Sari la conținut

passion_islife

Membru
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Buc.

passion_islife's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Frumos sunet, bv.sa o folosesti cu placere.
  2. Succes la indeplinire. Vroiam sa-ti spun de Cascada Valul Miresei si Lacul Belis dar am observat ca le ai trecute deja in lista . Sa auzim de bine.
  3. Iti era tare dor de Africa, sa inteleg. Bravo, succes si distractie cat cuprinde prietene.
  4. Pt. Ambidextru, Cand te mai scot la o plimbare prin noroaie pe la cernica cu Nipru? )) hehehehe dar vi tot cu clasica cremat aranjat. Ce mai faci, esti bine?
  5. Va salut, Din ozana fostul parc cu nuci, revin cu aprilia pegaso 650... Va pupa baiatu,sa auzim de bine.
  6. Imi place foarte mult site-ul tau.Felicitari tine-o tot asa, melodia ce se aude pe fundal este superba.

  7. De remarcat faptul cand doi oameni se inteleg atat de bine, incat sa treaca peste toate problemele intalnite de-a lungul acestei calatorii. Pasiunea nu are limite atunci cand exista cu adevarat. Cersind sprijin este ok, atata timp cat primesti in schimb dialogul cu acesti free-riders. Este ca o carte ce vrei sa o deschizi dar trebuie sa o cumperi. Oricum cu siguranta sunt deschisi dialogului fara a cersi. Acest lucru este lasat la voia fiecaruia dintre noi,nu obliga pe nimeni sa bage mana in buzunar.Asa ca lasati deoparte aceste carcoteli. Felicitari lor pt. taria de care dau dovada ,nu este usor sa faci asa ceva. Inca odata "pasiunea nu are limite".
  8. Offff, Doamne Dumnezeule ai grija de el acolo unde este... Condoleante familiei.
  9. In primul rand sa o folosesty cu placere si sa ai parte de ea. Aici se vede adevarata pasiune, te-ai dus pana in panzele albe sa-ti indeplinesti acest vis. N-ai dat inapoi asa te vreau.hihihi Bravo,felicitari !!!
×
×
  • Creează nouă...