geza.benedekfi Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 (editat) Dupa cateva telefoane si SMS-uri, ne-am intalnit Am mers... mult, ca sa meritam odihna dorita Am urcat, dupa care (cateodata) am coborat, dupa care (de regula) iar am urcat dar in final vizita (de lucru) in cetate si pe "Marte" (sau ceva pe aproape) a meritat pe deplin... ...in rest, actiune: ca in (si in) filme: Urcare1.mov Urcare2.mov Urcare3.mov Urcare4.mov Impins.mov Editat Martie 12, 2007 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 super meseriasa tura..... abea astept sa pun si eu mana pe un motor ca demult nu am mai avut placerea de a ma plimba pe coclauri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 super distractie! L-am vazut si pe Csobo pe-acolo. Poate ma lipesc si eu de el intr-un weekend si vin sa ma omorati Vad ca ati gasit si un loc cu pietris sa va antrenati pentru Erzberg. De ce nu ai iesit cu motoreta noua? Sa nu se murdareasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Buna distractie,de-abia ma tin picioarele,dar a meritat pe deplin.Multumiri lui Geza pt.organizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 (editat) De ce nu ai iesit cu motoreta noua? Sa nu se murdareasca? Sambata am iesit cu motorul nou. Pentru tura asta (mai lunga) am ales 525-ul... ( Am alimentat de 2 ori, si asta cu 4T e mai usor ) In rest, Editat Martie 12, 2007 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Sambata am iesit cu motorul nou. Pentru tura asta (mai lunga) am ales 525-ul... ( Am alimentat de 2 ori, si asta cu 4T e mai usor ) In rest, 300-le nu are rezervor de 11l? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Poate ca are, dar consuma cu 30% mai mult decat 4T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cici Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Foarte frumos.Si voi,si locurile.La mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Poate ca are, dar consuma cu 30% mai mult decat 4T. pai e fix aceeasi autonomie - consum mai mare cu 30%, rezervor mai mare cu 30 % Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 (editat) 300-le nu are rezervor de 11l? Are rezervor de 8,5... Ma gandeam, nu cumva sa jignesc 525-le... Ne-am hotarat ( noi 3 ) ca in fiecare weekend o zi petrec cu 300 si o zi cu 525... E corect, NU ? p.s. Daca Te uiti mai atent la poze, o sa vezi, ca 2T era reprezentat doar de SUZUKI, la KTM eram 9 insi cu un total de 4575 cmc... ( in 4T ) Editat Martie 12, 2007 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 frumos domnu Geza...frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 FOARTE FRUMOS ! Ce stick-ere si-a pus Domi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 asa mai DA!!! f tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIX Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 FRUMOS TOTUL INCREDIBIL DE FRUMOS BRAVO SI LA MAI MULTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 * wow! eu sunt asa de impresionata, ca iar o sa am vise ...la noapte avem o tara minunata, iar de motociclisti, ...ce sa mai zic! asa ture vreau si eu, pe off-road esti mai sigur (de distractie, nu mai zic, e incomparabil, cred), pe sosele e jale! ...oricum, pana la anu' cand ma hotarasc ce capra o sa imi iau, stau cu ochii pe voi. Imi face placere sa va urmaresc. Macar in gand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIX Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 DR-ul inca te mai asteapta macar sa vi la o tura de proba cum ai promis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 DR-ul inca te mai asteapta macar sa vi la o tura de proba cum ai promis * vin, vin! stai sa ma simt eu sigura pe genunchiul asta..., oricum ajung la Valcea la sfarsitul lui mai, sa va vad macar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 in ultimul film e RM 80? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 in ultimul film e RM 80? domnu' ... doctor!!! ala e motoooorr.. de 250 .. nu de 80 cc :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 beeeeton,chiar ca a-ti avut un week beton ps:va invidiez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Stiu ca e un topic vechi, dar poate cineva sa-mi spuna locatia? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) Stiu ca e un topic vechi, dar poate cineva sa-mi spuna locatia? Multumesc. Mina este langa Racosu de Jos ( aprox. 10 km de la Rupea Gara - jud. Brasov ) Pozitie GPS: N 46 01.962 E 25 25.167 Cetatea este la Rupea ( judetul Brasov ) Pozitie GPS: N 46 02.294 E 25 12.750 Editat Iulie 16, 2008 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate