allexx_2 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 ) hai sa nu vorbim de numar mare de km... oricum fiecare se plimba cat vrea si cand vrea / poate bafta all eu nu ajung vineri la intrunire maine la 12 plecam pe cheia si dup'aia rasnov care este interesat. s-ar putea sa rezolv cu cazare in rasnov daca vrea cineva sa ramana. dup'aia eu o sa plec spre rosiori care vrea iar e bine venit p.s. pazea ca a venit suntem 4 deocamdata - nr tel 0770304661 Drum bun maine si sa aveti parte de vreme frumoasa! Face-ti si voi poze sa ne aratati ce am pierdut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Drum bun maine si sa aveti parte de vreme frumoasa! Face-ti si voi poze sa ne aratati ce am pierdut! Ma,da' tu numai la ore d-astea postezi in timpu' saptamanii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) unde ai scos-o bre? erai si tu pe acolo ca eu nu te-am vazut... Batman, Batman! Oameni, pana la urma ce facem de 1 Mai. La mare se anunta vreme urata. Bagam un munte? Editat Aprilie 24, 2009 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) Batman, Batman! aaaa...ala erai??? eu credeam ca esti popa!!! munte???buc-bv pe dn1A??? Editat Aprilie 24, 2009 de Ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 este miting maine? vin multi azi la metro(U)? azi nu cred ca ajung am 1 bucat kit lantz de schimbat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Sambata, 25 aprilie, ora 10.00, Piata Constitutiei. Miting moto. Semnam petitii impotriva udatului pe strazi cu apa improprie, impotriva taxei de prima inmatriculare la moto si reducerea numarului de luni la RCA. Pentru cei care nu sunt din Bucuresti - luati legatura cu mine (Kali - 0766.66.84.20) pentru a intra in posesia petitiei si a unui tabel. Poate semna orice cetatean roman cu varsta peste 18 ani. In paralel, interesati-va daca in orasul/zona voastra au loc astfel de actiuni. Cei care puteti merge sa o faceti. Este foarte important sa fim uniti. Puteti aduce cu voi bannere cu mesaje catre automobilisti si autoritati, le afisam in toata piata. Va asteptam. Va rog mult sa dati mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 aaaa e vorba de chestia cu udatu' dar problema e pusa prost! nu cu ce apa se spala ci cand (dimineata cand toata lumea pleaca la munca, si nu noaptea cand e liber) si modul de a spala (uda jegul inloc sa-l inlature si ne murdareste). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Corect ,dar daca nu mergem toti sa semnam nu putem intra la discutii...Cred ca ne ia 20 min fiecaruia sa trecem pe acolo sa semnam,poate in felul asta reusim sa facem ceva,daca vom sta tot timpul la o parte nu cred ca se vor rezolva problemele singure... Cred ca si celelalte puncte ne sunt de ajutor,pt ca o sa-ti schimbi motorul oricum si va trebui sa platesti si taxa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 ne vedem dupa 7 la metrou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 @lemne: ce breh, ai motoreta de pleci aiurea pe drumuri..? ref. spalat: mi se pare normal sa se spele pe jos, dar dupa cum spunea si pakemonu, aiurea orele si materialul... o petitie nu va schimba absolut nimic.... cat despre intalnirea de maine de la 10, inteleg ca doar e o "adunare", nu se face nici un traseu, doar stau oamenii in piata si agita pancarte "aduse de fiecare de acasa"... cu respect pt Kali, dar mi se pare cam jenibil... in rest, daca nu ma imbat pana diseara, ne vedem la metrou.. KAYNE over and out Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 stau pe langa auchan titan. ziceti-mi si mie cine mai sta prin zona - parca am vazut intr-o dimineata un r6 bleumarin iesind de pe codrii neamtului.... thx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 ref. spalat: mi se pare normal sa se spele pe jos, dar dupa cum spunea si pakemonu, aiurea orele si materialul... o petitie nu va schimba absolut nimic.... cat despre intalnirea de maine de la 10, inteleg ca doar e o "adunare", nu se face nici un traseu, doar stau oamenii in piata si agita pancarte "aduse de fiecare de acasa"... cu respect pt Kali, dar mi se pare cam jenibil... da e doar o intalnire care are ca scop sensibilizarea autoritatilor prin semnarea petitiilor respective(udatul aiurea al strazilor,taxa moto din toamna,reducerea r.c.a)daca nu facem "scandal"inseamna ca suntem de acord cu ce spun ei.Ma rog poate asta e doar parerea mea,dar nu va obligat nimeni sa participati sau sa aduceti pancarte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Sambata, 25 aprilie, ora 10.00, Piata Constitutiei. Miting moto. Semnam petitii impotriva udatului pe strazi cu apa improprie, impotriva taxei de prima inmatriculare la moto si reducerea numarului de luni la RCA. Pentru cei care nu sunt din Bucuresti - luati legatura cu mine (Kali - 0766.66.84.20) pentru a intra in posesia petitiei si a unui tabel. Poate semna orice cetatean roman cu varsta peste 18 ani. In paralel, interesati-va daca in orasul/zona voastra au loc astfel de actiuni. Cei care puteti merge sa o faceti. Este foarte important sa fim uniti. Puteti aduce cu voi bannere cu mesaje catre automobilisti si autoritati, le afisam in toata piata. Va asteptam. Va rog mult sa dati mai departe maine la 9:30 la metrou la Titan e plecare pentru cine vrea sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YipMan44 Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Cam proasta vremea maine ... cu 10 grade si ploaie din greu ... o sa fie cam gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Cam proasta vremea maine ... cu 10 grade si ploaie din greu ... o sa fie cam gol facem pariu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Dragii mei, pe unde credeti ca pot gasi si eu o aripa fata de gsxr 600 k1,va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 la 9:40 voi fi la Titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 la 9:40 voi fi la Titan Dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Ma,da' tu numai la ore d-astea postezi in timpu' saptamanii? Da ma ce te oftici? Cum a fost azi la miting, nu am reusit sa ma trezesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Da ma ce te oftici? Cum a fost azi la miting, nu am reusit sa ma trezesc Nici eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Dimineata? nu draguta ...seara, ca plecam la peste .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 (editat) pai langa billa postavarului e un mol. (si postavaru n-are nimic impotriva ) si in benzinarie sunt 4 motoare parcate. care sunteti fratilor ? da-ti-mi si mie pm sa gavarim putin - daca la vedere nu se poate. Editat Aprilie 26, 2009 de viespu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Si daca era motopolitist? Oricum sunt toti niste scarbe indiferent ce vehicul conduc! Insanatosire riderului ca fierul de indreapta (sau se schimba ) astept sa imi explici aici de ce crezi asta, ca sa nu facem cheat pe celalalt topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 (editat) "astept sa imi explici aici de ce crezi asta, ca sa nu facem cheat pe celalalt topic" din cauza sistemului ti-as rasopunde eu....nu as zice ca sunt toti la fel dar sa nu te astepti la ce e mai bun de la un politist...mai bine sa fi surprins placut decat invers:P Editat Aprilie 26, 2009 de vrajitoru_23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 ieri chiar am fost placut surprins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate