Cavantu Postat Februarie 8, 2008 Autor Share Postat Februarie 8, 2008 Eh mici afaceri sentimentale. Unde ne vedem diseara. Balaure poate ajungi si u. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shreck Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Eh mici afaceri sentimentale. Unde ne vedem diseara. Balaure poate ajungi si u. lasa afacerile.... ne vedem in seara asta ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 (editat) la 20-20.15 la Olimpics afara sau inauntru vedem cine va veni noi suntem vreo 4-5 cred :0 Editat Februarie 8, 2008 de johnyebravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 si ce ne-am mai vazut.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 cum ma nu ne am vazut .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Multumesc frumos ptr niturile de nr.;)Arata ok acum!A fost cam frig astazi,numai vine odata caldura asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Drumul taberei nu se intalneste? sau suntem prea putini si prea neinteresati? astept si eu o propunere de intalnire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Februarie 14, 2008 Autor Share Postat Februarie 14, 2008 Nu stiu unde te informezi u insa dr taberei se intalneste in fiecare vineri la park carciuma olimpics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Depinde de fiecare vineri dar eu ma refeream si cu mobrele! sincer este un forum de motociclism si totusi nimeni nu vine cu motocicletele nicaieri se poate ca maine sa ne vedem si noi cu mobrele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Eh mici afaceri sentimentale. Unde ne vedem diseara. Balaure poate ajungi si u. As ajunge si eu sincer, daca nu as fii la 1500 km distanta ! Ne vedem in Martie, pt mine atunci incepe sezonul, cand ma intorc in tara... al dreq servici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Depinde de fiecare vineri dar eu ma refeream si cu mobrele! sincer este un forum de motociclism si totusi nimeni nu vine cu motocicletele nicaieri se poate ca maine sa ne vedem si noi cu mobrele? bineinteles io vin cu mobra azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 deci, cine vine? /index.php?...p;#entry1056149 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Februarie 19, 2008 Autor Share Postat Februarie 19, 2008 Interesant traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 te bate un gand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Va bagati la Ruse Sambata?Nici eu nu stiu ce sa fac...Parca m-as baga da ca e timp frumos..Decat sa fatzai mobra prin Bucuresti,fac un drum mai lung.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 eu vin .. am si eu nevoie de o casca de pasager pls ....care ma ajuta si pe mine? doar pt drum la intoarcere o dau inapoi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 vineri22 febr. plec in austria cu o prietena sa facem cumparaturi in louis viena care vrea ceva , sa ma contacteze, no charge, se aduce cu factura tot ce se cumpara, daca tot ma duc , macar sa mai ajut si una lume. care vreti ceva dati beep la 0766 666 050 numai seara. ps s-ar putea sa mai fie un loc in masina care vrea sa imparta costul benzinei. www.louis.de 0727166894 sau 0766 666 050 anuntul e valabil pana maine (vineri) ora 19 scuze de off topic poate vin in ajutorul cuiva... toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Dr taberei nu organizeaza intalniri? Acum chiar ca a inceput sezonul! vineri intalnire ceva? 0766.73.76.79 asta e nr meu am un gsx f albastru (sigur m-a vazut lumea cu el ) daca se organizeaza ceva astept si eu un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Februarie 22, 2008 Autor Share Postat Februarie 22, 2008 de ce crezi k esti atat de vizibil in cartier ? Eu de ex nu te.am vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shreck Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 de ce crezi k esti atat de vizibil in cartier ? Eu de ex nu te.am vazut. pai... pe tine nu te vede lumea nici care te cunoaste.... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 din cauza vitezei ma (sau a vantului care bate din spate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Pt ca sunt cam tot timpul pe motor si umblu f mult prin dr taberei cu ea deci azi ceva? intalnire la ora 8 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 (editat) Pt ca sunt cam tot timpul pe motor si umblu f mult prin dr taberei cu ea deci azi ceva? intalnire la ora 8 ? ...si pentru ca iti huruie lantul si e imposibil sa nu te vada lumea. Toti se intreaba ce se aude..Nu stiu cum poti sa mergi asa. Vezi ca mai sus e un baiat care pleaca in Germania si trece pe la Louis.Da-ti comanda repede de Kitt.Si poate-i zici sa-mi ia si mie niste manusi XS pentru remorca. Editat Februarie 23, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 (editat) pe unde credeti ca se plimba chino noaptea ?? )) neatza all Editat Februarie 23, 2008 de ariciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 (editat) pe unde credeti ca se plimba chino noaptea ?? )) neatza all momentan mai bine la caldurica si miros de piele imi alin suferinta pana apare verziciunea Editat Februarie 23, 2008 de chino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate