switch Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 V-ati speriat de ploaie Eu dau o tura la arc, pen' ca n'am mai miscat mobra de o saptamana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 N-ajung vineri la intalnire, pentru ca am de gande sa plec catre casa...daca e ceva sefa ai tel. meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 N-ajung vineri la intalnire, pentru ca am de gande sa plec catre casa...daca e ceva sefa ai tel. meu. Da, dar sper sa vii si tu la gratar sambata...ca doar o sa fii la o aruncatura de bat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Da, dar sper sa vii si tu la gratar sambata...ca doar o sa fii la o aruncatura de bat! vedem noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 tota lumea vinde...sunt curios daca se va si cumpara:D...daca dati in rate ma bag eu:)) (dau avans consistent:D) si legat de plecare(gratar).....alexa poate dai un raspuns in legatura cu luatul de pasageri:D...cu toate ca am o sansa sa prind masina sambata....dar nu prea ma pot baza pe tata ca e schimbator:(.......dar va promit ca merg daca pot lua masina multi de "dar"...dar merge...=)) noapte lina all:P (io nu citesc din clasici, ci din contemporani:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Iunie 17, 2009 Autor Share Postat Iunie 17, 2009 (editat) din pacate nu te pot lua cu masina pt ca vin cu motorul .... motorul alt cuiva (pasager) azi mi s-a confirmat sorry Editat Iunie 17, 2009 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 din pacate nu te pot lua cu masina pt ca vin cu motorul .... motorul alt cuiva (pasager)azi mi s-a confirmat sorry nu face nimic...multumesc ca mi-ai raspuns:).....inca sper sa pot ajunge:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Mda daca imi dati o motocicleta pana acolo ) ma rupe la spate a mea atatia km .. ))) sa vad poate ma bag si eu daca reusesc sa iau o hondita de la un prieten Mormolocule mai misti ma ? Mai misc ma Bolovane mai misc nu poti sa faci 100 km? II cad ouale!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 ma repet sambata asta 20.06.2009 d.Hr la ora 9 la ARC , se pleaca pe Valea Doftanei -Lacul Paltinu la un gratar http://www.hartionline.ro/ro/harta/h6.html din campina mai sunt 12km(calculati pe gps) pana la lac INCA CAUTAM pe cineva care sa se sacrifice cu masina si o sa duca cumparaturile pe care o sa le facem in dimineata aceea din baneasa daca nu se gaseste nimeni cu masina vom lua in ghiozdane ceva de imbucat ....si in rest ne descurcam noi alte detalii stabilim la intalnire vineri -gura de metrou TItan 19 -20:30 confirmati si voi care puteti veni ...dati va cu parerea ce si cum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 ma repet Septimiu, de cate ori ai postat ma face sa cred ca iti doresti tare mult excursia asta... Uite, iti promit ca vin eu cu ce apuc, motocicleta, masina, pe jos, orice Tare sunt curios si eu ce o sa iasa, mai ales la partea de organizare... E aiurea sa cumperi pt mai multi pt ca fiecare are gusturile lui... si unii mananca mai putin, altii mai mult, unii vor carne, altii mici, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 (editat) Septimiu, de cate ori ai postat ma face sa cred ca iti doresti tare mult excursia asta... Uite, iti promit ca vin eu cu ce apuc, motocicleta, masina, pe jos, orice Tare sunt curios si eu ce o sa iasa, mai ales la partea de organizare... E aiurea sa cumperi pt mai multi pt ca fiecare are gusturile lui... si unii mananca mai putin, altii mai mult, unii vor carne, altii mici, etc Pai si ce propuneti? Pe bune acum, nu asteptati (ma refer la toti) sa organizeze altu, e un gratar pentru toti, deci fiecare ajuta la organizare. N-am chef de discutii apoi gen: pai daca asa a zis "X"... Eu una de cate ori am fost la gratar (cu motoristi), ne-am adunat toti, am pus o suma comuna (deloc mare) si am mers in hipermarket 2-3, am cumparat fix strictul necesar. Fara pretentii de genu: "eu vroiam paine din aia nush de care"...fara pretentii de single. Niciodata nu am avut probleme. Lista in general a fost: - carbuni - carne (mici si carnati in general) - paine feliata - sucuri - apa minerala - bere fara alcool - mustar (2 modele) - ceva farfurii si furculite de unica folosinta poate au mai fost dar nu imi mai amintesc acum. Editat Iunie 18, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 (editat) mai daca reusim sa facem un gratar ar fi frumos..dar daca nu reusim ..asta e....macar am incercat , oricum conteaza k scoatem titanistii in grup in afara Bucurestiului si a judetului Ilfov iar de dorit imi doresc mult o plimbare de genul asta mai ales k ar fi in premiera cred am postat poate mai excesiv cu gandul k nu toata lumea da paginile in urma sa vada tot ce se discuta pe forum.... Editat Iunie 18, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 sefa , dati-mi un tel cand ajungeti in campina, ca de acolo va duc eu, eventual va mai arat cateva locuri numai bune de gratar, poze, si de endureala pentru cine e interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 sefa , dati-mi un tel cand ajungeti in campina, ca de acolo va duc eu, eventual va mai arat cateva locuri numai bune de gratar, poze, si de endureala pentru cine e interesat. ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Daca merge careva cu masina si se incumeta sa lase un loc liber si pentru a mea iubita, ma bag si eu sambata. Oricum, stabilim ce si cum maine la intalnire. Seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 azi la titan stabilim ultimele detalii pt gratar...veniti cu incredere gaura de metrou titan 19 - 20:30 -maine- sambata 20.06.2009 d.Hr la ora 9 la ARC , 9:30 plecarea se pleaca pe Valea Doftanei -Lacul Paltinu la un gratar http://www.hartionline.ro/ro/harta/h6.html din campina mai sunt 12km(calculati pe gps) pana la lac CAUTAM pe cineva care sa se sacrifice cu masina si o sa duca cumparaturile pe care o sa le facem in dimineata aceea din baneasa daca nu se gaseste nimeni cu masina vom lua in ghiozdane ceva de imbucat ....si in rest ne descurcam noi cine mai vine ...mai sunt locuri libere in gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Deci nu dormim acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 careva la paintball diseara ? suntem vreo 8 deocamdata..ne auzim la intrunire daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Deci nu dormim acolo ? in principiu nu, dar daca mai gasesti persoane dornice sa ramana ...puteti ramane, restul se intorc spre seara in Bucale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 pt titanisti i care nu au vazut pana acum nenumaratele posturi..inca 1data -maine- sambata 20.06.2009 d.Hr la ora 9 la ARC , 9:30 plecarea se pleaca pe Valea Doftanei -Lacul Paltinu la un gratar http://www.hartionline.ro/ro/harta/h6.html din campina mai sunt 12km(calculati pe gps) pana la lac suntem cel putin 5 motoare viteza va fi in asa fel incat sa nu ramana nimeni in urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Suntem 9 sau 10 moto... si doar 3-4 din titan...asta spune multe! Adiossss amigos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Suntem 9 sau 10 moto... si doar 3-4 din titan...asta spune multe!Adiossss amigos! as fi venit cu cea mai mare placere dar tre sa ma duc la o nunta.sincer,chiar imi pare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Dezamagitor... Din pacate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Adiossss amigos! Te infiem noi! Azi am fost si eu pe la voi, dar am ajuns tocmai la spartul targului, asa ca nu mi-a ramas decat sa ma bag in coloana si sa o taiem catre Fundulea. De abia imi spalasem motorul, si acum e plin de muste, fi-v-ar autostrada de ras . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Te infiem noi! Azi am fost si eu pe la voi, dar am ajuns tocmai la spartul targului, asa ca nu mi-a ramas decat sa ma bag in coloana si sa o taiem catre Fundulea. De abia imi spalasem motorul, si acum e plin de muste, fi-v-ar autostrada de ras . A draq autostrada a? Si erai cap de coloana ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate