Sari la conținut

Bmw Grand Opening Auto Bavaria


asdfghjk
 Share

Postări Recomandate

Eu am BMW si o sa raspund aici, desi poate ar fi trebuit sa ma abtin: o sa vin la prezentare cu masina MATIZ si asta pentru ca nu ma intereseaza sa fac reclama gratis pentru Automobile Bavaria SRL in asa fel incat sa fie impresionati domnii de la BMW AG.

Daca era ceva de genul: "Cea mai frumoasa/veche/noua/ingrijita/modificata motocicleta va fi premiata cu o sticla de apa plata" era altceva. Sper ca se intelege ca e vorba de un simbol si ca nu valoarea premiului in sine e importanta.

 

Oricum, BMW-istii se intalnesc destul de des si fara sa fie nevoie de un mare show facut de Auto Bavaria, show care are ca unic scop sa iasa firma bine in poze.

 

In incheiere pot spune ca desi eu personal nu am de ce sa ma plang in mod special de serviciile susnumitei firme, mai au mult pana sa ajunga la un nivel acceptabil al serviciilor.

 

Succes domnilor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 59
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu stiam ca se poate interzice circulatia motocicletelor non-BMW ...

 

Later edit: Parca scopul unei prezentari este sa atraga clienteala care nu are produse BMW.

 

nu inteleg ce tot spui, nu va inteleg iritarea. mi se pare o idee buna ca odata cu lansarea noii serii moto sa fie prezenti proprietari de modele diferite din diferite generatii. chiar nu pricep ce v-a apucat.

Editat de Doru BMW
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut

 

citind topicul cap coada , cred ca mi-am dat seama unde-i "buba" . Nu am BMW si nici masina , dar voi veni pentru spectacol si poate cine stie ...fac un drive test cu un BMW (moto)

 

Unii au inteles ca la "parada, shou" sau manifestiatie , nu sunt invitati /nu pot intra si alte motociclete.

 

Din ce am inteles eu va fii o zona delimitata de stegulete / sau mai stiu eu ce , si baietii de la AB vor sa faca o poza de grup pentru nemti , sa vada neamtu ca si la noi se vand BMW uri , mai noi sau mai vechi. Foarte frumoasa initiativa.

 

Totusi cred ca orice motociclist e binevenit , chiar daca nu e posesor de BMW...Mai ales ca AB au org toata manifestarea asta pentru a promova imaginea marcii ( nu stiu daca si a serviciilor oferite de ei).

 

S-ar putea sa ma insel..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Promovarea imaginii unei marci printr-o invitatie aruncata pe un forum nu mi se pare foarte "profi".

Daca voiau sa faca o asemenea campanie de promovare cu un stil demn de numele marcii pe care o reprezinta apelau la o agentie de publicitate/marketing si li se spunea cum sa procedeze cat mai bine.

 

Sa va mai spun ca o paranteza ca firma BMW a avut la un moment dat o campanie in care a trimis cate un aparat de fotografiat de unica folosinta la 3.000 de posesori de autoturisme (nu doar de BMW) si i-a rugat pe acestia sa faca poze cu masinile lor si apoi sa trimita aparatele inapoi pentru procesarea pozelor in ideea de a vedea ce apreciaza soferii la masinile lor. Rezultatele au fost spectaculoase: posesorii de Volvo facusera poze cu masina si familia, cu copiii in masina etc, posesorii de Mercedes facusera poze cu masina in fata unei case frumoase, cu curte si alee in fata, la ocazii speciale, in tinute elegante etc. Ei bine, posesorii de BMW facusera poze cu diferite detalii, maciulia schimbatorului de viteze, emblema de pe botul masinii, elemente de caroserie, masca radiatorului si asa mai departe. Acest lucru a dovedit pasiunea pe care o aveau posesorii de BMW pentru masinile lor. In urma acestei campanii a aparut si sloganul "The ultimate driving machine".

 

PE mine unul nu ma incalzeste cu nimic sa apara motocicleta mea intr-o poza de grup trimisa de AB la BMW AG. M-ar tenta insa daca ar fi apreciata si/sau admirata ea in sine si ar exista o distinctie. O foaie de hartie pe care sa scrie, de exemplu: "cea mai *nu-stiu-cum* motocicleta BMW, martie 2007" si cred ca multi gandesc in mod similar. Suntem foarte mandri de motocicletele noastre dar nu cred ca AB a contribuit semnificativ sau s-a implicat suficient incat sa ii imbunatatim imaginea in ochii nemtilor venind in numar mare, ca oile, la inaugurarea unui sediu nou.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hai ma recunoaste ca ai vazut ca vreau io sa vin si cum mobra mea arata mai bine ca a ta, te scuzi in fel si chip... :baldy:

 

daca nu ploua prea rau si vin, asta nu inseamna ca o fac pentru a ajuta firma AB sau chir BMW in sine...

considera-ma dus cu pluta, dar eu cred ca lu moto i-ar placea sa fie admirata intr-un stand alaturi de alte surate de ale ei... si de aia incerc sa o aduc... :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@hellryder

mie mi-au cerut si masina si le-o dau, vor sa expuna diferite generatii de cabrio langa cabrio nou care se lanseaza acum. eu nu sunt auto bavaria, sunt un proprietar de bmw ca si tine, motivul pentru care am fost rugat sa lansez invitatia este ca am multi prieteni cu bmw. habar n-am ce ai tu de impartit cu ab de esti asa pornit, pe mine marca si manifestarea ma intereseaza. de-abea astept sa vad si sa testez noile modele.

Editat de Doru BMW
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

Pai ai subliniat esenta,chiar nu stiu ce s-ar comenta in plus pe subiectul asta..cine vrea vine,cine nu,nu!!

Daca nu ploua vin si eu,chiar daca la masini detin Audi si sunt fanul astora din Ingolstadt.

Sanatate..

Luigi Vicol

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai daca erau asa interesati sunt convins ca au in baza de date toti posesori de moto cumparate sau service-ate la ei.

cred ca bani de un sms politicos ptr toti gaseau si ei......

asta e problema cu ei: merg pe minim mereu.

ce sa facem noi ceva frumos?!?!?!?........il rugam pe doru ca tot are el multi cunoscuti.

imi plac motocicletele bmw dar urasc tot ceea ce este monomarca.... intruniri cluburi etc.

doar ptr ca cineva are motor ca al meu sau aceasi marca nu insemna ca este o persoana apreciabila.

 

ceea ce urmeaza e o ipoteza:

ma gandesc cu amuzament de cum ar incepe oficiali sa ne arate unde sa parcam motocicletele, ca sa vina toata lumea: sa le vada. sa le atinga, sa se suie pe ele, sa vada tot poporul ce unit e bmw-ul, doar ptr ca ale lor sa stea frumos in showroom.imi aduc aminte de smaeb unde la bmw nu aveai voie sa atingi motocicletele; de firma care la drive test trea sa stai maxim 1/2 h

iar cand ne vom apropia de m3,m5,m6,z4 etc sa ne urcam in ele(nu mai zic de drive test) sa fim uschiti fruomos ca niste leprosi........ca mototciclisti e saraci. imi aduc aminte de smaeb unde la bmw nu aveai voie sa atingi motocicletele, de firma care la drive test trea sa stai maxim 1/2 h

 

abia astept impresii pozitive de acolo ptr ca ultima mea trecere pe la ei prin showroom a fost ............

bleah.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doru,

se vor putea face drive teste si pe noile motociclete BMW? ( pe aeroport)?

mai nu prea cred e riscul prea mare sa le tavaleasca dar nu stiu.

iar la smaeb kgt-ul era al meu si le-am interzis sa se urce cineva pe el. la fel acum la show nu se va urca nimeni in m3-ul meu. satisfied?

Editat de Doru BMW
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ok sunt io un mare dobitoc infumurat

 

pe cei cu masinile cum ii cheama?

de ce se face drivetest cu masina si cu moto nu?

ca ambele pot fi tavalite.

macar propietari de moto bmw ar trebui sa poata testa motociletele noi.

Editat de stilgar
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ok sunt io un mare dobitoc infumurat

 

pe cei cu masinile cum ii cheama?

de ce se face drivetest cu masina si cu moto nu?

ca ambele pot fi tavalite.

macar propietari de moto bmw ar trebui sa poata testa motociletele noi.

nu stiu frate cearta-te cu ab nu cu mine. eu de cate ori am vrut sa probez o moto am probat, uneori a durat cateva zile. problema e ca vanzarile fiind mici nu au moto special de test, trebuie pornita una noua si alea nu au baterie, benzina....etc. masini au speciale de demo. e business. tu ai tavali moto de zeci de mii daca vinzi cateva pe an?

Editat de Doru BMW
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ai sarit la mine de parca eu as fi auto bv, iar multi sar la ab fara sa fi calcat vreodata pe acolo. habar n-am de ce. pe cei care au avut realmente probleme ii inteleg, dar toti pe care ii cunosc le-au rezolvat pana la urma. oricum asa cum am spus pe mine marca ma intereseaza nu dealerul care poate fi oricare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doru, nu te mai agita, nu are nici un sens.

 

Tu ne-ai informat de eveniment, lucru pentru care iti multumim.

 

Mai departe fiecare face cum vrea.

 

N-ai sa reusesti pe forum sa schimbi parerile, mai ales ca majoritatea sunt preconcepute.

 

Sper sa ne vedem maine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu n-am nimic cu moto BMW. Imi plac, dar alegerea mea curenta nu e BMW din multe motive.

Pur si simplu am atacat o idee care nu-mi place. Aceea de a face reclama pe banii cumparatorilor.

Pe de alta parte, n-am nimic cu DoruBMW, dar postul lui pare ca ar fi in numele BMW sau Automobile Bavaria.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Automobile Bavaria si forumBMW.ro invita toti posesorii de motociclete BMW la Grand Opening Sambata 24 ora 10.00. Rog confirmati participarea. Prezenta cu moto obligatorie. Se vor lansa modelele auto si moto 2007.

si eu am bmw dar pe ploaia asta pote sa vina Smith sa ma ia ca nu ma duc ce treaba am eu sau noi cu bavaria am schimbat doua semeringuri de furca fata la iei costa de parca am cumparat furca cu totul asa ca m-ai lasa-ne cu bavaria ta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Il cheama: SCHMIDT, Smith este din Matrix...

Eu nu cred, ca vor sa-si faca reclama moca, folosindu-se de noi, chestia cu: "m-as duce dar sa-mi dea

macar o diploma si o sticla de Izvorul Minunilor.." este o atitudine gresita.

Fara sa stiu daca este asa sau nu, dar ma gandesc ca cei de la Bavaria vor sa arate ca si in Romania exista posesori de BMW, iar aceasta fotografie trimisa la MĂźnchen ar putea sa le trezeasca alora interesul pentru piata romaneasca.

Dar asta nu se poate considera reclama.

Editat de Okesz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

repet.....

de ce nu am primit un sms?

uite idee de text

A Bav are placerea de a va invita pe dvs si toti prop de motociclete si autom bmw la bla bla bla..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...