Nyt Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Azi intalnirea F-istilor ! Te integrezi in peisaj cu motorul tau asa ca vino acolo daca vrei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Azi intalnirea F-istilor ! Te integrezi in peisaj cu motorul tau asa ca vino acolo daca vrei ! si tu cu tricoul tau cel rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosTE Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Azi intalnirea F-istilor ! Te integrezi in peisaj cu motorul tau asa ca vino acolo daca vrei ! la titan la metrou sau se intalnesc in alta parte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 la titan la metrou sau se intalnesc in alta parte? Piata Constitutiei incepand cu ora 19 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 stie cineva ceva legat de un miting sambata? Mesaj completat stie cineva ceva legat de un miting sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 stie cineva ceva legat de un miting sambata?Mesaj completat stie cineva ceva legat de un miting sambata? DA! FORUMISTII EXISTA IN TRAFIC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 La ce ora? si de unde se pleaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 La ce ora? si de unde se pleaca? plecarea se face de pe forum, de pe pagina principala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Maine orele 12:20, cine poate si are placerea, este asteptat la benzinaria OMV Reinvierii (intersectia Maica Domnului cu Lizeanu , la 1 statie de tramvai de la Stefan Cel Mare catre Bamboo) pentru a merge in grup organizat la primaria sectorului 2, unde are loc cununia mea. Va pupa tata si puteti sa aduceti si prietenii Eun prieten motociclist,cine nu are ce face si poate sa vina e asteptat la locatia de mai sus! Se ofera bomboane si sampanie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 heh...hai ca s-ar putea sa vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 AZI 21.08.2009!!!! Ne vedem la OMV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CLM Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 AZI 21.08.2009!!!! Ne vedem la OMV prezent si io, merge o plimbare de dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 da, chiar care e faza cu intrunirea de sambata? ca pana acum am auzit de 3 locatii. stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat August 22, 2009 Autor Share Postat August 22, 2009 ripere ce te iei de de titanisti ma .... nu-ti mai ajung topicurile de mistouri dkw-ule daca e vorba de tine ... hai treaca de la noi te primim si beat si pieton .... dar depinde cat ramai asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 foarte tare... lol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 ripere ce te iei de de titanisti ma .... nu-ti mai ajung topicurile de mistouri dkw-ule daca e vorba de tine ... hai treaca de la noi te primim si beat si pieton .... dar depinde cat ramai asa :D ma iau de toata lumea, probleme, exercitii...ceva? sau vrei sa ne batem?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat August 23, 2009 Autor Share Postat August 23, 2009 atentie foarte tare daca am ajuns si la astfel de pancarte ....... ma iau de toata lumea, probleme, exercitii...ceva? sau vrei sa ne batem?!? ma inteleg eu satanist in trafic dar si pe forum asteptam mai mult de la tine rippere cat despre bataie mai tre sa te si vad pe la intruniri si dupa cum zicea vorba aia ... in ce doresti sa ne batem (asta daca mai tii minte basmele copilariei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 dkw-ule daca e vorba de tine ... hai treaca de la noi te primim si beat si pieton .... dar depinde cat ramai asa beat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 ma inteleg eu satanist in trafic dar si pe forum asteptam mai mult de la tine rippere cat despre bataie mai tre sa te si vad pe la intruniri si dupa cum zicea vorba aia ... in ce doresti sa ne batem (asta daca mai tii minte basmele copilariei) pai eu is forumist de cariera, iar la intalniri nu calc decat d-alea de spritz cu forumistii, nu cu motociclistii. Iar de la mine nu trebe sa te astepti la prea multe bune, mai mult d-alea rele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 pai eu is forumist de cariera, iar la intalniri nu calc decat d-alea de spritz cu forumistii, nu cu motociclistii. Iar de la mine nu trebe sa te astepti la prea multe bune, mai mult d-alea rele. pe matale sa te adauge la "dujmani"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat August 23, 2009 Autor Share Postat August 23, 2009 lool rippere acum inteleg de ce ai atatea posturi ... sa inteleg ca numai la bere te prinde omu atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 (editat) lool rippere acum inteleg de ce ai atatea posturi ... sa inteleg ca numai la bere te prinde omu atunci ti-am zis ca is forumist de cariera...cat despre bere, nu mai beau. only spritz. Mesaj completat pe matale sa te adauge la "dujmani"! enemy of the world scrie pe mine. dujmanu` dujmanilor. call me Arch Enemy. Editat August 23, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 buei, acesjtia, voi induceti lumea in o/eroare.... ma'c sa-mi fac curat in service, sa-mi sterg veiozele de praf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Salutare, Am nevoie de ajutorul vostru. Azi mi s-a furat carena fata (model unicat) de pe moto Suzuki Bandit '96. Motorul era parca la intersectia Dimitrov. Bineinteles ca odata cu ea s-a lipit de mana hotilor si semnalizatoarele din carbon....pe care nu le-au mai desfacut cu cheia cum au procedat la carena ci le-au rupt taraneste. Daca cumva o vedeti pe vreun motor incercati va rog sa luati legatura cu respectivu` sau macar sa obtineti un nr de inmatriculare. Apoi un apel pe 0741.469.019 sau un sms. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate