DKWraith Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Care individ bre? ala de l-am subliniat cu roshu in postu' lu' matale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 ala de l-am subliniat cu roshu in postu' lu' matale... M-am prins, dar e secret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 M-am prins, dar e secret trandafir de la Bogota.... of, of, mey, mey!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) trandafir de la Bogota.... of, of, mey, mey!!! Jur ca n-am fumat nimic Ce inseamna sezonul OFF de moto dedicatie: Editat Noiembrie 4, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Bai nene..ce e cu Off-Topicul asta aici , a ? Vreti sa o chem pe shefa noastra ideala ca sa rezolvam cu debandada asta ? On-Topic ! http://www.youtube.com/watch?v=cW_dTi3Aalg...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) Jur ca n-am fumat nimic Ce inseamna sezonul OFF de moto dedicatie: Mesaj completat Bai nene..ce e cu Off-Topicul asta aici , a ? Vreti sa o chem pe shefa noastra ideala ca sa rezolvam cu debandada asta ? On-Topic ! http://www.youtube.com/watch?v=cW_dTi3Aalg...feature=related aloooooo! va credeti la Romania Actualitati, cu dedicatii in direct? asta-i forum de motociclistiparticipanti la trafic...sau nu! Editat Noiembrie 4, 2009 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Bai nene..ce e cu Off-Topicul asta aici , a ? Vreti sa o chem pe shefa noastra ideala ca sa rezolvam cu debandada asta ? On-Topic ! http://www.youtube.com/watch?v=cW_dTi3Aalg...feature=related Sa traiti Barosane! Tu nu ai nici un cuvant de spus sefule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Sa traiti Barosane! asta suna a periaj... iar ne intuarcem la vremurili cu shpagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 asta suna a periaj... iar ne intuarcem la vremurili cu shpagi? Au existat, vor exista...fiecare se descurca cum poate, eu ma pun bine cu Shefu poate imi da si mie mileu pentru motor. Ps: puteti sa spuneti orice de el, ca desi apare jos, nu mai e online Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 nu-l mai stresatzi pe sefu k poate va da mielu nu mileu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) http://www.traianbasescu.org/blog/ tare fratilor Comunistule............scrie in alta parte aici nu avem cravate rosii Mesaj completat nu-l mai stresatzi pe sefu k poate va da mielu nu mileu! Fiecare primeste ce isi doreste ,sau viseaza...debraiaza Editat Noiembrie 6, 2009 de orlyy9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 vine careva azi la titan?? .....sa nu fiu singurul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 vine careva azi la titan??.....sa nu fiu singurul La Titan la gura de metrou dinspre Delfinul? As veni eu, dar nu stiu pe la ce ora vine lumea de obicei, ca sunt novice si nu am mai fost la intalniri. Mesaj completat La Titan la gura de metrou dinspre Delfinul? As veni eu, dar nu stiu pe la ce ora vine lumea de obicei, ca sunt novice si nu am mai fost la intalniri. vad ca sunt altii care zic sa ne strangem in Piata Constitutiei daca e vreme buna, ca aseara nu cred ca a fost cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 De obicei la ora 19:00 avea loc intalnirea la Titan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 De obicei la ora 19:00 avea loc intalnirea la Titan... Sper ca v-ati intalnit. Eu am iesit pe la 18.00, am dat o tura prin zona, apoi am mers pana in Piata Constitutiei, unde am dat peste niste motociclisti francezi sau belgieni cu motoare cu atas care filmau un fel de reportaj in fata cladirii parlamentului, in fine, cand am vazut ca vine burnita m-am intors acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Comunistule............scrie in alta parte aici nu avem cravate rosii era o informatie buna de citit... si atata tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 auzi PAchemoane, nu schimbi si tu semnatura aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 http://video.tagged.com/?v=vsbsjCZwnD4&...utyfoq&al=1 Stop singing!!!...THX.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 (editat) ola Editat Noiembrie 9, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Plictiseala mare baieti?Rabdare rabdare pana la pr imavara ce faceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Mama ce as baga un AMK... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Daca nu dau motorul ma gandesc sa cumparat anvelope noi,am Pirelli Dragon GTS 160/70/17 si 120/70/17 unde pot gasi noi mai ieftine sau cu ce model pot sa le schimb la acelasi dimensiuni. Astept pareri pentru a putea face o achizitie cat mai rentabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Daca nu dau motorul ma gandesc sa cumparat anvelope noi,am Pirelli Dragon GTS 160/70/17 si 120/70/17 unde pot gasi noi mai ieftine sau cu ce model pot sa le schimb la acelasi dimensiuni.Astept pareri pentru a putea face o achizitie cat mai rentabila. uite aici http://www.anvelopemotociclete.ro/ ...poate te ajuta la ceva, eu am gasit intamplator adresa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 ma plictisesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate