gasesti.. subiectul a fost dezbatut pe larg pe alte forumuri... daca vrei iti las pm cu linkul... @septimiu - asa tarziu breh? ma plictisesc pana atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 k sa nu ne injure unele pers k ajungem prea tarziu la ARC ....propun sa ne vedem maine intre 6:45 si 7 la gaura de metrou asfalt uscat tuturor Vin doar daca mergi cu mine de la guvern pe aviatorilor pana la arc Si te TII dupa mine, nu doar asa, catinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 apropo.. pentru doritori.. maine e cantare in the corner club.. e prea laser frate.. http://thecornerclub.ro/maria.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate