alexgrp Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Unde erai bre? Cu moto sau pe jos?Eu am impresia ca te-am vazut pe la City Mall ieri, mai erau inca 3 motorete in afara de tine. Eram cu casca pe cap si probabil de-aia asteptam pe cineva ... Da...mai pe seara parca am trecut si pe la city mall Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jagardel2001 Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 SAL numele meu e cristi.m-am mutat de curand in otopeni si as vrea sa particip si eu la drumetiile si intalnirile voastre daca e posibil.va multumesc si astept un raspuns de la voi. Asfalt uscat si vreme cat mai buna si cat mai curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 SAL numele meu e cristi.m-am mutat de curand in otopeni si as vrea sa particip si eu la drumetiile si intalnirile voastre daca e posibil.va multumesc si astept un raspuns de la voi. Asfalt uscat si vreme cat mai buna si cat mai curand Bun venit, esti sigur ca vrei sa te intalnesti cu motoristii din Titan, adica suntem cam departe de Otopeni Poti sa vorbesti si cu motoristii din Pipera /index.php?showtopic=194619 sau din Baneasa /index.php?showtopic=226418 , care sunt mai aproape. Oricum esti bine venit si in grupul Titan, noi ne intalnim in fiecare vineri intre orele 19-20 la statia de metrou Titan, gura din Parc. Dar momentan suntem la iernat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adryandaniel Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Va salut! Primiti si un incepator? Sunt vechi in cartier si pe site, dar anul acest am reusit sa fiu si posesor de mobra. Sper sa fac rost si de un minim de echipament sa pot ajunge si eu pana la I.O.R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 cand incep iar intrunirile de vineri? chiar asa cd incep intruniriile dati si voi tare din trompeta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kikibiker Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 Salutare la toata lumea.... Detin un suzuki bandit si locuiesc pe strada Istriei colt cu Ramnicu Sarat... varsta 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 Ce de oameni noi, foarte bine! Sper ca nu veti ramane doar cu prezentarea pe forum si veti veni si la intrunirea noastra de vineri. se mareste gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 frumoasa motoreta see u on fridays Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani27 Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Ce de oameni noi, foarte bine! Sper ca nu veti ramane doar cu prezentarea pe forum si veti veni si la intrunirea noastra de vineri. se mareste gasca Pazea ca mai vine unu ) Primiti un motorist fara mobra? mai dedemult pe forum, mai putin activ... dar exist, mai e loc? Sunt Dani, stau de multi ani prin zona dristor, de curand undeva la intersectia Camil Ressu cu R. Sarat, am permis moto din 2000, am o Yamaha FZR1000 (care de vreo 2 ani zace in garajul unui preten ce trebe sa o vopseasca.... asa sunt pretenii sa ne traiasca) in primavara asta o sa o scot chiar si fara carene... m-as bucura sa cunosc cat mai multi pasionati prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Bui ce de oameni, buai Bine a-ti venit! Se mareste gasca, creste zgomotul Mi-a venit o idee Ca tot suntem multi, pe 20 Mai este ziua mea Poate faceti si voi cheta, si-mi luati un Akrapovic slip-on Mesaj completat Auzi,bre ? da' nenea Buton si cu nenea acesta pe care nu-l cunosc de ce sunt prospecti?Cocoseii nu sunt doar 3 ? usor, usor, in viata ... devii cocosel singuratic. Asa suntem noi, motoretistii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 usor, usor, in viata ... devii cocosel singuratic. Va mai ramane doar motorul Tare intre picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 hahahaha, nu esti zdravana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Bui ce de oameni, buai Bine a-ti venit! Se mareste gasca, creste zgomotul Mi-a venit o idee ! Ca tot suntem multi, pe 20 Mai este ziua mea . Poate faceti si voi cheta, si-mi luati un Akrapovic slip-on Mesaj completat usor, usor, in viata ... devii cocosel singuratic. Asa suntem noi, motoretistii da' de unde ! poate doar cocosei . singuratici ma indoiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 hahahaha, nu esti zdravana! N-am pretins niciodata ca as fi mai ales la kg-mele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Ce de oameni noi, foarte bine! Sper ca nu veti ramane doar cu prezentarea pe forum si veti veni si la intrunirea noastra de vineri. se mareste gasca Vineri unde? (detalii - tot Alter-Ego?) cand? (ora) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 care are bani de o Okazie: http://www.okazii.ro/catalog/39464734/HTC-...utm_content=HTC Touch Cruise 550lei, inGarantie,nicio zgariet,SD4G, IGO8full&utm_medium=CustomZone&utm_campaign=CustomZone vand HTC Touch Cruise in garantie 550lei,4G,K NOU&FARA nicio ZGARIETURAI!! cu navigatie IGO8fulleurope,car charger,toate accesoriile.stareFB.vand urgent - pret criza(a fost cumparat q 1950lei!). NU E TEAPA!!, Septimiu0752447970 pt camarazi .. o mik reducere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanhome Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 salutare la toata lumea, si eu sunt nou pe aici, sunt din zona mag. Titan, saptamana viitoare imi recuperez si eu carena fata (e data la reparat) imi schimb cauciucul spate si ies in trafic, am inteles ca se fac niste intalniri de cartier, unde se tin? sau cand o sa se tina? am un CBR F4i din 2004, carnetul il am din vara 2009, 1 cazatura usoara in curba , era ud pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Vineri unde? (detalii - tot Alter-Ego?) cand? (ora) Nu, in Alter Ego ne mai intalnim uneori iarna, pana mai da putin caldura sau pana scoatem toti motoarele. salutare la toata lumea, si eu sunt nou pe aici, sunt din zona mag. Titan, saptamana viitoare imi recuperez si eu carena fata (e data la reparat) imi schimb cauciucul spate si ies in trafic, am inteles ca se fac niste intalniri de cartier, unde se tin? sau cand o sa se tina?am un CBR F4i din 2004, carnetul il am din vara 2009, 1 cazatura usoara in curba , era ud pe jos Sper ca nu ai patit nimic. E, toti cadem/am cazut, asa inveti. Bine ca nu a fost mai grav. Intalnirea Titanistilor e in fiecare vineri, intre orele 19-20 la statia de metrou Titan gura din Parc. Dar momentan nu am inceput sa ne intalnim. Cateva poze de anul trecut: - 1 Martie 2009 - Clatite vinerea - Un mic, mititel pe langa Bucuresti - Luna Mai prin Titan - Cernica cu titanistii - Cernica 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adryandaniel Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Frumoase poze. Acum nu imi mai fac griji ca ma cearta lumea ca nu am echipament complet , oricum voi incerca sa nu vin in adidasi. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 care are bani de o Okazie: http://www.okazii.ro/catalog/39464734/HTC-...utm_content=HTC Touch Cruise 550lei, inGarantie,nicio zgariet,SD4G, IGO8full&utm_medium=CustomZone&utm_campaign=CustomZone vand HTC Touch Cruise in garantie 550lei,4G,K NOU&FARA nicio ZGARIETURAI!! cu navigatie IGO8fulleurope,car charger,toate accesoriile.stareFB.vand urgent - pret criza(a fost cumparat q 1950lei!). NU E TEAPA!!, Septimiu0752447970 pt camarazi .. o mik reducere septimiu, daca iti dau HTC-ul meu S710, ce diferenta vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 am trecut ieri din intamplare prin zona dar nu am vazut miscare..Nu ziceati ca va strangeti ca va duceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soulsofty Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 Pentru cei incepatori sau noi in zona tre sa incerc zic eu sa lamuresc ceva: Intrunirile de iarna se tin pe forum si cele de vara Intalnirea la titan si apoi de obicei se lasa cu o tavaleala cu un mic si o bere Ficatul varza,timp nasol, criza mare..... oare se poate mai rau?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 Pentru cei incepatori sau noi in zona tre sa incerc zic eu sa lamuresc ceva: Intrunirile de iarna se tin pe forum si cele de vara Intalnirea la titan si apoi de obicei se lasa cu o tavaleala cu un mic si o bere Ficatul varza,timp nasol, criza mare..... oare se poate mai rau?????? ce ai baut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 (editat) Pentru cei incepatori sau noi in zona tre sa incerc zic eu sa lamuresc ceva: Intrunirile de iarna se tin pe forum si cele de vara Intalnirea la titan si apoi de obicei se lasa cu o tavaleala cu un mic si o bere Ficatul varza,timp nasol, criza mare..... oare se poate mai rau?????? Intalnirile de iarna s-au tinut pt tine pe forum ! Iar vara in afara de intalnirea de la Titan se tot vede lumea ! Editat Februarie 27, 2010 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 Pentru cei incepatori sau noi in zona tre sa incerc zic eu sa lamuresc ceva: Intrunirile de iarna se tin pe forum si cele de vara Intalnirea la titan si apoi de obicei se lasa cu o tavaleala cu un mic si o bere Ficatul varza,timp nasol, criza mare..... oare se poate mai rau?????? N-am sa inteleg niciodata frustrarile de genul asta. Nu am sa inteleg niciodata de ce pe unii oameni ii f>>>> grija de ce fac altii, in loc sa isi vada de viata lor implinita (odata ce privim cu superioritate viata altora). Stii care e diferenta intre noi ca motoristi, mai departe de acest sport practicat comun? Omenia de care dam dovada! Nu cred ca priveste pe nimeni cati km fac eu in particular in fiecare an, sau nu cred ca tre sa dau socoteala in fata nimanui unde si de cate ori am iesit cu motorul. Intalnirea de titan este o simpla intalnire prieteneasca, tinuta dupa programul de munca, dupa o saptamana obositoare/stresanta, prin care ne relaxam la un suc, la un schimb de vorba despre x motor sau x vreme. O plimbare scurta si placuta in functie si de cat ne tin buzunarele/oboseala, etc. Trebuie sa facem in fiecare vineri 100 km cel putin ca sa dovedim ca suntem bikeri adevarati? Daca nu te mai regasesti in acest grup de oameni, de ce mai postezi? Aaaa da, participi desi blamezi, la intalnirea noastra de pe forum. Nu faci decat sa ingrosi randurile oamenilor care nu au ce face si se iau de viata altora. Calatorii frumoase iti dorim cu totii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate