nice_sun_man Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Marfa excursia. Bravo. M-ati convins. Tre sa-mi mai iau o motocicleta. Normal ca enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Policeman Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Din pacate plec astazi la turcia. Ma intorc miercuri. Ne vedem saptamina vitoare. salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ivan Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 (editat) Aviz amatorilor: Editat Septembrie 6, 2007 de vlad_ivan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Angel Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 (editat) Marfa excursia. Bravo. M-ati convins. Tre sa-mi mai iau o motocicleta. Normal ca enduro nenea da esti tare nehotarat ...pai parca ziceai ca vrei sa-ti iei pt pista neimatriculabila sa te dai cu genunchiu... - e bine ca s-a inceput o astfel de campanie ....super scurt si la obiect Editat Septembrie 6, 2007 de Blue Angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Marfa excursia. Bravo. M-ati convins. Tre sa-mi mai iau o motocicleta. Normal ca enduro cred ca te-as bate daca te vad pe enduro...(inaintea mea si mai ales tu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ivan Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 raven, ce ai facut cu moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Aveti idee pe aici cine aduce geci din astea: http://www.badspeed.com/ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Septembrie 7, 2007 Autor Share Postat Septembrie 7, 2007 (editat) Bogdan: geci cu honda - gasesti la honda, cu suzuki - la suzuki .... etc .... asa pe cineva care aduce de toate nu stiu... PS: merci mult pt urarile de bine !!! Esti printre putii care si-au amintit !!! Merci mult !!! Apreciez !!! @ raven: Ti-ai luat "plasticul"? Poate mai treci si tu pe la intrunire astazi sa te mai vad si yo !!! PT cei noi: Bine ati enit !!! Si Salutari pt toata lunea !!! Editat Septembrie 7, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 deci diseara pe la 7 la Titan ...ne vedem pe acolo....si veniti si voi mai multi...nu va fie lene,sa va cunoasca lumea:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 eu am sa vin cu mine si cu alter ego-ul meu, asa ca o sa fim 3 si(n)gur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 (editat) Incerc sa vin dar nu sunt sigur , maine plec iar la pescuit la Tulcea pe la 3 noaptea Toate bune! Editat Septembrie 7, 2007 de Marat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Princz Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 deci diseara pe la 7 la Titan ...ne vedem pe acolo....si veniti si voi mai multi...nu va fie lene,sa va cunoasca lumea:) Unde exact???ajutati ma nu pre cunosc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ivan Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Princz, sunt doua intrari la Metrou la Titan. Cea de langa magazin (nu ne intereseaza) si cea de la trecerea de pietoni cum mergi spre Pantelimon (acolo ne vedem). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Princz Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Str...nr..pls........nu sunt din Bucuresti de multa vreme......sa nu fie cu suparare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Str...nr..pls........nu sunt din Bucuresti de multa vreme......sa nu fie cu suparare... intreaba si tu la metroul de la Titan unde e cealalta gura de metrou k sunt doar 2 ..sper k stii unde e Titanul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 (editat) Str...nr..pls........nu sunt din Bucuresti de multa vreme......sa nu fie cu suparare... Uite batrane ai o harta aci Editat Septembrie 7, 2007 de Andrei_r5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 vlad: motorul e acasa, dar din pacate inca nu dispun de fonduri sa o pot duce in service...mai trebuie sa astept putin. alexa: well uite ca aseara am venit si noi in graba, si cu aceasta ocazie v-am revazut. mi-a facut placere si sper sa ajung mai des... am sa pun cateva poze putin mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 iese cineva in seara asta...?? septimiu_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 (editat) poze de la ultima tura esuata din cauza motorului meu. dar lasa ca o fac eu si pe Frizzy a mea. (un prieten, vlad_ivan si nice_sun_man) si cateva poze de vineri, au iesit cam prost pt ca am uitat setarile vechi pe aparat. Editat Septembrie 9, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Nu am eu par, dar am capul in flacari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 v-am zis ca au iesit miscate...si doar nu bausem nimic lasa ca e mai misto asa, eu a trebuit sa ma fac ieri roscata ca sa am parul ca de flacari, la tine e mai natural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Princz Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Nice pics..... LA MAI MULTE!!!!! Unii ca capul, altzii cu parul......altzii cu ochii in flacari...... Pe vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 promit ca data viitoare va fi o sesiune de poze superbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 dupa 5000 km facuti in 6 zile si o vizita prin "urata" Italie m-am intors si...... nu cu mana goala . Sper sa-l pot inmatricula pana vineri si sa ma invidiati putin ... . Maine fac rar-ul si depun actele si ... apoi il omor prin cele mai imposibile vagauni ca .... doar este fier. Pe curand .........., Andrei r5 ai sa ai o surpriza .... ! Florine acum poate sa ti se strice fierul si in sicilia, cu ce am adus te aduc fara sa te simt in spate. Vorbim vineri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 dupa 5000 km facuti in 6 zile si o vizita prin "urata" Italie m-am intors si...... nu cu mana goala . Sper sa-l pot inmatricula pana vineri si sa ma invidiati putin ... . Maine fac rar-ul si depun actele si ... apoi il omor prin cele mai imposibile vagauni ca .... doar este fier. Pe curand .........., Andrei r5 ai sa ai o surpriza .... ! Florine acum poate sa ti se strice fierul si in sicilia, cu ce am adus te aduc fara sa te simt in spate. Vorbim vineri . Abia astept sa vad ce surpriza ai sa-imi faci .... deci pot sa ghicesc? TRANSALP ?!? ... sau mi-ai cumparat mie vreun CDI pe vineri atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate