florentinel Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 (editat) cocos, am valve sunt d alea universale de masina ) si acum on topic: lasa fata in pace! aha bun perfect poti veni cand poti si acum on topic: nu o las ca mi e drag de ea Editat Aprilie 26, 2013 de florentinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 uite ca mi-a ascultat sfatul camy. acum socializeaza cu baietii din sectoru 3. deh daca aia sunt cool si noi in mare poarte mitocani si sexisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Tu ai spus o nu eu insa nu m ai influentat tu. Doar k ei se intalnesc in zona mea . Tot pe voi va iubesc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Tu ai spus o nu eu insa nu m ai influentat tu. Doar k ei se intalnesc in zona mea . Tot pe voi va iubesc ) asta e pe principiul daca voi nu ma vreti, eu va vreu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Da da buna si literatura la ceva ) plus k tre sa ma vreti sunt mascota ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Da da buna si literatura la ceva ) plus k tre sa ma vreti sunt mascota ) nu m ai zic nimic ca iar te superi pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Da....pe tine nu te iubesc din pacate asa k tacerea e o solutie buna .poate in timp o sa te iert Da....pe tine nu te iubesc din pacate asa k tacerea e o solutie buna .poate in timp o sa te iert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Da....pe tine nu te iubesc din pacate asa k tacerea e o solutie buna .poate in timp o sa te iert Da....pe tine nu te iubesc din pacate asa k tacerea e o solutie buna .poate in timp o sa te iert si eu vroiam sa te invit maine la o plimbare si un cico dar na........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 lasa florine asta sa fie baiul. plus de asta ar trebui sa ma invite varul tau ca aparent el ma iubeste , nu tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 lasa florine asta sa fie baiul. plus de asta ar trebui sa ma invite varul tau ca aparent el ma iubeste , nu tu el nu are motor si cine a zis ca eu nu te iubesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Folosim si noi mesageria privata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Folosim si noi mesageria privata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 neah....mie-mi place cu public Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 (editat) Buey....dar la o plimbare, o bere...iesim si noi??? Editat Aprilie 27, 2013 de costi_pci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 eu aduc fetele voi aduceti motoarele? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Camelia, nu ne lasi si pe noi in pace? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 tinand cont ca ma rogi asa frumos ...cum as putea sa te refuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 care ma ajuti sa dau jos roata de la motoreta ? vreau sa ma duc la vulcanizare dar nu prea am scule si know how sa o dau jos ) dau berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 care ma ajuti sa dau jos roata de la motoreta ? vreau sa ma duc la vulcanizare dar nu prea am scule si know how sa o dau jos ) dau berea nu ti-am spus sa vi la mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 nu ti-am spus sa vi la mine? pai daca tu nu raspunzi la telefon.... Pe aceasta cale ii multumesc lui Wawesh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Sa fie primit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Sa fie primit. sa mai imi imprumuti caruciorul ala din cand in cand ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Salut . Sunt nou (2ani) prin cartier(Cara Anghel). Stie cineva un garaj moto prin zona? Fac cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Costi R6 parca mai are un loc in garaju, asa-i Costi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Costi R6 parca mai are un loc in garaju, asa-i Costi? Da da...!!! eu aduc fetele voi aduceti motoarele? ) Baga poze!!!............facem casting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate