adrryann Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Fratilor Ce mamifer e asta?Se merita sa o fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Fratilor Ce mamifer e asta?Se merita sa o fac? hai cu ijuuuu marfa atashu daca are acte, fie ele chiar vechi, merita... izh ruginit si frumos...nimic mai placut decat o reconditionare, si nu stiu daca e bine sa o duci la sablat sa dea rugina jos ca mi-e ca dispare de tot, asa ca , smirghel sau perii de sarma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_mondialu Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 ij 350 cam din 60 si ceva(cred) made in russia , consum minim 5,5 L la suta valoare doar sentimentala ce e gratis nu e scump , daca poti sa il iei gratis poate ca merita , altcumva nu , ca e prea ruginit, si pierzi cam 40 la suta din piese(cel putin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Fratilor Ce mamifer e asta?Se merita sa o fac? Eu in locul tau nici nu as mai sta pe ganduri Spor la lucru si sa ne ti la curent daca te apuci de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 ij 350 cam din 60 si ceva(cred) made in russia , consum minim 5,5 L la suta valoare doar sentimentala ce e gratis nu e scump , daca poti sa il iei gratis poate ca merita , altcumva nu , ca e prea ruginit, si pierzi cam 40 la suta din piese(cel putin) aici cam asa e...da uite ca sunt unii nebuni care ar da bani pe asa ceva, ca mine asa ca...sunt disponibil...ar fi o mare incercare pt reconditionat asa ceva...arata ingrozitor Eu in locul tau nici nu as mai sta pe ganduri Spor la lucru si sa ne ti la curent daca te apuci de ea da ma, da sa-i ceara putin pe ea sau sa fie moca, cum a zis Radu spor la treaba Adriane...ai mult de curatat, si e bine ca are piesele...inafar de carburator nu prea par lipsa multe sa ne tii la curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 ij 350 cam din 60 si ceva(cred) made in russia , consum minim 5,5 L la suta valoare doar sentimentala ce e gratis nu e scump , daca poti sa il iei gratis poate ca merita , altcumva nu , ca e prea ruginit, si pierzi cam 40 la suta din piese(cel putin) consum 3.5 afara daca e reglat de cineva care chiar are treaba cu ele, clar nu unu ca tine!!! si nu pierzi 40% din piese! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draagood Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 este de munca la ea, dar daca o termini nu-ti mai ajunge nimeni la nas. eu unu m-as apuca de ea fara sa ezit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobby_350 Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 trebuie adusa la stare de functionare,nu si reconditionata, este un adevarat RAT-BIKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrryann Postat Martie 9, 2007 Autor Share Postat Martie 9, 2007 mai fratilor vrea 2 mil pe ea.nu stiu daca mai are acte in caz ca nu le au ros soarecii.are nr.de inmatriculare pe aripa.nr vechi.motorul este blocat.am desfacut capacul de la platina si cu toate ca ea arata asa in int.nu are pic de rugina.instalatia este intreaga.iar rugina nu este adanka.are tabla groasa si nu e mancata.atasul e haios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_mondialu Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 (editat) consum 3.5 afara daca e reglat de cineva care chiar are treaba cu ele, clar nu un putzopalmist ca tine!!! si nu pierzi 40% din piese! ce te face sa crezi ca poti sa mi te adresezi cu expresii dintr-astea? ne cunoastem cumva si nu stiu? oricum, cred ca esti mult prea optimist cu 3,5 consum la un ij Editat Martie 10, 2007 de radoo_mondialu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 mai fratilor vrea 2 mil pe ea.nu stiu daca mai are acte in caz ca nu le au ros soarecii.are nr.de inmatriculare pe aripa.nr vechi.motorul este blocat.am desfacut capacul de la platina si cu toate ca ea arata asa in int.nu are pic de rugina.instalatia este intreaga.iar rugina nu este adanka.are tabla groasa si nu e mancata.atasul e haios intreaba-l daca are actele, sincer, ca altfel o iei sa te uiti la ea sau daca macar e proprietar, ca poate poate scoate acte noi, ca exista in evidenta, logic da, atasu e marfa, si se poate face toata, da e mult de curatat bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 consum 3.5 afara daca e reglat de cineva care chiar are treaba cu ele, clar nu un putzopalmist ca tine!!! si nu pierzi 40% din piese! stresule omul poate nu a stiut!!! !!!de consum poate are dreptate a lui baluba(fratemio)consuma si mai mult da cu carb original!!daca ijul tau consuma 3 iti dau un plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 mai fratilor vrea 2 mil pe ea.nu stiu daca mai are acte in caz ca nu le au ros soarecii.are nr.de inmatriculare pe aripa.nr vechi.motorul este blocat.am desfacut capacul de la platina si cu toate ca ea arata asa in int.nu are pic de rugina.instalatia este intreaga.iar rugina nu este adanka.are tabla groasa si nu e mancata.atasul e haios vrea 2 mil.?raspuns:esti nebun?ia de-aici 700 si mars ca nici la remat nu ti-l mai ia in starea asta .nu de alta dar aia nu pot topi rugina.din cate stiu eu.nu fi nebun sa iei asa ceva!eventual pe post de ancora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 vrea 2 mil.?raspuns:esti nebun?ia de-aici 700 si mars ca nici la remat nu ti-l mai ia in starea asta .nu de alta dar aia nu pot topi rugina.din cate stiu eu.nu fi nebun sa iei asa ceva!eventual pe post de ancora. tie de ex nu ti-ar place sa te apuci de asa ceva?ca mie da asadar, calcul...deci, nu sablat, ca dispare cred munca titanica la curatat rugina, si in vopsit sa zicem 3 mil...groaza de pe lume e la cromat, ca la cate sunt de argintat viu acolo te ia toate bataielile bine ca nu are si gauri in tabla ca aveai de kituit ... 2 mil, daca are acte merita pt un pasionat PS:AR TREBUI SA NE NUMIM MOTOCICLISTI MASOCHISTI ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 ce te face sa crezi ca poti sa mi te adresezi cu expresii dintr-astea? ne cunoastem cumva si nu stiu? oricum, cred ca esti mult prea optimist cu 3,5 consum la un ij scuze, eram cam beat aseara si cand sunt beat ma axprim cam acid! nu, nu sunt optimist deloc! 80 kmh, pinion de 21, carb. k-28 original! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 trebuie adusa la stare de functionare,nu si reconditionata, este un adevarat RAT-BIKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Am ij 56 care mi-a consumat 3.9/100 Km din vama pana in br , mers cu 70-80 de km / h cu bagaje pe ea. carburatorul este un k68 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Carburatorul ala e K65 iar viteza cu care am mers a fost 60 maxim 70 (poate la vreo vale sa fi mers si cu 80). Ce ai uitat sa spui e ca eram 2 pe ea, lucru care conteaza mult. Consumul de 3.5% e realist in conditiile in care mergi fara atas,motorul e bun, carburatorul, e bun, nu bate vantul ( sau bate doar din spate) afara e cald, nu ploua, nu urci , accelerezi foarte lin , nu depasesti 70, preferabil 60 ( asta pt ij-urile vechi , la planeta poate chiar 80) In rest cu 2 persoane si mers constant cu 90 ( reali) papa cam 5% astea mai vechi, cele mai noi nu stiu exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 mie nu mi-ar trebui fierul asta nici gratis dimpotriva, ar trebui sa-mi dea bani sa-l iau din curtea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate