MRL Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 da,morcovii din farfurie si strugurii din carafa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanhome Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 ma intereseaza sa cumpar + montez crash pad-uri pe o Honda F4i, stie cineva? mai sunt interesat si de capete de ghidon si de montat o toba (necesita taierea celei stoc + prinderea cu colier a tobei noi) Cum a ramas cu Marea Ieseala pe anul acesta, e tot vineri 19 martie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani27 Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 da,morcovii din farfurie si strugurii din carafa! de ciorba de hamei ma ocup eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Ce ziceti facem o intalnire Vineri de la ora 18 (putin mai devreme ca sa mai fie putina lumina si putin mai cald?) la locul nostru de intalnire? Eu as veni. Iar sambata cativa din noi mergem la petrecerea Dac Motors din Alter Ego, poate ne intalnim si acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Ce ziceti facem o intalnire Vineri de la ora 18 (putin mai devreme ca sa mai fie putina lumina si putin mai cald?) la locul nostru de intalnire? Eu as veni.Iar sambata cativa din noi mergem la petrecerea Dac Motors din Alter Ego, poate ne intalnim si acolo. S-a votat..s-a votat ! So...intalnirea de vineri se muta la ora 18:00 de aceasta data ! AM ZIS ! (sau shefa ) P.S :Iar sambata A/E la party Dac Motors...hac ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 (editat) scoateti-ma din criza! vreau sa imi iau motor cu munca cinstita! fac R.C.A. la orice motor pe ce perioada vreti. va multumesc de colaborare anticipat! si vineri daca imi termin treaba repede ne vedem la 18:00 Editat Martie 16, 2010 de pachemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 S-a votat..s-a votat ! So...intalnirea de vineri se muta la ora 18:00 de aceasta data ! AM ZIS ! (sau shefa ) P.S :Iar sambata A/E la party Dac Motors...hac ! Clar daca a zis Sefu e batut in...piatra! Vineri ne vedem la ora 18 la titan Pokemoane ..daca ziceai mai devreme, imi faceam la tine, dar fix ieri am facut asigurarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Azi am facut si eu un pic de galagie Gata! a inceput sezonul !!! Cei ce m-au surprins placut au fost soferii foarte atenti bai nene. Nu-mi vine sa cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani27 Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 usor sa nu-i deochem vin si eu vineri la 18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 (editat) scoateti-ma din criza! vreau sa imi iau motor cu munca cinstita! fac R.C.A. la orice motor pe ce perioada vreti.va multumesc de colaborare anticipat! si vineri daca imi termin treaba repede ne vedem la 18:00 Imi expira mie asigurarea pe 25 . Deci decat vineri cred ca poate apar si eu sper ca e posibil sa pot. Editat Martie 17, 2010 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Haywood Yablomme Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Cu mine au fost foarte atenti soferii ieri,daca nu m-ati vazut la tv umbland pe Mosilor pe linia de tramvai ramane sa va lamuriti vineri ce motiv aveau. E de ras,eu chiar am ras efectiv ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 scoateti-ma din criza! vreau sa imi iau motor cu munca cinstita! fac R.C.A. la orice motor pe ce perioada vreti.va multumesc de colaborare anticipat! si vineri daca imi termin treaba repede ne vedem la 18:00 Se fac RCA si pe 7 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 oh my...s-a iesit din hibernare s-ar putea sa vin si eu vineri la 18 cu niste prieteni. cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Daca nu-s la munca silnica vin si eu vineri la 18.00... Eu am dat o tura azi si a fost cam frig fata de ieri dar sper ca nu mai vine iarna a patra oara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Zeii mi-au zambit si vineri vin si eu la metrou. La prima intalnire din an nu pot lipsi, la urmatoarele da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Zeii mi-au zambit si vineri vin si eu la metrou. La prima intalnire din an nu pot lipsi, la urmatoarele da. Cocos , vezi ca pe urma trebuie sa mergi si o data la arc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 O data si gata. Ce e mult strica. Dupa aia nu ma mai primesc prietenii la everest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 O data si gata. Ce e mult strica. Dupa aia nu ma mai primesc prietenii la everest. Lasa ca la Everest te luam noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 (editat) bagati diseara pe la 7 juma plimbarica spre fundulea ? Editat Martie 18, 2010 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 ma intereseaza sa cumpar + montez crash pad-uri pe o Honda F4i, stie cineva? mai sunt interesat si de capete de ghidon si de montat o toba (necesita taierea celei stoc + prinderea cu colier a tobei noi)Cum a ramas cu Marea Ieseala pe anul acesta, e tot vineri 19 martie? da-mi detaliile pe PM si poate reusesc sa te ajut www.motor-expert.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 scoateti-ma din criza! vreau sa imi iau motor cu munca cinstita! Tot in criza sunt si eu Mesaj completat cica un accident in zona morarilor, 2 salvari....stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 stie careva cam cat costa o revizie normala la MOTOR TEAM (sch ulei/filtru....) si in comparatie cu alte service-uri OK dc au preturile mult mai mari...k sa nu dau prea multi bani pt o amarata de revizie ..eventual alte service-uri autorizate suzuki de care ati fost multumiti thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 stie careva cam cat costa o revizie normala la MOTOR TEAM (sch ulei/filtru....) si in comparatie cu alte service-uri OK dc au preturile mult mai mari...k sa nu dau prea multi bani pt o amarata de revizie..eventual alte service-uri autorizate suzuki de care ati fost multumiti thx Mergi la ELF cu incredere ca sunt foarte priceputi si preturile sunt mici http://www.elfworkshop.ro/www/Contact.html...ontact-articles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 plimbarica in seara asta ? careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 stie careva cam cat costa o revizie normala la MOTOR TEAM (sch ulei/filtru....) si in comparatie cu alte service-uri OK dc au preturile mult mai mari...k sa nu dau prea multi bani pt o amarata de revizie..eventual alte service-uri autorizate suzuki de care ati fost multumiti thx vezi k la motor team au niste preturi de iti pica plombele. cei de la motor team sunt intr-adevar priceputi, dar au preturi destul de piperate. Mesaj completat plimbarica in seara asta ? careva ? eu eu eu!!!! da' dak ma iei remorcutza, k de cand te tot rog sa ma dai si pe mine o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate