orlyy9 Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Intrerupătorul este defect iar electricianul va veni o data cu cocorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 marlitza bagam bagam bagam sambata nepoate,asa cum am vorbit ,iar electricianul sa vina sa-mi faca si mie un scurt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 EEE ce sa facem si noi .. noaptea ma trag ca sunt undercover nu ma mai vede lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Intrerupătorul este defect iar electricianul va veni o data cu cocorii. Taci mah ca nu-s defect. Sau vorbeai de butonu' Gabi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 (editat) sigurantza diferentziala? uarecum on-topic : care avetz' bre un bord de GS500, model mai ''antic'' ? Editat Octombrie 25, 2010 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 am eu un bord de dacie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 am eu un bord de dacie Vreau si eu unu' Ie cu 5 trepte?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Vreau si eu unu'Ie cu 5 trepte?? Bordul sau unu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Bordul sau unu? Dacia bre!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 am eu un bord de dacie daca ie de Dacia 1100, ie puuuuurfect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oancealex Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 (editat) Salutare tuturor! Am luat si eu A-ul astazi.A fost relativ usor , emotiile au fost mari. Ma numesc Alex , stau in Baba Novac (pe langa restaurantu ala chinezesc ).Dupa cum probabil observati este primul meu post pe forum.Sper ca in martie sa imi cumpar si mobra. In rest asfalt uscat !! Ah da ..si am 21 de ani si B-ul de vreo 3 ani. Editat Octombrie 25, 2010 de oancealex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 bagam sambata nepoate,asa cum am vorbit ,iar electricianul sa vina sa-mi faca si mie un scurt! Ce-ti mai place la 220V sa nu te aprinzi ca pomul de craciun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 bagam sambata nepoate,asa cum am vorbit ,iar electricianul sa vina sa-mi faca si mie un scurt! 'ezi dreaq sa nu il faca cu impamantarea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 'ezi dreaq sa nu il faca cu impamantarea.... Impamantare la six feet under? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 si sa se dea cu mobra underwold? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=btRvVLA0KzM Baga un ochi acilea neamule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Cocos se plange lumea de tine ca esti reisar de Magheru )))))))))))) Gata, ai inceput sa pierzi din fani,fani prosti care beau pana uita de ei dar totusi...fani! Da Tix-ule ,auzisi de la toar'su Ripper ! Nu am ce discuta cu oameni care zic ce gandesc numa la bautura si se cred lei ! Sa fie la ei acolo ..si magheristele la mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 bre, da' numa' reisari p'aciulea...bertzivilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 (editat) NYT cand ma inveti si pe mine sa ma dau pe o roata pe maghe Editat Octombrie 27, 2010 de OveR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 NYT cand ma inveti si pe mine sa ma dau pe o roata pe maghe Cand o sa mai cresti o leaca ca nu vezi in fatza daca o dai pe o roata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Cand o sa mai cresti o leaca ca nu vezi in fatza daca o dai pe o roata ! cand o sa fie treaz nu cand o sa creasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Cand o sa mai cresti o leaca ca nu vezi in fatza daca o dai pe o roata ! Pai tocmai,el pe roata din fata vrea sa-l inveti sa se dea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_j37 Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=btRvVLA0KzM Baga un ochi acilea neamule! Ai dat motorul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casper Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 azi la 7 la titan da? sau s-a inchis sezonul de mult?!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 azi la 7 la titan da? sau s-a inchis sezonul de mult?!) Sezonul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate