alexutzza Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Cateva poze de ieri, pe AMK.Daca aveti nevoie de fotograf, sunt liber de contract Apelati cu incredere Ai fost si tu sambata, Gabita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Cum sa lipsesc eu de la ASA eveniment? sunt mândru de racerii nostrii. De ce nu te-am sunat? De bou ce sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 gabi,tu sa-ti montezi o camera pe moto,ai vazut cate chestii interesante poti filma in trafic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 (editat) Cum sa lipsesc eu de la ASA eveniment? sunt mândru de racerii nostrii. De ce nu te-am sunat? De bou ce sunt Pai am ajuns si eu la un moment dat,dar nu te-am vazut Editat Martie 29, 2011 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 gabi,tu sa-ti montezi o camera pe moto,ai vazut cate chestii interesante poti filma in trafic! Multumesc sfantului ca nu ai patit nimic ... cred ca mai mult m-am speriat eu decat tu Bine, asta o sa-ti fie invatatura de minte La toba aia a ta, nu mai e nevoie sa ambalezi ptr. a fi auzit Mesaj completat Pai am ajuns si eu la un moment dat,dar nu te-am vazut Nu am stat mult mai Am tras cateva foto de revista si am fugeat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
supergalet Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Sal, de regula vinerea pe la 7 cred, la titan la gura din parc, da nu cred ca a venit inca primavara, eu de exemplu abia pe 4 scot mobra de la garaj, astept chenzina Cum man? Eu merg deja de 2 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 apropos adunarea e la 19:00 la gura de metrou nu ? ca data trecuta am auzit ca v-ati strans mai devreme si eu am venit cu inca niste prieteni si era gollll golutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Cateva poze de ieri, pe AMK. Cu suporterii nu ai si tu? Ca m-am ...pe mine de la vantu' ala.... Ai fost si tu sambata, Gabita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Cu suporterii nu ai si tu? Ca m-am ...pe mine de la vantu' ala.... Sssst, e de la par ! Putem sa-ti spunem "ceafa de fier" sau s-a ocupat Carmen de asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Cu suporterii nu ai si tu? Ca m-am ...pe mine de la vantu' ala.... Bre, nu. Si imi pare rau (destul de boring sa-i fixezi pe astia pi' curbe) Mi-am canalizat atentia catre vedete. Apropo, pozele celorlalti unde sunt? Apropo, se apropie 20 Mai, schimb prefixul! Poate ma fac si eu cu un aerograf bun, sa-i fac 'concurenta' Alisucai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 vezi ca s-au pus poze pe topic la F-isti! un suflici d'ala din cutie de ness nu te coafeaza,vrei neaparat aerograf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 (editat) vezi ca s-au pus poze pe topic la F-isti! un suflici d'ala din cutie de ness nu te coafeaza,vrei neaparat aerograf? Cu suflici d'ala, a vopsit batranul meu masina de spalat, acum cca 10ani ) Cu ala nu-mi pot pune in valoare calitatile de artist Bine, ar mai fi o varianta Dar mai scumpa! Un 70-200mm F2.8 for my Canon 7D Asta daca vreti sa iesiti mai bine in poze Editat Aprilie 1, 2011 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 (editat) Pune mah pozele ! Butoaneeee..... @R4z0r : Editat Aprilie 1, 2011 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Un banner, un pet de bucegi si niste seminte ne mai lipseau Pune dreaqu si tu o poza mai "trista" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 azi cineva la titan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Mesaj completat Ma dezamagesti cu pozitia asta pi' curba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Mai baga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Ma dezamagesti cu pozitia asta pi' curba iiiitaaa !! ce aiurea stau nu le am cu circuitul dar las' ca ma fac eu mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusvirusat Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Salutare!Eu stau in zona Grigorescu, pe langa statuie.Sunt posesor de SV650 naked, de loc din Focsani, dar imi cam fac veacul de vreo 7 ani prin Bucuresti...Motorul a stat peste iarna in Vrancea(la caldura in garaj), dar cat de curand o sa-l fac din nou bucurestean!Ca domeniu de interes , pe langa motociclism, bineinteles, ar fi arhitectura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Salutare!Eu stau in zona Grigorescu, pe langa statuie.Sunt posesor de SV650 naked, de loc din Focsani, dar imi cam fac veacul de vreo 7 ani prin Bucuresti...Motorul a stat peste iarna in Vrancea(la caldura in garaj), dar cat de curand o sa-l fac din nou bucurestean!Ca domeniu de interes , pe langa motociclism, bineinteles, ar fi arhitectura. uelcam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Cum sa lipsesc eu de la ASA eveniment? sunt mândru de racerii nostrii. De ce nu te-am sunat? De bou ce sunt Nici pe mine nu m-ai sunat, dar nu ma mira. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Nici pe mine nu m-ai sunat, dar nu ma mira. Promit sa ma revansez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoncristiang Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 uelcam ! Salutare , eu am tot un sv si tot pe la statuie stau, mai spre trapezului putin apropo colegi, stiti pe cineva care sa-mi faca o lipitura la carena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoncristiang Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 uelcam ! Salutare , eu am tot un sv si tot pe la statuie stau, mai spre trapezului putin apropo colegi, stiti pe cineva care sa-mi faca o lipitura la carena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate