JVC Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 mda ... am scazut...acum este al tau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Mai intereseaza-te si ai sa vezi ca ARE 175cp ,nu 185 Ps:poate nu ar strica sa mai citesti si tu cate ceva ,sa te documentezi cand vorbesti,ca sa nu mai arunci cu cai putere in stanga si in dreapta Cu cea mai mare placere ...singurul lucru care ma deranjeaza ,este cand se fac afirmatii de tot cct-ul fara cea mai mica documentare si de aceea intervin (vezi si ultimul exemplu,cum se "arunca" cu cai putere in stanga si in dreapta) De fapt dupa lungi documentari are 176 de cai la roata si 180 la arbore.....asta daca ne luam dupa celebra revista numita univers moto...revista vietii tale Silviule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 love you guys.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 De fapt dupa lungi documentari are 176 de cai la roata si 180 la arbore.....asta daca ne luam dupa celebra revista numita univers moto...revista vietii tale Silviule Vezi ca in revista da puterea la vibrochen si anume 176 cu 1cp mai mare decat s-a declarat oficial.Dar ,daca faci a doua oara testul poate iesi sub sau peste acea putere ,de aceea eu iau de bun ce da "prostul" de producator ,care da puterea motorului! Ps:nici un motor de 1000 ,de serie ,NU are 176cp la roata.Dupa cum spuneam ,pune mana pe o lectura ceva ,ca esti total pe dinafara si ti-ar prinde bine sa te documentezi inainte sa vorbesti ,caci debitezi numai ineptii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 LOOOL aici parca era vorba de zx7r ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 honda in sus honda in jos....bag poola in ie do foota dreq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 honda in sus honda in jos....bag poola in ie do foota dreq NU mai injura si mai bine ti-ai completa lacunele foarte mari(gen "un miar stok are 176cp la roata" ,ca "raketa" ta are 140cp tot la roata si exemplele pot continua....).O lectura nu strica nimanui ,mai ales ca acolo scriu articole niste foste glorii MONDIALE si nu no-name-uri autohtone care se cred mai buni ca Rossi&co Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 NU mai injura si mai bine ti-ai completa lacunele foarte mari(gen "un miar stok are 176cp la roata" ,ca "raketa" ta are 140cp tot la roata si exemplele pot continua....).O lectura nu strica nimanui ,mai ales ca acolo scriu articole niste foste glorii MONDIALE si nu no-name-uri autohtone care se cred mai buni ca Rossi&co Silviu Silviu go go daca intr-o zi as pati ceva? ce draq ai face? ai lua pastile te-ai apuca de baute? TE IUBESC Silviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motanuincaltat Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 astia 2 "e" de coma.. Ce tari sunteti guys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Atat stiu ele sa faca .....zgomot si viteza. De unde credeti ca vine numele de NINJA? In mod cert nu de la zgomot. Ninja = stealth. Kawa = verde fosforescent + galagie. Eu unul nu vad legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 adica ninja de la faptul ca nu le vezi-stealth careva? iar zgomotul ...well comes with the teritory Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 (editat) Buei, A-aaalo !!! Terminati cu prostiile ! Auzi, hai sa bag eu o chestie utila cat-de-cat, ca voi somati vad. Uite ia un forum dedicat exclusiv ZX7-ului, unde mai bagam si eu ochiu cand eram cu Bestia: http://www.redmonkey.com/7r/ E putin cam antic formatu forumului, insa nu lasati asta sa va sperie; sunt muti care cunosc o gramada p-acolo. Hai, enjoy ! Editat Iulie 27, 2007 de Gioro_T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 www.zx7r.de priveam si eu pe aici cand aveam si eu jucaria zx7r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 Cele 2 ZXR-uri de 750 din CT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 ala din stanga imi place mai mult...e verde si are si aripioara pe roata spate....ador aripioarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 ala din dreapta are inca vopseaua originala, capac monopost si double bouble. Prima mea iubire, chiar daca nu modelul asta, si cel cu ram air. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 cei ala dabal babal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 ala din stanga imi place mai mult...e verde si are si aripioara pe roata spate....ador aripioarele Si cel din dreapta are aripa pentru roata spate, doar ca este neagra asa cum a iesit din fabrica si nu e vizibila in poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllexxM Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 (editat) No offence pentru posesorii de kawa, dar nu pot sa ma abtin: pentru sergiukawa doar: kawa=mult zgomot. Dupa punct vine service-ul....ca de la prea mult zgomot curge... se sparge...etc...ce conteaza ca o repari de 2-3 la 2-3 mii de Km....tot verde ramane . Sincer, frumos zgomot la motoarele verzi..dar din pacate au mari lacune la capitolul ergonomie si fiabilitate. Asfalt uscat si multa bafta la toti. PS Scuze pentru offtopic, dar e oarecum legat de parerea formata despre motoarele kawa mai vechi de anul 2000...dupa ce ai citit ceva zeci de forumuri romanesti si nu numai. Editat August 9, 2007 de AllexxM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 (editat) parere proasta...da e normal sa fie asa oricum voi aveti o doctrina foarte bine implantata in cap cum ca hondele sunt foarte fiabile... cei care stiu cate ceva de motoare stiu ca cele mai fiabile sunt suzuki... cat despre ergonomia honda aici nu am ce obiecta...asa e Editat August 9, 2007 de sergiukawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllexxM Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Nu urmaresti atent scrisul, poate nu intelegi ce zic...sa te lamuresc: Eu m-am referit la kawa, si doar la kawa...nu am zis de Honda nimic...asta ai presupus tu...vazand ca am eu Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 tu ai vorbit de slaba fiabilitate kawasaki din ce punct de vedere? al unui fost detinator? daca nu inseamna ca ai vorbit din auzite sau a intervenit acel deja celebru instinct superior honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllexxM Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 (editat) Din experienta a 3 prieteni buni care au avut, si au schimbat ninja pe altceva. Si din ce am vazut la ninja astea noi (2 din ele cu ochii mei, restul din povestile mecanicilor care le-au reparat) sunt materialele de slaba calitate, chiar si la cadru, unde ar trebui sa fie strong. Se sparg, se crapa, plesnesc, se indoaie la cele mai mici contacte cu solul dar si in regim normal de folosire. Acum nu zic, poate a fost si ghinion, si poate a fost doar la cele 5 pe care le-am vazut eu....dar....lumea vorbeste mult in sensul asta, si toti cam acelasi lucru...or fi ei tampiti si contra la kawa, dar nu cred ca sunt si ipocriti. PS Eu nu cred ca exista un instinct de superioritate al detinatorilor de honda, ci un complex de inferioritate al celor cu kawa (si mai mult la tine, ca stiu multi posesori de kawa care nu au vehementa ta contra marcii honda). Peace brother....indiferent ce motor calaresti, eu cred ca ne uneste pasiunea si NU marca motorului Bafta si asfalt uscat. Editat August 11, 2007 de AllexxM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 ce coincidenta..aceleasi probleme le-am vazut si eu la prietenii mei ce detin "alte" motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate