rat_jawa Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 (editat) Am gasit un articol foarte interesant legat de accidente. Daca avetzi rabdare sa il cititzi pana la capat o sa constatatzi ca accidentele sunt la fel shi in alte partzi, la fel shi conservarii..... www.carbibles.com/bikes.html Daca adminii considera ca nu ishi are rostul aici, atunci imi cer scuze shi ii rog sa shtearga topicul. Imi cer scuze , dar mi-a fost lene sa il traduc din engleza. Editat Martie 21, 2007 de rat_jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Ar trebui pus articolul asta si la incepatori, sa vada o cariera exemplara de motociclist: a inceput cu 80cmc, pentru ca abia a 6-a motocicleta sa fie de peste 1000 cmc. Plus ca merge tot timpul, indiferent de vreme; face pauza doar cand ninge. Experienta la greu si totusi nu s-a aruncat la bolizi decat dupa multa vreme. As vrea sa vad cum comenteaza articolul vitejii care vor sa inceapa direct cu Hayabusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 pai daca e vreun admin prin zona shi are dispozitzia necesara il rog sa puna un link shi la incepatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 .... As vrea sa vad cum comenteaza articolul vitejii care vor sa inceapa direct cu Hayabusa. Da dom'ne, da' ai nostrii ie mai buni decit ai lor. C-asa e romanul, descurcaret! Acu' fie vorba-ntre noi, si la ei sunt nebuni. Doar ca la noi se pare ca sunt mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Excelent articol ! The responsibility rests with us to ride according to the incompetence of car drivers. Asta e ideea, trebuie sa te responsabilizezi, nu sa te victimezi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 am terminat de citit tot articolu' ala... interesant, vad ca intr-adevar.. si la ei ca si la noi.. inconstienti si pe 4 dar si pe 2 roti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 F mult adevar in articol. De exemplu replica asta:"Sorry Mate, I Didn't See You" am auzit-o tradusa in neaosha limba romaneasca chiar ieri, unul cu o dacie nu-mi daduse prioritate , l-am claxonat "un pic" si el gesticula.Am tras langa geamul lui si l-am intrebat ca dupa ce ca nu mi-a acordat prioritate tot el e nervos si asta a fost ceea ce mi-a zis. Bun articol ar trebui pinuit la incepatori sau pe acolo pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Articol beton,bun de bagat la cap!Oare de ce nu luam noi romanii si exemplele bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Martie 22, 2007 Autor Share Postat Martie 22, 2007 am vrut sa vedetzi ca shi la ei exista conservari care gandesc ca manelarii noshtri cu bmw dhi gel in cap, shi la ei exista "mociclishti cool" din aia care merg fara casca, etc, etc, dar cel mai interesanta mi s-a parut kestai cu accidentu' ce vede motoristu' shi ce vede pasageru'....e un pic shocanta da' cred ca cine are ochi de citit shi creier de priceput se va gandi de doua ori inainte sa se suie fara echipament pe moto..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 You see the car pull out from the side road as you're approaching. You didn't leave enough safety sphere around you so it looks like a crash is inevitable. Sooooo true. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Cred ca in articol cand zice "motorist" se refera la automobilist si "motorcyclist" ~ motociclist, eu cel putin asa am inteles.O fi vreo exprimare tipic englezeasca ca astia au diverse ciudatenii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Martie 22, 2007 Autor Share Postat Martie 22, 2007 Cred ca in articol cand zice "motorist" se refera la automobilist si "motorcyclist" ~ motociclist, eu cel putin asa am inteles.O fi vreo exprimare tipic englezeasca ca astia au diverse ciudatenii. intr-adevar, motorist inseamna automobilist, motorcyclist sau biker inseamna motociclist in limba....britanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Super ok articolul, contine multe aspecte, multe intamplari exemple care le stim sau le-am patit mai mult sau mai putin, un fel de ghid pentru toti, nu numai pt cei incepatori. E bine sa fie citit mai de toata lumea !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate