Ronee Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Bine ai venit! Multumesc frumos. As veni si eu cand va mai intalniti. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 (editat) Multumesc frumos. As veni si eu cand va mai intalniti. Numai bine. Fi atent pe posturile lu Orlyy ca el e cu organizarea ! Editat Martie 21, 2012 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Fi atent pe posturile lu Orlyy ca el e cu organizarea ! sa inteleg ca orlyy e noul organizator de evenimente la titan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 treaba lui, dar se pune rau cu Alexa sau Elena,ca sa nu zic de Ideal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Elenush sa retras demult..dar nus cine a castigat dintre Alexa si Ideal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 vineri eu vin, daca ma lasa organizatorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 vineri eu vin, daca ma lasa organizatorii Tu ai iesit singur la pusnicul(nu chiar singur),sa-ti fie rusine. Incercam o resuscitare dar picioare sunt reci,asa ca nai cu cine.Mi-e dor de ideal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelander Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 (editat) Elenush sa retras demult..dar nus cine a castigat dintre Alexa si Ideal Nimeni! Preshedentzia este libera... Asa ca bagati niste alegeri locale, dar tre' sa avetzi dezlegare de la to'arshu Nyt, ploconu' obligatoriu. Editat Martie 22, 2012 de Freelander Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 deci maine-i vineri. la 19:00 se intrevede o intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achi Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 salutare ! ma primiti si pe mine la intalnirea de maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Elenush sa retras demult..dar nus cine a castigat dintre Alexa si Ideal Vezi cine stie... Din cate imi amintesc eu Nyt a mai ramas la putere Poate va vizitez si eu diseara. Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Unde e intalnirea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Cauta cu 1-2 pagini in urma si scrie acolo. Cauta cu 1-2 pagini in urma si scrie acolo.Orele 19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 aha , aproape , eu stau la prima gura de metrou =) LE: astept sa fie soare la ora 19 (de sapt viitoare adica), pe noapte nu imi vine sa ies. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Dupa cum am discutat la intrunire propun sa ne strangem duminica sa tragem o fuga pana la Belciugatele sau Cernica ...Hotaram la fata locului incotro o luam sa nu incepem sa negociem(inutil) pe forum. Ne vedem la 10.00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achi Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Dupa cum am discutat la intrunire propun sa ne strangem duminica sa tragem o fuga pana la Belciugatele sau Cernica ...Hotaram la fata locului incotro o luam sa nu incepem sa negociem(inutil) pe forum. Ne vedem la 10.00? eu ma bag. unde e locul de intalnire? multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 eu ma bag. unde e locul de intalnire? multam Gura de metrou din parcul IOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 (editat) azi, plecare la russe la ora 12, inca nu am stabilit locul de intalnire dar probabil o sa fie city mall center. Si pt maine, ma bag si eu a ramas pe ora 1 la benzinaria mol de la city mall eu am mai vb cu niste prieteni si mergem spre snagov la un gratar, deci destinatia eu as vrea sa fie snagov. OK ? Editat Martie 24, 2012 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Vreau sa le multumesc frumos lui achim si lemne ca "au venit"...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Vreau sa le multumesc frumos lui achim si lemne ca "au venit"...... Am plecat ffrepede si nu am retinut adresa pentru scarita.Gps de unde ziceai ca a fost achizitionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 eu abia ce am facut ochi ca am fosta seara plecat si oricum am postat de mult ca as vrea sa merg la snagov la un gratar, nu a raspuns nimeni. am vorbit vineri, am zis ca in principiu da dar de atunci nu a scos nimeni nici un cuvant deci am lasat-o moarta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 (editat) Am plecat ffrepede si nu am retinut adresa pentru scarita.Gps de unde ziceai ca a fost achizitionat Scarita am zis ca poate fi indreptata la diham la syrius. Este la dacia in curte. De la semaforul de pana in intersectie,cum vii de la muncii, faci dreapta si o sa vezi pe stanga la aprox 150m o spalatorie pe stanga. El este langa spalatorie. GPS-ul l-am cumparat de la emag si este modelul: "Urban pilot q408"... l-am luat fara harti Editat Martie 25, 2012 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Prima tura pe 2012. :moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Prima tura pe 2012. :moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 poze cu tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate