monsteristu' Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 băh vecinilor, sunteți futere. nu mai ardeți mă gazul prin oraÂş, e periculos Âşi neproductiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 See ya' there:P Ok. Poate nu o sa fim doar noi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Hai, veniti la 6 la Billa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Aseara am reusit sa ne vedem la ochi, 4 motociclisti.....2 baiesi cu 2 fete. Poate vineri o sa fie mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Aseara am reusit sa ne vedem la ochi, 4 motociclisti.....2 baiesi cu 2 fete. Poate vineri o sa fie mai bine Dar ce fete! Noi cu 600 ele cu miarul si 954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Hai sa venim si noi cat mai multi vineri la 19, cu pasageri dupa noi cu tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dbr.adrian Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Un service moto prin zona stie careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Un service moto prin zona stie careva ? FlorinV.... 0749.158.068 (apeleaza cu incredere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dbr.adrian Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Vreau doar sa cumpar niste ulei si poate o bujie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Mergi la Florin ca are pe stoc si ulei si bujii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 (editat) Dar ce fete! Noi cu 600 ele cu miarul si 954 .... care o sa-l schimbe cu un GSR600 K9 cred... cunoasteti pe cineva care poate face monoposturi din fibra? Editat Martie 29, 2012 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 .... care o sa-l schimbe cu un GSR600 K9 cred... Bravooo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Azi la ora 19:00, in parcare la Billa sunt asteptati motociclistii din Dr Taberei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Eu o sa fiu acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Eu o sa fiu acolo... bun, deocamdata 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Astept pareri despre ITP-ul asta.Stau la 50 m de el.Stiu si eu locuri unde sa fac fara griji.Ideea e ca e foarte aproape asta. Poate stie Bogmad mai multe ca vad ca a fost acolo.Poate a auzit ceva de tobe sport(cu db-killer). Scuze, acum ti-am vazut intrebarea. Sincer, nu stiu ce sa zic de toba ta, dar la mine, am avut si tobe ultra-galagioase si cauciuc diferit de cel din talon si...a fost totul ok. In fine, poate nu-i bine sa-i bagam in gura lupului pe aici. Recomandare pt. ultimele discutii: incercati sa fiti mai rezumativi sau discutati planurile in privat si comunicati doar concluziile. Am dat pagini intregi degeaba si forumul nu este messenger. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 V-ati mai intalnit ma?A fost o ploaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 Eu nu am mai fost....doar a plouat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 (editat) ati amutit? Editat Aprilie 3, 2012 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Aici nu e messenger. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Aici nu e messenger. corect, este topic de discutii a celor care stau in zona . Asa ca.....pot sa vorbesc ce vreau, cat vreau si cand vreau atata timp cat sunt on topic si nu incalc bunul simt. "Ati amutit" se referea strict la discutia depre intalnirea zonala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 corect, este topic de discutii a celor care stau in zona . Asa ca.....pot sa vorbesc ce vreau, cat vreau si cand vreau atata timp cat sunt on topic si nu incalc bunul simt. "Ati amutit" se referea strict la discutia depre intalnirea zonala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 A parcat cineva motocicleta in bloc smart parking? Sunt probleme legate de acest lucru? Stie cineva ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Vineri ora 19 (daca nu ploua)....ne vedem in parcare la Billa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dbr.adrian Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Doar intalniri ? Plimbari.... ? :-> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate