orlyy9 Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Vremea de Vineri nu prea tine cu noi .Asa ca mai sigur Sambata la 11.00 care merge la Romexpo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Sper sa nu ploua iar...mi-a ajuns cea de azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 terminati mah cu prostiile, maine e soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 la meteo zice soare . sper sa ajung si eu maine la 19-1930 . sunt curios ce lume e prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 mi coming ! soare si frumos azi nu va fastaciti ca nu e pic d nor am dat ordin si s'a executat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 nu vremea e problema eu ies si pe torentiala , problema este timpul . am niste drumuri de facut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baspri Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 felicitari si sa o stapanesti sanatos! Multumesc mult mult! si da, intr-adevar, necesita multa pe care o voi da eu! --- Mesaj completat în 14 Mar 2008 08:47 ------------- de acord cu vecina baspri ohoooo felicitari !!! spal'o gateste'o si vino sa te mandresti cu ea Multumesc, multumesc! Cum iau numerele (B-80-FUM), n-o sa mai aveti loc de mandria mea! :-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Deci fara scuze, azi e un soare afara de toata frumusetea, asa ca diseara ne vedem la locul stabilit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 deci dupa cum am prezis io si a ordonat dark angel E SOAREEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 s-ar putea sa trec si io impreuna cu fata mea. inca nu-i traba sigura ca eu am niste chestii de facut in seara asta, si ea are f mult de invatat... daca gasim fereastra, pe la 19:15 aparem si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 raven stai linistita ca nu ai fost niciodata singura fata din grup! suntem destule singura prb e ca nu ne-am intersectat intotdeauna la intruniri toate! motorul meu a stat pe bara din varii motive.important este ca in curand va fi gata de drum si asta nu poate decat sa ma bucure! cat despre vreme, nu va faceti prb e destul de mult soare afara si grade in termometre nu ramane decat sa ne vedem diseara si sa ne "dixtram" neo, te asteptam cu mare drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 O stai linistita stiu ca sunt destule fete in acest grup, numa cam am iesit eu...eram cam singura...anul asta, caci anul trecut mai erau destule fete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizubici Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 da sigur macar ne cunosti si nu o sa mai fiu singura fata atunci.... s-a facut ma infiintez acolo. dar parca nu mai e vineri, e sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 huh? azi e intalnirea la gura de metrou titan intre orele 19-19.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizubici Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 atunci.... s-a facut ma infiintez acolo. dar parca nu mai e vineri, e sambata? mda...ametita cum sunt...deci: azi la 19 - 19:30 sunt acolo sper sa si ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 (editat) ne vedem acolo ! vin si eu cu galagioasa mea m-au sunat astia luni ma duc sa iau actele de la politie si marti sau miercuri cel tarziu o bag in service...adica...sa vedem sper sa nu fie nevoie... finalyyy fac gajika frumoasa Editat Martie 14, 2008 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Asta-s eu, nou venit, Alexandru...ea, nebuna Incantat de cunostinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 nu am ajuns , imi pare rau nu m-am incadrat in timp . abia la ora 20 am reusit sa plec din rahova . mabe nexttime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Asta-s eu, nou venit, Alexandru...ea, nebuna Incantat de cunostinte Salut!Te-am vazut pe-acolo , cred. ... Daca erai fata ...primeai deja o gramada de salutari pana acum. Nu fi trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Asta-s eu, nou venit, Alexandru...ea, nebuna Incantat de cunostinte bine ati venit! si tu si nebuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Hai sa ne vedem si noi cati suntem din balta alba, cum aratam, starea civila (ca sa nu se creeze confuzii), varsta, ocupatia,ce motor avem sau vrem sa ne luam, poze cu noi si motorul (asa ca sa stim cine trece pe strada), in ce zona mai exact locuim, locuri de intalnire, etc. .......asa ca sa aflam si noi cum arata si sa aflam si noi mai multe despre cei care "ambaleaza" motoarele pe la noi prin cartier. O sa incep eu: Alexa, 22 ani, casatorita si am si un baietel frumos, fac sc. moto acum si am un minsk (de 3 ani), zona: Str. Liviu Rebreanu intre piata ramnicul sarat si intersectia cu parcul si poze: minsk-ul meu eu, sotul, si bebitul asfalt uscat !!!!! Salut..radoi robert ma numesc si stau p barajul dunarii 2a. am o mobra 50 super la care ink mai lucrez.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Salut..radoi robert ma numesc si stau p barajul dunarii 2a. am o mobra 50 super la care ink mai lucrez.... Salut! Vineri intre 19 si 20 la gura de metrou Titan din parc , te asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Sambata nu a venit nimeni pt Romexpo, pacat a fost super tare . Zona noastra a fost slab reprezentata sau a lipsit cu desavarsire.Provincea a fost in numar mare. Poate la urmatorul eveniment sa fim prezenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 cred ca o sa bag si eu o prezenta la intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate