vlad_ivan Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 .... si eu pe aici .. ma cheama Iuliu, si stau in zona Sectiei 13, sunt student in anul 4 la Sociologie (Univ. Bucuresti) si lucrez la MoviePlex in Mall Plaza ca proiectionist. am o Honda CBR F2 din '94 de o saptamana Dar stiu ca se poarte CBR-urile in Titan nu gluma. Bine ai venit. @sf.andrei: ai pus ceva bagaje pe motor. sa ne povestesti si noua pe unde ai fost. salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 e 2001 fabricatie,24000 km si da, vopseaua face toti banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 cred ca l'am vazut si eu azi dimineata in goana spre munca.. cute.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Frumoasa motocicleta bine ca ai scapat de paraitoarea aia am vazuto si eu in trecere cand am plecat vineri nu mai puteam ramane sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea @Sf Andrei frumoasa plimbarea? mai povesteste si cu cuvinte,frumoase peisaje la mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 cred ca l'am vazut si eu azi dimineata in goana spre munca.. cute.. in goana ta sau a mea? @neo inca n-am scapat de ea, trebuie sa o vand, dar nu se stie cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beculetz Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 nice_sun_man si vlad_ivan multumesc si eu va doresc asfalt uscat si fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Transportul pe 2 roti la noi in cartier creste zi de zi, au inceput si problemele evident - prietena mea a fost atacata de un scuterist - mai multe detalii aici /index.php?...120518&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Angel Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Transportul pe 2 roti la noi in cartier creste zi de zi, au inceput si problemele evident - prietena mea a fost atacata de un scuterist - mai multe detalii aici /index.php?...120518&st=0 :cheers: cum draq si noi abia acum aflamm ? ce draq ai numere de telefon - foloseste-le ai fost pe acolo ? casapim pe cineva ? oricum nu trebuie lasat asa ..si chiar sunt curios ce zice nenea paznicu` ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 O intrebare importanta: Cine vine la SIGHISOARA la festival in weekend? hell- o !!! ma stii kiar vrei sa mergi??? eu as venii !!! deci??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sf.andrei Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 salut Neo , ce mai faci? Cum iti merge cu ...mersul? Poate ne vedem vineri si iti povestesc si excursia. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 hell- o !!! ma stii kiar vrei sa mergi??? eu as venii !!! deci??? Plec vineri seara la ora 18. Din pacate full, cu masina... insa iti pot duce bagajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 hey ! cine vine maine ? si vreti sa mergem undeva pe la pustnicul sau pe langa la o terasa pe acolo ? eu am fost acum 3 zile si era super nice drumul bun si..e racoare !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Eu m-as baga in seara asta la o plimbarica, dar nu stiu daca plec din Buc. Pana la ora 15:00 o sa stiu sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ivan Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 sa mergem, sa mergem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 (editat) see u all there Editat Iulie 27, 2007 de cehu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Vin si io! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sf.andrei Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 (( scuze ca am stat asa nitel dar deh...parinti...marti scap de tot stresu si plec si fac ce vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 faci ce vrei.. dar stii ce faci..? scuze @all ca n'am mai aparut nici pe la intalniri nici pe forum, dar inca sunt prins cu tarashenia vechi job / nou job... in curand sper sa termin cu toate nebuniile... plus ca cine stie... s'ar putea sa apara at de curand si mobra.. cheers!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 (editat) sper sa vin si eu calare cat mai rpd si sa nu mai fiu "bagaj" ma bucur ca v-am revazut p.s. : Dragos, esti intreg ??? cheile sunt la locul lor?? va prezint si motoreta mea Editat Iulie 28, 2007 de Ametist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 salutare la toata lumea cer scuze ca nu am mai avut activitate pe forum, nici la intalnire n-am venit... dar am fost cu bacu + admitere.. o gramada de prostii. de akm sunt liber, iar d eluni ma duc s aincep scoala de soferi :D pana una alta ma pun sa citesc forumul.. ce s-a mai scris pe aci numai bn, asfalt uscat .. (nu ca n-ar fi) si sper sa ne revedem curand!!! John. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 io mai am nitzel sa scap de ambitiile parintilor si gata da vecina is intreg cheile...deocamdata sunt la locul lor nu pleaca nicaieri stai calma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 va prezint si motoreta mea Frumoasa "scula", dar daca ma uit bine, paraca ii lipseste un releu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Frumoasa "scula", dar daca ma uit bine, paraca ii lipseste un releu si parca nici nivelul la ulei nu e ok...asa cum apare in poza frumusica tare! sa o sapanesti sanatoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Angel Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 wazzzupppppp , am chiulit vineri ..urat din partea mea da n-am putut rezista tentatiei de a vedea a nush- cata oara vama veche anu asta da apropos...lumea de la noi d`aci se plimba doar vineri seara cu motorul ...ca e drumul uscat si-n timpul saptamanii nu ? asfalt uscat si hai sa facem km ca acum se i-nchide sezonul..ce draq yo ies aproape zilnic cu moto...e pacat de el sa stea pe dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate