Raga Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 eu zic pas pana la licenta Bafta la licenta Dragos. Sa inteleg ca nu te mai vede omu' vinerea pe la Titan pana nu termini cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 (editat) BAFTA LA EXAMENE copii, si eu am lucrarea de disertatie peste 2saptm dar mai gasesc inca timp de pierdut am planificata chiar si o "relaxare" de 3 zile la nisipurile aurii inainte de lucrare .... suna a inconstienta dar ce mai conteaza dupe ce trec toate ne vedem la un chef ieri la arc au venit ceva titanisti , deci nu e chiar asa pustiu hai cu curaj si maine la titan sa bagam o plimbare , nu ca data trecuta Editat Iunie 2, 2011 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 VAND CASTROL POWER1 Racing Full-Sintetic LA URMATOARELE PRETURI : - CASTROL POWER 1 RACING 10 W 40 - 36 RON/L (TVA inclus) - CASTROL POWER 1 RACING 10 W 50 - 40 RON/L (TVA inclus) PM sau email dozzer_s@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 care vine azi la o plimbare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 Aceeasi care au fost si data trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 Merge careva azi la Clinceni,show aviatic ora 12.Criza criza dar nu mai iesim la plimbare(fac criza de nervi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 Bafta la licenta Dragos. Sa inteleg ca nu te mai vede omu' vinerea pe la Titan pana nu termini cu ea sa fie sa fie ! cred ca vinerea viitoare o sa dau o fuga pe la titan poate ne auzim atunci in rest, nu prea e timp din pacate Dar macar cat timp am stat asa cuminte am avut bani sa imi fac si eu mobra frumusica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 acum am vazut ca nu mai am blog pe forum dc nu ma exista bloguri ?? CARE vine azi la intalnire la ARC ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 in weekend iesim pe undeva ? eu sunt de noapte toata saptamana deci slabe sanse sa ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 ai rezolvat si cu ambreiajul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 da , era o piulita desfacua o sa iti arat cand ne intalnim dar am cablu nou de ambreiaj > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 aparent de maine ploo iar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 sa-mi bat , sa-mi trag , sa-mi fac ... mda excelent , macar in weekend sa fie frumos , as da o tura la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 da , era o piulita desfacua o sa iti arat cand ne intalnim dar am cablu nou de ambreiaj > ) super, las ca-i bun de rezerva, oricum majoritatea cand pleaca la drum lung isi iau cu ei rezerva la cablu deja ma speriasem, la mine nimic, la tine lant rupt, cablu rupt,urma sa-mi zici ca ti-am dat un motor praf si off topic, mai vrei alarma si adidasii, sau sa le scot la vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 /index.php?/topic/663400-plimbare-10-11-iunie-bucuresti-constanta/ @ radu : deocamdata nu mai e bani a fost ceva investitie pass. mersi poti sa le scoti la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 care e interesat de o medie plimbare in weekendul viitor , ca urmeaza udatura mare pana pe mij saptm viitoare propuneri ar fii multe, dar lasam preferintele si majoritatea sa decida deci, -pe 18/19.06.2011 propun o plimbare pt titanisti & friends -restul detaliilor raman la latitudinea nostra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 in weekend spun pass , dar vin cu placere vinerea asta cred , ca sunt liber , asta daca nu ma indoaie nevasta-mea cu bataia ca o las in casa singura IAR ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianio Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Sunt doritori pentru un weekend in Vama Veche? Plecarea astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 sambata seara iese cineva ? in seara asta n-am cum sa ies ca am masina paradita , si mi-e lene sa ma duc cu metroul pana la garaj ca apoi e de mers pe jos ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 salut, nu stiu daca este locul potrivit, dar incerc si aici, ca voi mai cunoasteti zona. Am pe dacie un cd-player clarion cumparat de la "fii-galagios.ro", s-a rupt un fir electric ceva prin el, nu mai face un contact bine, deci, nu mai merge. a expirat garantia, am sunat la service-ul scris pe garantie, vrand sa-l repar contra cost, si nu a raspuns nimeni. Cei de unde l-am cumparat acum vreo 3 ani, mi-au spus ca clarion nu mai are reprezentanta in Romania. daca aveti voi vreo ideie unde as putea sa-l repar, schimb piesa/contactul electric/ firele electrice, orice reparatie as putea sa-i fac si poate sa-mi spune, astept un ajutor. Nu as vrea sa-mi cumpar altul doar pentru un contact prost, mi-am dat seama ce este rupt, si cu cunostintele mele nu-l pot repara. Daca are cineva vreo ideie, astept ajutor, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rooxus Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Salutare tuturor De maine ma mut si eu in Dristor.. so.. care, pe unde va intalniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 (editat) bine ca se mai nasc noi moto/forumisti ca vechii vad ca au murit de anul trecut si pana acum salutare intalnirile importante: 1. in fiecare miercuri la Arcul de triumf la intrarea in parc se strange lume din tot Bucurestiul intre orele 19 si 20-21 2. intalnirea noastra in fiecare vine la gura de metrou Titan2 ( cea din parc nu din intersextie) intre 19 si 20:30 mai sunt multe locuri de intalnire ... daca scotocesti forumul o sa le gasesti asfalt uscat Editat Iunie 23, 2011 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rooxus Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Merci mult. Inca sunt pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 pasager azi .. motoretist maine asa ca te asteptam cu sau fara mobra, pasiunea e cea care ne uneste deci vezi ce faci maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rooxus Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 Gata, m`am instalat la "casa noua" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate