OvidiuCN Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 La multi ani celor ce serbeaza Constantin si Elena! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 La multi ani ....... Leana si Costel sa dat 100 euro euro euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 La multi ani ....... Leana si Costel sa dat 100 euro euro euro La multi ani Elena , Constantin etc. ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 La multi ani Elena , Constantin etc. ! Scoate si tu linkul cu er 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 (editat) Scoate si tu linkul cu er 5 Asa e...am si uitat stai ca vad acuma,gata l-am scos Editat Mai 21, 2009 de alexgrp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 la multi ani Elenelor si Constantinilor de pe aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Sa traiasca shefaa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 La multi km Elena! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Multumesc din inima pentru urari, vecinii mei de sector (ca la cat de mare e intrunirea noastra...). Sanatate si km fara incidente va doresc si eu voua! La Multi Ani Pentru Constantin si Elena ! La Multi Ani "Everistooo " ! (a.k.a Elena, a.k.a Ravenitza ) ! Ps: nu sunt inca everista pana nu mergem asa cum se cuvine pitzi si pitziponc la everest! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 sa inteleg ca maine la intalnirea soarecilor de titan va fi mare petrecere mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Mai 21, 2009 Autor Share Postat Mai 21, 2009 La multi ani si cati mai multi km fara incitente tuturor sarbatoritilor de azi si mai ales Reivanitzei (Elenei) (ca de la sefa la sefa - gluma) PS : sper sa ne vedem vineri de data asta eu la ghidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Cred ca am nimerit bine.. La multi ani, Spider! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YipMan44 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 La Ani Multi cu Km si mai multi tuturor sarbatoritilor. Ceva participare la acest Show ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 sa inteleg ca maine la intalnirea soarecilor de titan va fi mare petrecere mare? da!!! trebuie sa aducem mese. Fetele vor dansa pe mese !!! GSX-R 750 K8 FURAT aseara in Berceni DETALII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosTE Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 iese cineva azi?....dak DA....unde si la ce ora?...am chef de plimbat in seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 iese cineva azi?....dak DA....unde si la ce ora?...am chef de plimbat in seara asta Pai in primul rand diseara intalnirea si pe urma vedem ce si cum ! Maine cred ca o sa trec si eu pe la Baneasa pe acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosTE Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Pai in primul rand diseara intalnirea si pe urma vedem ce si cum ! Maine cred ca o sa trec si eu pe la Baneasa pe acolo ! la ce ora? si unde? tot la titan acolo la parc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 la ce ora? si unde? tot la titan acolo la parc? Intre orele 19:00 - 20:00, de preferat la ora 19:02 la gura de metrou Titan, cea din parc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosTE Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Intre orele 19:00 - 20:00, de preferat la ora 19:02 la gura de metrou Titan, cea din parc ok...o sa vin si eu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 are careva idee cat ma costa ITP-ul si unde il pot face ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 are careva idee cat ma costa ITP-ul si unde il pot face ? cu 50 de lei il rezolvi. undeva in colentina parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Eu auzisem prin Berceni. Tot cu 50 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 are careva idee cat ma costa ITP-ul si unde il pot face ? Eu l-am facut la "MERCAT-DRIVE", vis-a-vis de intrarea in poligonul de la Ilioara. M-a costat, pe 30 martie, 75 Ron. Cu atentia aferenta am lasat 100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhimede Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 (editat) ITP - 50-60lei la pod pe Fundeni, Adistar parca. Editat Mai 22, 2009 de Arhimede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 (editat) Cat de curand trebuie sa il fac si eu Referitor la ITP si eu tot la pod la fundeni am auzit ca e OK, cica tipu e motociclist si te rezolva imediat Editat Mai 22, 2009 de allexx_2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate