aalpine1 Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 /index.php?showtopic=428111 o vand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 nasol... bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 moto e ok numai ca vreau altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 moto e ok numai ca vreau altceva Tot speed vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 ordinea e : sm, 1000rr, naked de 1000 depinde ce gasex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Hai naiba sa ne intalnim un pik mai devreme,de pe la 18 30 -19,ca la 20 nu se mai intelege nimik,nici nu ne mai vedem bine....Se creaza confuzii si nu e bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 sa dat vre unu la tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Bau bau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Stie careva vrun garaj sau un loc unde pot sa imi pun si eu motorul la iernat foarte aproape de Frigocom?In partea mea de Drumul Taberei au ras toate garajele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanlrnt Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Salutari tuturor, Sunt proaspat posesor de carnet si motor :-) si sunt din Drumul Taberei. Cam pe unde si cam cand sunt intalnirile la noi ca mi-ar face placere sa ma prezint si eu cu calu' :-) O zi buna, @Dexter Salut si bine ai venit ! Imi pare rau sa te anunt , dar intalniri moto in Dr. Tab. nu prea mai sunt ... dar am vazut ca , totusi , este o intalnire , in fiecare vineri , la parcul Moghioros , pe la ora 20.00 , unde vin niste tipi cu role, biciclete , masini ...cred ca acolo a fost locul de intalnire moto(vezi poate stiu baietii de acolo ceva). Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Imi pare rau sa te anunt , dar intalniri moto in Dr. Tab. nu prea mai sunt ... dar am vazut ca , totusi , este o intalnire , in fiecare vineri , la parcul Moghioros , pe la ora 20.00 , unde vin niste tipi cu role, biciclete , masini ...cred ca acolo a fost locul de intalnire moto(vezi poate stiu baietii de acolo ceva). mai sunt si unii cu Logan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupy Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 /index.php?showtopic=439805 poate are cineva nevoie de parcare pentru moto pe timp de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanlrnt Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 mai sunt si unii cu Logan Pe acestia nu i-am vazut sau poate nu i-am recunoscut ca nu aveau casca moto la ei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Se ofera cazare pe timp de iarna pentru cca 50-60 moto la un pret de 50 ron/luna, in incinta fostei fabrici de tigarete (Grozavesti), intrarea facandu-se pe strada cu Maternitatea Giulesti (vis-a-vis de maternitate). Spatiul este incalzit, pazit si supravegheat video...in curand si alarma ! Pentru detali suplimentare va rog sa sunati la 0749 169 638 - Irinel. In imediata vecinatate a acestui spatiu, beneficiati si de service dotat cu scule profi. CEA MAI BUNA OFERTA DE PE PIATA !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 azi ne riscam cu moto sau mai bine dorm la ora aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 azi ne riscam cu moto sau mai bine dorm la ora aia ? Eu as iesi...si lasa naibi dormitu ala,ca ai tot timpul sa dormi... Mesaj completat Eu as iesi...si lasa naibi dormitu ala,ca ai tot timpul sa dormi... Hai sa ne intalnim la mc donalds,e si lumina mai multa,ne vedem la fete....La parc acolo ne mananca bau bau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Eu as iesi...si lasa naibi dormitu ala,ca ai tot timpul sa dormi...Mesaj completat Hai sa ne intalnim la mc donalds,e si lumina mai multa,ne vedem la fete....La parc acolo ne mananca bau bau... Neaparat la mec, off ce-i pe acolo.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsm Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Cum am scris si pe alt topic...iese careva astazi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 cumpar carena centrala pt 929, poate sa fie fisurata, crapata(nu lego), de preferat din bucuresti sau daca are cineva una fara far 0723 294 509 / 0728 886 267 iar ma apucat reisingul ))))))))))))))))))))))))))))) Mesaj completat dl arbitru local de la garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 cumpar carena centrala pt 929, poate sa fie fisurata, crapata(nu lego), de preferat din bucuresti sau daca are cineva una fara far 0723 294 509 / 0728 886 267 iar ma apucat reisingul ))))))))))))))))))))))))))))) Mesaj completat dl arbitru local de la garaj Va unflati muschii ptr Serres?Vineri la parc?Vine cineva?Sau doar mosii aia,care vb ca s-a scumpit intretinerea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupy Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Noroc baietii!!! Daca aveti nevoie de loc in garaj pentru mobra pe timp de iarna...are o cunostinta de-a mea niste locuri disponibile.Garajul este incalzit ,e in drumul taberei la parter de bloc cu 4 etaje.Numai pentru motorete.Pentru mai multe informatii 0726 331 800 Nana.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexmarin882000 Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 da da scuze scuze my bad am incurcat personajele.sper ca nu e problema Nu cred ca te referi la mine, fiindca nu am nici cea mai vaga idee cine esti ... Mesaj completat Bagi mah un Amckart sambata dimineatza ? Vreau sa imi mai dezmortzesc incheieturile ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Va unflati muschii ptr Serres?Vineri la parc?Vine cineva?Sau doar mosii aia,care vb ca s-a scumpit intretinerea.... ai vb cu mosii ? ca sti ce discuta ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Noroc baietii!!! Daca aveti nevoie de loc in garaj pentru mobra pe timp de iarna...are o cunostinta de-a mea niste locuri disponibile.Garajul este incalzit ,e in drumul taberei la parter de bloc cu 4 etaje.Numai pentru motorete.Pentru mai multe informatii 0726 331 800 Nana.Multumesc cat costa pe luna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Gasit catel in zona Mega Image, Drumul Taberei. Are cam 2-3 luni, e un metis de ciobanesc romanesc. Daca stie cineva ceva dati un PM. Daca vrea cineva sa il infieze, de asemenea. Momentan sta in gazda, dar nu pentru mult timp. E super haios si prietenos. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate