Alecsandre Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 (editat) Abia a venit, dar numerele ies tocmai luni. O sa fie un weekend lung... Foarte tare, sunt AXM dar am postat din graba pe userul prietenei mele. Editat Martie 16, 2007 de Alecsandre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Foarte frumoasa ! Si neagra, pe deasupra !! S-o porti sanatos si sa te bucuri de ea. O sa vezi ca o sa ai o gramada de satisfactii cu veferica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AXM Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Merci Toro, ce promt ai fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Nu pot sa zic decat ca este superba...!!! sa ai parte de cat mai multi km in saua ei si daca se poate fara incidente neplacute ...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 (editat) Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea fara incidente . Pozele sunt facute azi si e cea de la Kawa nu ? Daca aia e m-am urcat si eu pe ea aprox 1 min platesc 10 euro . Scrie si pretul ca ma bate gandul si pe mine . Merci . Editat Martie 16, 2007 de Schuberth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AXM Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Da, aia de la Kawa este. Ai de dat o bere . Pret 10700 varianta ABS dar 2006. D-abia astept sa o scot la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Felicitari, s-o stapanesti fara incidente si sa treaca weekendul mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 foarte frumoasa , sa o calaresti sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 S-o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 foarte frunoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 numai evacuarile alea cat de demential pot sa arate! felicitari pentru motor! Sa te poarte fara nici un incident si fara nici macar o zgarietura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Sa o stapanesti sanatos Este misto rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Sorry,post dublu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Frumoasa foc ! Sa o stapanesti sanatos !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsandre Postat Martie 23, 2007 Autor Share Postat Martie 23, 2007 in sfarsit a venit motorul!!!!!!si.....au venit si numerele....pacat ca ploua afara si nu poti sa ma plimbi sper sa se termine cu vremea rea ca stiu de cand astepti motorul asta... sa il stapanesti sanatos si fara incidente si nu in ultimul rand sa ne plimbam mult prin departari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 bafta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Sa o stapanesti sanatos! Maine se pare ca poti sa iesi la plimbare, se pare ca sta ploaia. Banuiesc ca esti nerabdator. Si eu am asteptat 10 zile dupa numere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Super marfa trotineta!!! MULTI,MULTI km fara incidente si asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AXM Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Multumesc tuturor pentru urari. Au venit si numerele, m-am plimbat tot weekedul, chiar si sambata noapte pe un fel de ninsoare. Inca ne obisnuim unul cu altul, dar ne intelegem foarte bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate