TonyTA Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Cine are sa-mi vanda si mie una... Sau mai bine cine stie un magazin, de unde pot sa ma duc s-o iau pe loc. Multam Baftaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 man, tii minte cand ma intrebai la intrunire la targoviste "de ce ai manetele retezate??"....ei bine, D-ASTA!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 Si de cand zic ca-mi iau aparatori la maini. Mi s-a rupt pe la Campulung ca m-a furat pe zapada si am mers cu cheia de bujie pusa pe "ciot" pana la Bucuresti. Nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 la galati aduc rusii maneta de ambreiaj cu tot cu prinderea de ghidon pt nu-s ce model de ij. sunt foarte bune calitativ vorbind, merge de minune la DR, zici ca asa a fost, eu de aia am si merge perfect... costa 200 de mii.\ s-ar putea sa gasesti si la Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s1r1nx Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 (editat) iti fac cadou una sh de transalp in stare buna (PM ) Editat Martie 16, 2007 de s1r1nx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nano Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Salutare baieti scuze ca va intrerup dar am si eu nevoie de o maneta de ambreiaj de Kawasaki KLE spuneti-mi va rog unde asi putea gasi, nu vreau neaparat noua. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate