DKWraith Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 cam greu va mobilizatzi, cam greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 ce rai s-au facut astia mici Ne vedem la data si ora stabilita...sa schimb cauciucurile la reni si e totul ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 sambata seara da? sper sa nu ma dezamagiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Cine a avut placerea de a modifica titlul topicului? buna initiativa, imi miroase a moderator pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Mai dar nesuferiti mai sunteti, organizati bauta tocmai cand plecam noi din bucuresti Hai mai bine in seara asta, tot e vineri si n-aveti treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Cine a avut placerea de a modifica titlul topicului? buna initiativa, imi miroase a moderator pe aici Ce simturi dezvoltate ai! Eu raman pentru sambata seara...cum credeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Afara ploua! Am infrant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DDPsTwK0Zhw ia de va radeti :( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Vine cineva azi la titan la intrunire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Deci ramane pe maine seara,ora 21:00 club Alter Ego ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Deci ramane pe maine seara,ora 21:00 club Alter Ego ! Nop! ramane sa vina caldura, sa scoti veioza Mesaj completat Ce simturi dezvoltate ai! Defect profesional Mesaj completat cam greu va mobilizatzi, cam greu... ie babe domne, ie babe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Nop! ramane sa vina caldura, sa scoti veioza Mai misca fundul ala din casa, mai lasa fata sa respire si hai diseara in Alter Ego... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 daca sunt liber si ma primiti, poate ajung si eu sa va cunosc. Pe unii dintre noi ne cunosti deja... .Ne vedem diseara in alter ego Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 nu cunosc locatia, nu stiu adresa si nici nu mai am acces prea curand la un calculator. Daca printre voi se afla un om de bine, sa-mi dea si mie prin sms adresa de intalnire si ora. retin ca ora era 21.....dar, in caz ca s-a modificat schimbarea va rog sa ma anuntati si pe mine 0723.040.287 Gabone cu multumirile de rigoare si anticipate cu stima si respect IO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 e cerc inchis treaba sau primiti si neinitiati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 e cerc inchis treaba sau primiti si neinitiati ? Nu .. e liber pt cine vrea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Se lasa cu chill-in-out ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 in afara de motousate.it, moto.it si mobile.de ce alte siteuri cu moto de vanzare mai stiti ca nu mai gasesc topicul unde se discuta asta... vreau sa imi iau moto din nou...pana incepe sezonul... merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 in afara de motousate.it, moto.it si mobile.de ce alte siteuri cu moto de vanzare mai stiti ca nu mai gasesc topicul unde se discuta asta...vreau sa imi iau moto din nou...pana incepe sezonul... merci! in momentul de fata cel mai bun pret il vei gasii in romania, la motocicleta. IMPORTANT este sa gasesti mobre bune in romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 in momentul de fata cel mai bun pret il vei gasii in romania, la motocicleta. IMPORTANT este sa gasesti mobre bune in romania daca e asa cum spui tu ia arata-mi un pret "bun" la kawasaki versys in romania si te cred. pana si aia de la united au incercat sa ma fure la mine in tara. iti aduc noua dar fabricata in 2008 la 6500euro cand eu pot sa o iau la putin peste 5000 euro noua din 2008... eu am cerut cu un motiv site-urile respective nu ca sa ma aflu in treaba. asa ca daca se poate astept sa ma ajutati cu o lista de linkuri. Mutumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 http://www.motoscout24.de/Public/Home.aspx http://www.motorradonline.de/ http://2radmarkt.de/ http://www.motorradonline24.de/K/Motorrad-Markt1.htm bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Frumos aseara in Alter Ego , pacat ca m'am imbatat prea repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Frumos aseara in Alter Ego , pacat ca m'am imbatat prea repede. Mi-e somn! Pozele de aseara: http://picasaweb.google.com/raven30hell/In...feat=directlink Oricum m-ati dezamagit, n-ati venit chiar toti la care ma asteptam...dar va tin eu minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 (editat) unii mai si munceste Ma bucur ca v-ati (disctrat) Nyt, te-ai ingrasat tati Ce-ti mai merge! Editat Ianuarie 24, 2010 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 unii mai si munceste Ma bucur ca v-ati (disctrat)Nyt, te-ai ingrasat tati Ce-ti mai merge! Tu mereu lucrezi cand ne vedem noi, ca si asta vara...mama ei de munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate