Sinner- Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 M-a sunat taica-miu pe la un 14 ceva de gen sa ma intrebe daca stiu un motociclist din zona de la noi. Vazuse accidentul in intersectia de la salajan, un moto negru (nu stiu daca speed, enduro etc) Mi-a spus ca moto s-a dus taras vro' 100 metri. Motoristul am inteles ca era pe picioare deci ok. stiti ceva careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dexter Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 eu am trecut pe acolo pe la 14:30 dar nu am observat nimic de genul asta, sa speram ca a fost minor daca a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 si eu am auzit ca ar fi fost ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wiskasul Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 Si eu stau tot pe acolo, dar n-am vazut nimic... E drept ca eram la muca pe la ora aia. Sa speram ca nu a fost nimic grav. Aveti grija baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 O fi fost motorul ala care la vazut @alias ieri cand se intorcea de la munca si a postat in "Accident whaiting to happen 2" ar fi o chesti nu sa scri pe forum ca l-ai vazut pe unul facand pe viteazul si apoi sa auzi ca s-a varsat pe drum. In fine scuzati-mi malitziozitatea si sper daca s-a intamplat ceva sa fie ok si poate o sa-i vina mintea la cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 O fi fost motorul ala care la vazut @alias ieri cand se intorcea de la munca si a postat in "Accident whaiting to happen 2" ar fi o chesti nu sa scri pe forum ca l-ai vazut pe unul facand pe viteazul si apoi sa auzi ca s-a varsat pe drum. In fine scuzati-mi malitziozitatea si sper daca s-a intamplat ceva sa fie ok si poate o sa-i vina mintea la cap Sal. Posibil, eu insa l-am vazut pe la ora 18-30, cam asa. Daca a fost intr-adevar un accident sper sa fie totul bine atat omul cat si fierul. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate