septimiu JFK Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 (editat) Mai am loc de 1 - 2 motoare pe comanda din Italia, plec cat mai curand (prima sau max. a 2-a saptamana din august2009) transportul se face cu un mercedes sprinter in care motoarele au destul loc si nu se zgarie sau alte probleme... pret :400 - 500 euro cu totul contact: Septimiu 0752447970 id mess: septimiu_21 septimiu_21@yahoo.com Editat Iulie 28, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Poate am merge si noi, vroiam sa stiu cu ce viteza mergeti ca eu merg cu nevastamea si nu putem merge tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 hai neamule sa-ti dau o bicicleta este foarte usoara, full aluminiu! Pret: 1700 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Hehe...cum sta ea langa k7-le ala De curand mi-am vandut si eu bicla. bafta la vanzare,merita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Ba gabi le dai pe amandoua la promotie ? iei una ... primesti 2 .... a si mi-o dai si pe tarfa de stefan .. pe fana sa o bagam la produs Acum m-am trezit frate, dormeam cand m ai sunat....stai sa vad daca imi mai imprumuta astia de la vodafone 2 EUR sa te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 MAINE..VAMA..AVETI COJONES ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPIX Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 SALUT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 SALUT ! Si acum sa vezi Ban pe cont la cata Spam-ul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 care din titanisti are intruder ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 PLECARE IN VAMA LA ORA 20 (TITAN - LOC INTALNIRE) CU INTOARCERE MAINE DUPA MASA ! Deja suntem 2 oameni, un honda shadow si un kawa vulcan . Cine se mai baga ??? ne intalnim la 7 la titan...doritorii sa isi arunce periuta de dinti , sa isi ia tricou si slip...si VA ASTEPTAM !!!!! ACCESUL INTERZIS MOROCANOSILOR !!! P.S. : FARE NEVESTE,AMANTE , FUCKBUDDIES,JOYFRIENDS...BLA BLA BLA !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Iulie 31, 2009 Autor Share Postat Iulie 31, 2009 eu am intruder de 250 si mai e o tipa dar nu intra pe forum insa vine la intruniri de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) P.S. : FARE NEVESTE,AMANTE , FUCKBUDDIES,JOYFRIENDS...BLA BLA BLA !! Poti sa recunosti ca un FUCKBUDDIE ti-ar placea si tie ! Editat Iulie 31, 2009 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Poti sa recunosti ca un FUCKBUDDIE ti-ar placea si tie ! i actually enjoy that dar acum mergem sa ne betivenim..+ ca sunt o grama de don shoare acolo care sunt in cautarea sufletului pereche((cuvant urat)) Haideti mai.. ce mai asteptati.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 o sa vina cineva azi la titan?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Nu cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Iulie 31, 2009 Autor Share Postat Iulie 31, 2009 gresit am fost destui care am venit azi la titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Hehe...cum sta ea langa k7-le ala De curand mi-am vandut si eu bicla. bafta la vanzare,merita ! merci Mesaj completat Ba gabi le dai pe amandoua la promotie ? iei una ... primesti 2 .... a si mi-o dai si pe tarfa de stefan .. pe fana sa o bagam la produs Acum m-am trezit frate, dormeam cand m ai sunat....stai sa vad daca imi mai imprumuta astia de la vodafone 2 EUR sa te sun pe suzi nu o vand ma. Pe fane il dau, cu tot cu ONDA Mesaj completat Dragi tovarasi, bicicleta este in continuare de vanzare! motivul vanzarii - foame de bani starea tehnica - ireprosabila valoarea ei de noua - aprox. 3000ron Ajutati un caz disperat de biker fara bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 gresit am fost destui care am venit azi la titan credeam ca e miercuri! Off, am ratat intrunirea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 eu am intruder de 250 si mai e o tipa dar nu intra pe forum insa vine la intruniri de ce? pai de curiozitate. mai nou am si eu intruderu din avatar si mai schimbam experienta, vorbe, etc. tot titanist sunt si eu; am fost o singura data la metrou dar cam era a ploaie ; eu eram cu masina si am vorbit doar cu cativa baieti - unul era cu un 535......destul de dezolant....si de-atunci nu m-am mai dus...... plus ca mai e ceva....49 ani....si nu prea se inhesuie lumea sa schimbe vorbe cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 pai de curiozitate.mai nou am si eu intruderu din avatar si mai schimbam experienta, vorbe, etc. tot titanist sunt si eu; am fost o singura data la metrou dar cam era a ploaie ; eu eram cu masina si am vorbit doar cu cativa baieti - unul era cu un 535......destul de dezolant....si de-atunci nu m-am mai dus...... plus ca mai e ceva....49 ani....si nu prea se inhesuie lumea sa schimbe vorbe cu mine inghesuite-te tu ca vin si altii in varsta pe acolo. cata vreme ai moto intre picioare toti baietii si fetele vor socializa cu tine. curaj ca nu a murit nimeni pana acum la intrunirea de la titan... si n-a fost omorat nimeni... inca!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 inca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat August 2, 2009 Autor Share Postat August 2, 2009 @intrusu: probabil ca ai nimerit intr-o vineri cand s-a plecat din buc sau ceva vino mai des de pe la 19 - 19:30 si o sa gasesti lume si la cati mai multi km vara incidente cu noa ta achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 @intrusu: probabil ca ai nimerit intr-o vineri cand s-a plecat din buc sau ceva vino mai des de pe la 19 - 19:30 si o sa gasesti lumesi la cati mai multi km vara incidente cu noa ta achizitie din ce in ce mai rare acele dati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 La Multi Ani "Marean_Ucigasu" a.k.a Luci03 ! Sa cresti mare man ,sanatate iti doresc si sa ai grija de tine si de mobra ta ! P.S : Traiasca mentorul Pokemonilor Forjatori ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupul Gri Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Deci am retinut bine, vinerea pe la 19-19,30 se strange lumea la metrou la Titan? Ca as veni si io, ca sa vad ce se mai aude prin cartier, ca sa zic asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate