Alex The Ripper Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Iar sunteti Off-Topic...poate chem presedinta sa va linisteasca ! Sunteti lipsiti de etate ! Eu am ebrietate...se pune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Eu am ebrietate...se pune? Nu, ca-i unitate de masura inferioara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Nu, ca-i unitate de masura inferioara.. ie unii care are anxietate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 D`asta? Rippere da' tu de unde o stii frate? Am uitat, tu ai fost elevul ei inaintea mea....bunaaaaaaaaaaaaa educatoare Mesaj completat Asa te-am invatat eu mesterila?! Ti-am zis inainte sa o iei pe sus sa o violezi spui: te rog frumos! Asta e....ce pot sa fac...nu m-am putut abtine, am zis sa nu mai fiu dragutz cu ea. Am vrut sa m trezesc direct cu dinsa intr-insa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Rippere da' tu de unde o stii frate? Am uitat, tu ai fost elevul ei inaintea mea....bunaaaaaaaaaaaaa educatoare Mesaj completat Asta e....ce pot sa fac...nu m-am putut abtine, am zis sa nu mai fiu dragutz cu ea. Am vrut sa m trezesc direct cu dinsa intr-insa: Am fost elevul ei preferat. Ma prefera dimineata, la pranz si de fiecare data cand ma duceam la meditatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Gata stiu ce ma fac cand o sa fiu mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Gata stiu ce ma fac cand o sa fiu mare! educatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Am fost elevul ei preferat. Ma prefera dimineata, la pranz si de fiecare data cand ma duceam la meditatie. De limbi straine? Mesaj completat educatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 NU, directoare, ca sa ma ocup de educatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 NU, directoare, ca sa ma ocup de educatoare Pai daca te faci directoare, tu trebuie sa stai linstita k ne ocupam noi in continuare de educatoare...nu ne suparam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 NU, directoare, ca sa ma ocup de educatoare Eu cred ca vrei sa le bati pe educatoare cu linia peste fund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 ma intereseaza urgent schimbator viteze si suport aripa fata dreapta aprilia pegaso 1998. vad ca din ce trece timpul peste forumul asta se transforma in mess sau mIRC sau orice altcevadecat forum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 vad ca din ce trece timpul peste forumul asta se transforma in mess sau mIRC sau orice altcevadecat forum ... Da. Dezamagitori forumistii motociclistii astia. In loc sa vorbeasca de uleiuri, simeringuri si alte chestii tehnice, socializeaza. Ce uoameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 sa vedem..te oftic daca imi iau 636 ? mmm.....NOP! Tu nu ai citit ca isi ia masina de spalat? Unde ai vazut tu vitezana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Iar sunteti Off-Topic...poate chem presedinta sa va linisteasca ! Sunteti lipsiti de etate ! ce ati patit mai, deja va e dor de mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 de ce ne-ar fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBK Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 videoclipul zilei pe euronews http://www.youtube.com/watch?v=gPrlYU_n14s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CLM Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=gPrlYU_n14s sunt multi care ne cred si nu dau doi bani pe viata noastra, da nu se uita in ograda lor, traiasca cromu, geamu ionizat, potcoava aurita, stickeru cu boss, lautarii sa rupa boxele, fara numar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 ce ati patit mai, deja va e dor de mine? Daaaa....X O X O muah muah ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Daaaa....X O X O muah muah ! mai Nt, ma faci sa rosesc pupici multi tuturor, si aveti grija de voi si, apropos...asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 (editat) care stie sigur locul si ora unde s intalnesc cei cu ducati....acum miercurea...k nu gasesc topicul mersi Editat Septembrie 16, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 NU, directoare, ca sa ma ocup de educatoare P.I.M.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 (editat) mai Nt, ma faci sa rosesc pupici multi tuturor, si aveti grija de voi si, apropos...asfalt uscat In calitate de vice-presedinte al comunitatii motociclistilor forumistilor din Titan, renunt la pupicii pentru mine, si ii donez spre binele comunitatii. De asemenea tin sa mentionez ca eu ma pot da pe forum chiar daca este asfaltul umed si plin de baltoci. Salutari cu click dreapta si logare usoara. Zoltan! care stie sigur locul si ora unde s intalnesc cei cu ducati....acum miercurea...k nu gasesc topiculmersi La Academia Militara de la 19:00. Mesaj completat P.I.M.P. Gresit. Este P.E.ÂŞ.T.E. Editat Septembrie 16, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 mai Nt, ma faci sa rosesc pupici multi tuturor, si aveti grija de voi si, apropos...asfalt uscat Eu voi dona papucii pupicii mei lu' Titi ,stiind ca el o sa ii aprecieze cu adevarat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 dragi motociclijdi forumijdi, ma fuarte bucur ca datzi dovezi de umanitate si compasiune fatza de apruapele vostru!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate