italiamotors Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 (editat) salut Laur si multumim pentru onorarea invitatiei! Petrecerea incepe la ora 21.00, asa a ramas stabilit ! eventual putem sa ne strangem, putin mai devreme (cam pe la 20.00) nu-i problema! te asteptam! Editat Martie 25, 2007 de italiamotors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobo Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Putem veni si cu o domnisioara....doua..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 daca esti singur si vrei sa vii cu 2...este perfect! inseamna ca aduci si pt. mine una! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 aoleo.... iar petrecere la Ursu? ok, bine, ne sacrificam... Adresa este Matei Voievod 67, daca tin bine minte. Si o mica corectie: e pe partea ailalta a strazii fata de cum arata harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 (editat) count me in...nu de alta dar vreau sa incep sa va cunosc pentru ca sunt nou in "meserie". Pana atunci, o saptamana excelenta fara incidente! Editat Martie 25, 2007 de dilivio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 da eu nu cunosc pe nimeni o sa ma simt stingher rau ca probabil voi majoritatea va stiti intre voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 da eu nu cunosc pe nimeni o sa ma simt stingher rau ca probabil voi majoritatea va stiti intre voi Hai la sighisoara, gasim noi pe cineva sa te ia in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 (editat) incerc sa vin si eu . sper sa pot ajunge! vladspeed: las ca nu nimic... cunosti atunci.... PS: sper sa vina cat mai multi din grupul deja format din balta alba Editat Martie 25, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 O sa va cunoasteti acolo! Important este...sa veniti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Hai la sighisoara, gasim noi pe cineva sa te ia in spate Ms Mult Ptr Invitatie Tano...Te-as Fi Insotit Cu Placere , dar din anumite motive nu vin... asfalt uscat si drum bun O sa va cunoasteti acolo! Important este...sa veniti! Pai De Venit O Sa Vin ! abia astept sa va cunosc personal cineva din berceni care merge la party ? sa nu merg si eu singur ca nici macar nu stiu unde e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 salut! poti sa-mi spui cam cate persoane vin la petrecere din partea DAC MOTORS? multumim mult pentru onorarea invitatiei si va asteptam in numar cat mai mare!! cu stima, Echipa ITALIA MOTORS minim 30!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 O sa onorez si eu cu prezenta, cum sa ratez asa ceva bafta si ne vedem la party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Cred ca aterizez si eu impreuna cu asta care a scris mai sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 care ma? asta care tea bagat la mijloc :baldy:) da venit, mujeres ceva ceva? sau luam noi pe ale noastre ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 bah tot cu ale noastre? nu te-ai saturat, dreaq???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Mujers or non mujeres...alcoolus necessarum est! Deci...ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 (editat) da venit, mujeres ceva ceva? sau luam noi pe ale noastre ? Poate aduce Dragos bonus din partea casei ps : e matasari`u aproape , ne luam 3-4 fetitze si bagam un gang bang Editat Martie 26, 2007 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danieluk23 Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Adu cate poti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 e matasari`u aproape , ne luam 3-4 fetitze si bagam un gang bang un om cu initiativa imi place ideea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Foarte tare initiativa cu acest party. Drumul taberei vine in brigada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 chiar nimeni nu ma poate ajuta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 ...cu ce??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Samuraii vor fi prezenti cica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 da eu nu cunosc pe nimeni o sa ma simt stingher rau ca probabil voi majoritatea va stiti intre voi Pai De Venit O Sa Vin ! abia astept sa va cunosc personal cineva din berceni care merge la party ? sa nu merg si eu singur ca nici macar nu stiu unde e chiar nimeni nu ma poate ajuta ? ...cu ce??? Despre asta cred era vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 ...cu ce??? am intrebat daca e cineva din berceni...sa merg cu el...k eu habar n-am unde vine locatia m-am mutat recent in bucuresti si nu prea cunosc orasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate