cioranitza Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Nu te mai lua dupa Ripper, asta nu vine niciodata la intalniri & shit... Ii place sa se dea rotund pe forum pe aici. Si in afara de asta, e urat! BTW Alexe, ai uitat aseara sa treci sa ne saluti la Academie. Frumos din partea ta? Iti pastrasem loc la geam! )) adica sa nu indraznesc sa va salut pt ca Ripper nu va fi acolo si voi de fapt ma veti lua la 3 pazeste?:-P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 )) adica sa nu indraznesc sa va salut pt ca Ripper nu va fi acolo si voi de fapt ma veti lua la 3 pazeste?:-P Nu, fereasca-sfantu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cioranitza Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Nu, fereasca-sfantu'. Pfiu! m-am linistit atunci! Sper doar sa pot ajunge diseara , chiar daca ajung cand plecati, sa-mi gadil urechiusele:-P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Nu te mai lua dupa Ripper, asta nu vine niciodata la intalniri & shit... Ii place sa se dea rotund pe forum pe aici. Si in afara de asta, e urat! BTW Alexe, ai uitat aseara sa treci sa ne saluti la Academie. Frumos din partea ta? Iti pastrasem loc la geam! Recunosc...am chiulit, motivat. Mi-a fost lene. Pfiu! m-am linistit atunci! Sper doar sa pot ajunge diseara , chiar daca ajung cand plecati, sa-mi gadil urechiusele:-P Incearca si cu o pana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cioranitza Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Recunosc...am chiulit, motivat. Mi-a fost lene. Incearca si cu o pana. )) in drum spre titan ca sa-mi fac antrenamentul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Cred ca am imbatranit si nu mai am rabdare sa ma uit prea in urma. Merge careva azi la Dacorum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Cred ca am imbatranit si nu mai am rabdare sa ma uit prea in urma. Merge careva azi la Dacorum? Aia e intrunire moto, noi ce sa cautam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Aia e intrunire moto, noi ce sa cautam? cum am mai zis poate ne mobilizam pana la Cernica la BIKEFEST ...macar k si o mica plimbare ...eu cel putin lenevesc pana pe la 8 la gaura de metrou si apoi am chef de o plimbarika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Daca tot vii cu casca, se gaseste sa te ia cineva ca pasagera. Gasim sigur un loc de pasager... cum am mai zis poate ne mobilizam pana la Cernica la BIKEFEST ...macar k si o mica plimbare...eu cel putin lenevesc pana pe la 8 la gaura de metrou si apoi am chef de o plimbarika Si eu o sa lenevesc pana pe la 8 la Titan dupa care ma mai gandesc daca vin sau nu... Mesaj completat Domn presedinte "hac" cum ramane cu "hac" ce am vorbit la titan vineri "hac" seara? Vad ca nu ati facut "hac" nici un anunt tinand cont de pozitia mea "hac" de alcolist al forumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Pentru ca don`shoara purtatoare de cuvant e pe la intrunirea moto, si toar`shu presedinte e cu capra la raze, tin sa informez comunitatea motociclistilor forumistilor din Titan ca ilustrul membru al comunitatii alexxx2, ma intreb cine e 1, a fost numit in functia de pivnicer. De asemenea vreau sa atrag atentia ca in ciuda amenintarilor ca va veni la Titan, don`shoara cioranita a lipsit nemotivat. Se pare ca nu i-am gadilat de-ajuns urechile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 De asemenea vreau sa atrag atentia ca in ciuda amenintarilor ca va veni la Titan, don`shoara cioranita a lipsit nemotivat. Se pare ca nu i-am gadilat de-ajuns urechile. Pe aceasta cale vreau sa o anunt pe d-soara cioranitza ca este cu un pas mai departe de castigarea unuia din cele 2 premii consistente ,bifand o absenta in condica de prezenta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cioranitza Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Pentru ca don`shoara purtatoare de cuvant e pe la intrunirea moto, si toar`shu presedinte e cu capra la raze, tin sa informez comunitatea motociclistilor forumistilor din Titan ca ilustrul membru al comunitatii alexxx2, ma intreb cine e 1, a fost numit in functia de pivnicer.De asemenea vreau sa atrag atentia ca in ciuda amenintarilor ca va veni la Titan, don`shoara cioranita a lipsit nemotivat. Se pare ca nu i-am gadilat de-ajuns urechile. Adevarat! Imi recunosc absenta si lipsa unui motiv demn de mentionat, da' ma caiesc si ma revansez, cu suportarea pedepsei aferente desigur! Merge? Mesaj completat Pe aceasta cale vreau sa o anunt pe d-soara cioranitza ca este cu un pas mai departe de castigarea unuia din cele 2 premii consistente ,bifand o absenta in condica de prezenta ! La naiba! Eu ma gandeam ca premiul e ca ne cunoastem si p-asta sigur il castig pana la urma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 don presedinte,e posibil,si ar fi ideal, k in scurt timp sa dai premiul la 2 castigatori!ar fi ideal sa te gandesti cum il impartzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 (editat) Adevarat! Imi recunosc absenta si lipsa unui motiv demn de mentionat, da' ma caiesc si ma revansez, cu suportarea pedepsei aferente desigur! Merge? Nu stiu, trebuie sa gasim o pedeapsa pe masura faptei. Sa stii ca este o fapta destul de grava ce ai facut. Caieste-te ca vine sfarshitul lumii. P.S: In noua poza de la avatar, te-a prins militia la furat de gaini? P.S 2: E vreo legatura intre nick-ul tau si comuna din jud. PH? Editat Septembrie 20, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Nu stiu, trebuie sa gasim o pedeapsa pe masura faptei. Sa stii ca este o fapta destul de grava ce ai facut. Caieste-te ca vine sfarshitul lumii. P.S: In noua poza de la avatar, te-a prins militia la furat de gaini? P.S 2: E vreo legatura intre nick-ul tau si comuna din jud. PH? sau poate e urmasa lui cioran!!!din pantelimon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 sau poate e urmasa lui cioran!!!din pantelimon! Pai daca e din Pantelimon, atunci o asteptam si pe la noi. O sa-i facem o primire cum trebuie, exact ca la carte, cu cola si seminte, evidnet din banii ei! PS: Zi-mi pe unde stai in Pantelimon, ca sa-ti zic cu cine esti vecina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 bre, ce'atz sarit ca ulii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 PS: Zi-mi pe unde stai in Pantelimon, ca sa-ti zic cu cine esti vecina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cioranitza Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Nu stiu, trebuie sa gasim o pedeapsa pe masura faptei. Sa stii ca este o fapta destul de grava ce ai facut. Caieste-te ca vine sfarshitul lumii. P.S: In noua poza de la avatar, te-a prins militia la furat de gaini? P.S 2: E vreo legatura intre nick-ul tau si comuna din jud. PH? )) pai daca ma caiesc e pe jumatate iertat deci din start mai scade pedeapsa! PS1: Nope, din pacate a mai crescut intre timp ,,,,dar vine ea vara viitoare:-P PS2: Nope, nici o legatura, nu din cate stiu. Mesaj completat sau poate e urmasa lui cioran!!!din pantelimon! Bingooo!! M-ai ghicit! Mesaj completat Pai daca e din Pantelimon, atunci o asteptam si pe la noi. O sa-i facem o primire cum trebuie, exact ca la carte, cu cola si seminte, evidnet din banii ei! PS: Zi-mi pe unde stai in Pantelimon, ca sa-ti zic cu cine esti vecina! Se face cinstea de intrare! Delfinului, ceva plimbari azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Se face cinstea de intrare! Delfinului, ceva plimbari azi? Pai, la Delfinului, langa Mega sau Razorbladed si Dihania! Diseara iesim la o barfa si o samanta la rondul de pe Maior coravu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 )) pai daca ma caiesc e pe jumatate iertat deci din start mai scade pedeapsa! PS1: Nope, din pacate a mai crescut intre timp ,,,,dar vine ea vara viitoare PS2: Nope, nici o legatura, nu din cate stiu. Mesaj completat Bingooo!! M-ai ghicit! Mesaj completat Se face cinstea de intrare! Delfinului, ceva plimbari azi? Nu stiu daca mai scade pedeapsa, trebuie sa discuti cu toar`shu presedinte. Raspunsuri la P.S-uri: Vara viitoare ce se intampla? Pai tu ar trebui sa stii ca tu ti l-ai ales. Cioran din Pantelimon e un fel de vedeta? Un fel de Emil Cioran local? Baietii se plimba tot timpul, pana la non-stop si inapoi. @Inima de metal, ma primiti si pe mine la o bomboana agricola? Mesaj completat Toar`shu presedinte, am doo dedicatii pt dvs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cioranitza Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Pai, la Delfinului, langa Mega sau Razorbladed si Dihania! Diseara iesim la o barfa si o samanta la rondul de pe Maior coravu. In sfarsit cineva care mai merge in parc ! Pe la ce ora? Si mai important decat atat, fara misto, primiti cu omu' nou - un fel de colind din pantelimon - au ba? Mesaj completat Nu stiu daca mai scade pedeapsa, trebuie sa discuti cu toar`shu presedinte. Raspunsuri la P.S-uri: Vara viitoare ce se intampla? Pai tu ar trebui sa stii ca tu ti l-ai ales. Cioran din Pantelimon e un fel de vedeta? Un fel de Emil Cioran local? Baietii se plimba tot timpul, pana la non-stop si inapoi. @Inima de metal, ma primiti si pe mine la o bomboana agricola? Sigur scade! face parte din legile nescrise ce naibii:) PS.uri: vara viitoare e suficient de cald sa ma pot tunde din nou:D evident De la Cioran vine;) si nu, inca nu se stie unde pleaca:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Intr=adevar dom' Vice foarte bune video-urile ! Data viitoare va astept la intrunirea comunitatii motociclistilor gay forumistilor cu graunte si cookies din motive bine cunoscute ! Va multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Intr=adevar dom' Vice foarte bune video-urile ! Data viitoare va astept la intrunirea comunitatii motociclistilor gay forumistilor cu graunte si cookies din motive bine cunoscute ! Va multumesc ! Toa`shu presedinte, uitati ce oferta am primit pentru tarate. Calitate de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Toa`shu presedinte, uitati ce oferta am primit pentru tarate. Calitate de calitate. Este foarte bun ! Trebuie o comanda ferma si consistenta pentru a linistii spiritele din interiorul comunitatii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate