DKWraith Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 (editat) aici se intalnesc. M2 Titan ,vineri ora 7-7:30 ... Editat Mai 19, 2011 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 am inteles mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IULIAN COBZACU Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 MULTUMESC. VINERI SEARA LA 7-7.30 POA NE GASIN AKOLO. SEARA BUNA. MULTUMESC. VINERI SEARA LA 7-7.30 POA NE GASIN AKOLO. SEARA BUNA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 va gasiti sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 (editat) pe la 7 incepe sa se stranga lumea iar apoi se pleaca la plimbari scurte prin bucale si imprejurimi dupa 8; 8:30 nu mai gasiti pe nimeni septimiu , te invit la o cheia in weekend , adica sambata de la 12 daca e frumos afara . maine o sa ploua pe la pranz in Buc, iar la munte ploua sigur eu o las pe duminica si mai cercetez vremea intre timp daca se face frumos pe Duminica dupa 11-12 facem o plimbare pana la Cheia cine e interesat sa strige Editat Mai 19, 2011 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 eu nu-mi dau seama unde vine M2-ul asta as veni ca sunt din zona pentru prima oara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 gura de metrou nr.2 (M2) Titan, este iesirea din parc, nu cea din intersextie fiecare vineri intre 7:30 si 8:30 asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 ms mult daca se ususca repede poate ne vedem acolo altfel , motociclim intr-o alta vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Vin si eu azi , tot pentru prima oara...da` nu stiu cat o sa stau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IULIAN COBZACU Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 A PLOUAT INGROZITOR. PARE RAU. NU CRED CA AJUNG. SUNT TERCI. VINEREA VIITOARE SPER. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 pe la 7 incepe sa se stranga lumea iar apoi se pleaca la plimbari scurte prin bucale si imprejurimi dupa 8; 8:30 nu mai gasiti pe nimeni maine o sa ploua pe la pranz in Buc, iar la munte ploua sigur eu o las pe duminica si mai cercetez vremea intre timp daca se face frumos pe Duminica dupa 11-12 facem o plimbare pana la Cheia cine e interesat sa strige .... nu stiu ce sa zic astept sa vedem ce zice si tovarasu asta al meu ca , se cearta acasa ca pleaca de nebun deci ... will talk /index.php?/topic/662327-iesire-cheia-21-mai/page__p__2854474__fromsearch__1#entry2854474 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 azi s-a prognozat ca ploua un pic si a curs cu galeata maine iar apar niste nori intre 6 si 15 care or sa ude bine deci eu las cheia saptm aviatoare asfalt uscat daca totusi plecati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 ne-a udat putin , apoi ne-am uscat , iar ne-a udat dar una peste alta ne-am bucurat de cheia , si nu a fost foarte aglomerat , la masini ma refere , motorete mai erau . teoretic eu mai prind un weekend liber abea peste 3 saptamani , deci , probabil in 3 saptamani mai merem odata n-am dat gumele pana la capat , mai aveam prima data pe cheia , nu stiam asfaltul , nu stiam drumul a fost la prima coborare , pe un drum total strain . dupa aia am lasat-o de 1 deget , dar ... important e ca am ajuns intreg acasa dupa ce ne-a plouat ... etc salutare , si asfalt uscat . ps. daca sunteti interesati sa o iesire peste 3 saptamani cheia , rasnov , paraul rece , etc dati de veste, pana atunci ne vedem orim bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 ne-a udat putin , apoi ne-am uscat , iar ne-a udat dar una peste alta ne-am bucurat de cheia , si nu a fost foarte aglomerat , la masini ma refere , motorete mai erau . teoretic eu mai prind un weekend liber abea peste 3 saptamani , deci , probabil in 3 saptamani mai merem odata n-am dat gumele pana la capat , mai aveam prima data pe cheia , nu stiam asfaltul , nu stiam drumul a fost la prima coborare , pe un drum total strain . dupa aia am lasat-o de 1 deget , dar ... important e ca am ajuns intreg acasa dupa ce ne-a plouat ... etc salutare , si asfalt uscat . ps. daca sunteti interesati sa o iesire peste 3 saptamani cheia , rasnov , paraul rece , etc dati de veste, pana atunci ne vedem orim bucuresti Cum sunt gumele? D`astea vreau sa iau si eu cand oi avea bani-prin toamna sper . Si le-ai luat noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 au fost luate de noi de catre propietarul dinainte , sunt excelente si dupa ce le incalzesti se lipesc pe asfalt , daca e curat , fara piatra si nisip , sunt excelente pe ploaie , isi merita banii . mai mult nu stiu sa iti spun pentru ca nu m-am dat reising , nu stiam drumul , si vroiam sa ajung intreg si sanatos acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Hai ca vinerea asta s-ar putea sa vin si eu. A inceput sa se stranga iar lume la titan sau tot putinei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 lume e destula , prezenta e mai modesta dar nu asta conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 eu zic pass de data asta , sunt blocat la ct fara lant s-a rupt pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 ce'i Nytule... te plictisesti..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 Dap,totu' e pustiu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 care baga cu mine o plimbare Vineri dimineata Bucuresti - Deva (dormit o noapte ) si cu intoarcere pe Sambata? ofer cazare gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 eu zic pass de data asta , sunt blocat la ct fara lant s-a rupt pe drum Eu zic pass pana la bac-admitere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 eu zic pas pana la licenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate