Tano Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 cum ploi nu se anunta, sunt si eu 100% in. mai ramane sa vad daca ne potrivim la viteza de croaziera. eu circul intre 80 si pe alocuri 120km/h. daca nu va incurc, atunci la 9 in otopeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 90-110 Km/h este viteza mea preferata. Nu este concurs, drumul in sine este placerea. Ne vedem la Otopeni la 9 trecute fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 M-as baga si eu ,dar sa fie vremea mai faina afara ,e totusi prea frig pt un drum asa lungut ....eu ,unul ,as si ramane o noapte in sighisoara....poate o sa mai mergeti si cand se va incalzi mai bine afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 (editat) M-as baga si eu ,dar sa fie vremea mai faina afara ,e totusi prea frig pt un drum asa lungut ....eu ,unul ,as si ramane o noapte in sighisoara....poate o sa mai mergeti si cand se va incalzi mai bine afara Ramanem o noapte acolo, la Hanul Danes. Revenim in Bucuresti duminica seara. Acum singura necunoscuta, ca sa spun asa, este traseul ales. Probabil vom pleca pe Ploiesti - Brasov - Sighisoara si vom revenii pe Sighisoara - Medias - Sibiu - Rm. Valcea - Bucuresti. Vedem la fatza locului... Editat Martie 27, 2007 de Tano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Daca tot ne vedem in Otopeni zic ca nu are sens sa ne mai intoarcem spre Buc-Pitesti. Mergem pe DN1 si daca nu e ud pe jos putem de la ploiesti sa mergem pe Cheia. In functie de ora la care ajungem in BV eu o sa merg direct la Bran (acolo raman sambata noaptea) sau vin pana la Danes sa mancam si apoi ma intorc la Bran. soare si benzina sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Din pacate eu nu mai pot sa vin.. Am pb cu electrica, in sensul ca nu imi incarca bateria, si nu am chef de surprize pe drum.. O sa incerc sa rezolv totusi pana in weekend.. eu tot sper sa rezolv ca sa ajung, dar slabe sanse totusi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 28, 2007 Autor Share Postat Martie 28, 2007 Din pacate eu nu mai pot sa vin.. Am pb cu electrica, in sensul ca nu imi incarca bateria, si nu am chef de surprize pe drum.. O sa incerc sa rezolv totusi pana in weekend.. eu tot sper sa rezolv ca sa ajung, dar slabe sanse totusi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 S-au facut deja propuneri pt. traseu si mi se par OK. Ramane deci: Otopeni (Biker Bar), Sambata ora 9, urmeaza Ploiesti,Brasov, Sighisoara, iar duminica Medias, Sibiu,Rm. Valcea, Bucuresti, cu sosirea pe lumina (daca se poate, ora 18- 17). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 29, 2007 Autor Share Postat Martie 29, 2007 S-au facut deja propuneri pt. traseu si mi se par OK. Ramane deci: Otopeni (Biker Bar), Sambata ora 9, urmeaza Ploiesti,Brasov, Sighisoara, iar duminica Medias, Sibiu,Rm. Valcea, Bucuresti, cu sosirea pe lumina (daca se poate, ora 18- 17). Pe sambata, atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 pe la ce ora ajungeti sambata la dracula? noi in weekend de obicei facem o sighisoara scurt, fiind din tgmures. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 29, 2007 Autor Share Postat Martie 29, 2007 pe la ce ora ajungeti sambata la dracula? noi in weekend de obicei facem o sighisoara scurt, fiind din tgmures. Salutam! Dupa ora 15.00. Nu cred ca o sa ajungem mai devreme, vom merge la pas :-) Ne vedem pe insula la o bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 nu e exclus.vb sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Drum bun tuturor si vorba lui tane..asfalt uscat.Ma incearca invidia da n-am ce-i face.Ma consolez cu gindul ca mai sunt multe alte ocazii anul acesta.Distractie placuta .bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Hai sa facem o recapitulare. Traseul si locul/ora de intalnire s-au stabillit. Sa vedem cati mergem,incep eu: Bogdan + Claudia +F650. Urmatorul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_1987ro Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 pe mine cine ma poate lua k pasager in spate???mi-ar face mare placere sa vin cu voi mai ales k eu de loc sunt din sighisoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 (editat) Eu am fost prin Brasov, acolo stiu ca drumul e facut de curand si peisajul e pe masura. Pe Valea Oltului e f bun drumul pana in Sibiu dar nu stiu cum e pe traseul Sibiu - Medias - Sihisoara. Stiu ca Sibiu - Brasov e acceptabil dar nu f bun. Un traseu rapid ar fi Bucuresti - Brasov - Sighisoara. Un traseu mai larg, prin Valea Oltului. Vedem si decidem. sibiu medias sighisoara e un drum fain cu exceptia unui pod in apropiere de copsa mica restul e ca in palma..... si nici radare nu prea is si cand veniti dumunica...poate opriti in pitesti la un ceai cald sau o cafea... Editat Martie 29, 2007 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_1987ro Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 (editat) Editat Martie 29, 2007 de ady_1987ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 29, 2007 Autor Share Postat Martie 29, 2007 Hai sa facem o recapitulare. Traseul si locul/ora de intalnire s-au stabillit. Sa vedem cati mergem,incep eu: Bogdan + Claudia +F650. Urmatorul?? Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Am cam rezolvat pb cu motorul... E bateria praf.. Sper sa gasesc maine (azi de fapt) sa gasesc o baterie si 80% sanse sa vin si eu... cu inca ceva lume dupe mine Adica inca un VN800Classic si ceva masini (vreo 3) ceea ce nu cred ca strica Sper sa nu deranjam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Merg si eu + Monica ; treceti-ne pe lista ady_1987ro: nr meu este 0727.869614; suna-ne sambata dim. si fii pregatit.. o sa intreb eu pe cei adunati daca se gaseste un loc si pt tine.... iti tin pumnii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 si eu prezent maine la 9 am Cristi, 726 333 888 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 asi fi vrut sa vin dar e cam frig pt maine il fac la vara mai bine transpir de cat sa tremur bafta si imbracativa bine ca e frig in buc dar la munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 se anunta maxime de 9-11 grade pe weather.com asa ...si? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 30, 2007 Autor Share Postat Martie 30, 2007 se anunta maxime de 9-11 grade pe weather.com asa ...si? Am vorbit la sighisoara azi, era cald, vreme frumoasa. O sa fie vreme buna maine asa ca ramane sa ne vedem la 9.00, la Bikers Club. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 multa bafta , asfalt uscat si drum bun baieti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate