Survolaj Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 ba da ma! este cumva tipul ala de la Salajan? daca da ... nu are banuti de diferenta Da-mi un telefon 0766569300 Nu e de la salajan. E de la mine din cartier. Stai flex nu-i bai...se pare ca toata lumea vrea sa schimbe mobra anu asta. Mare pacat de kawa meu ca daca nu aveam probleme cu el nu-l schimbam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 (editat) v-ati plictisit toti de motocicleta oameni buni ? poate ar trebui sa faceti un 'tiuning' si sa-i schimbati aspectul, cum am facut eu p.s. - acum trage mai tare ! Editat Octombrie 18, 2010 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 v-ati plictisit toti de motocicleta oameni buni ? poate ar trebui sa faceti un 'tiuning' si sa-i schimbati aspectu cum am facut eu Lasa-l draq de "tuining " zi cine e d-soara din spatele mobrei tale "tiunate" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Eu zic sa deschidem un targ moto la Titan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 as propune altceva,sa le schimbam intre noi cite o saptamina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 eu zic ca nyt e un betiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 eu zic ca nyt e un betiv Si partzar pe deasupra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 partar Mesaj completat hai sa facem nu sondaj daca nyt e betiv si partzar Mesaj completat in acest moment nyt ne spioneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Ne spioneaza cu ochiu maro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 e maro ? de unde sti iai tras la fuzeta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Nu as putea niciodata sa te intrec Survolaj ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 (editat) Inca n-a scapat sapunu Uuuuu ce tzatze am - smor - diseara am cu ce sa ma joc Editat Octombrie 19, 2010 de Survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am orbitttttttttttttt ........ Mesaj completat ooo nepoate marlitza ce faci bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 wooowww!survolaj ce sexi esti fata!iesi la ocafea diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Si acum in exclusivitate unu cazut la datorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 (editat) Si acum in exclusivitate unu cazut la datorie Si cica eu sunt betzivul ! P.S : Presimt o iarna fooooarte lunga ! Editat Octombrie 19, 2010 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Si tu brutus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Ca tot Rotila ne spioneaza si iarna o sa fie lunga - o sa ne bage o d-aia cu carafe ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 a zis cineva carafa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 sunteti niste baietei rai!nu radeti de alex,i-se poate intampla oricui!!si gata,cand mai mergem la baut,toata lumea sa lase telefoanele la intrare si fara aparate foto!nu trebuie sa ne vada toata lumea cu genunchiu pe jos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 era la mine acasa poza ma am profitat de el toata noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 sunteti niste baietei rai!nu radeti de alex,i-se poate intampla oricui!!si gata,cand mai mergem la baut,toata lumea sa lase telefoanele la intrare si fara aparate foto!nu trebuie sa ne vada toata lumea cu genunchiu pe jos! Unchiuleee,te simti cu musca pe caciula????? Mesaj completat Si acum in exclusivitate unu cazut la datorie Bueiiii,lasati baiatul in pace. Stiu eu de la ce este.... A mancat carnati de plescoi!!! :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Hai c'au animat cocosheii atmosfera. Cum ati bagat mobrele la caldura, cum ati aprins lumina p'acilea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 usheor ca ardetz' beacele!!! Mesaj completat Si acum in exclusivitate unu baut la datorie fix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 (editat) Hai c'au animat cocosheii atmosfera. Cum ati bagat mobrele la caldura, cum ati aprins lumina p'acilea Cine a bagat mobra la caldura?!? A mea e in fata blocului sub husa. usheor ca ardetz' beacele!!! Daca are xenoane d-alea ecologicele, si permite. Editat Octombrie 19, 2010 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate