italiamotors Postat Martie 28, 2007 Autor Share Postat Martie 28, 2007 va asteptam ! speram sa fim cat mai multi si vremea sa tina cu noi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 nenea...pot sa vin si eu??? ma primiti??? promit ca ma fac...MUCI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
italiamotors Postat Martie 28, 2007 Autor Share Postat Martie 28, 2007 (editat) ok! fara probleme te primim! VIN SI IO... LET'S PARTY ! te astemptam la petrecere! Editat Martie 28, 2007 de italiamotors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Damn... ficatul meu o sa declare greva. Dar ce sa fac, pot sa refuz? Nuuu... Asadar, apoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 lasa-l ba dreacu de ficat...la ce-ti trebuie...esti doctor...gasesti tu inlocuitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Ficat? Ce e ala ficat? Avem si noi d'ala? Stiam ca se mananca inabusit cu ceapa si putin vin, dar nu stiam ca avem si noi asa ceva... Damn... Omu cat traieste invata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 lasa-l ba dreacu de ficat...la ce-ti trebuie...esti doctor...gasesti tu inlocuitor Deah, sper sa bage piese de schimb la farmacie urgent, altfel am dat de dreacu in timp record Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Ptiu si eu care declarasem deja inchis sezonul de beute hop vine partyu asta, asta e ma sacrific pentru patrie si popor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Ptiu si eu care declarasem deja inchis sezonul de beute hop vine partyu asta, asta e ma sacrific pentru patrie si popor. Ba ne lasi.... Sezonul de baute(intruniri and shit) d-abia se deschide! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 O sa vin si eu ... escule, daca vi sa-mi aduci si mie redresorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Atentiune...atentiune!!! Pt. toti participantii la petrecerea ItaliaMotors! Pastrati cuponul care vi se va inmana la sosire! Cu acest cupon...aveti reducere 10% la ORICE articol comercializat de firma ItaliaMotors! Va asteptam in numar cat mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 in proportie de 70% vin si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
italiamotors Postat Martie 29, 2007 Autor Share Postat Martie 29, 2007 te asteptam la petrecere! latest news: Petrecerea ITALIA MOTORS, va incepe putin mai devreme, adica de la ora 19.30. va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Speram sa tina si vremea cu noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 De cand avem nevoie de vreme buna ca sa ne simtitm bine? Chef de distractie sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 De cand avem nevoie de vreme buna ca sa ne simtitm bine? Chef de distractie sa fie! Mai ales ca vii insotit, insotitule . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Norocul meu ca mi-am facut provizii de praf de ignore... Sa stii ca nu raspund la provocari. Mai bine gaseste o alta gluma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 he he...vreme o sa fie.... sa curga berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Norocul meu ca mi-am facut provizii de praf de ignore... Sa stii ca nu raspund la provocari. Mai bine gaseste o alta gluma. Moaaaaaaaaaaa ce patisi legionare?! Gata, te-ai potolit? R U S I N I C A!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 as veni si eu cu placere.... dar sampata spre duminica adica pe 01.04 este Ziua mea de nastere!!! am sa schimb prefixul asa ca am sa fiu in alt bar dar va urez Distractie placuta, si beti si pentru mine o bere La multi ani si tot ce iti doresti sa ti se implineasca.!!! Distractie placuta!!! he he...vreme o sa fie.... sa curga berea :baldy: ai gasit cu cine sa mergi? si io stau in berceni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 @Mikels si @VladSpeed, daca nu aveti cu cine sa mergeti cu motocicleta, puteti lua ReTeBeul. De la Piata Sudului tramvaiul 34 pana la Iancului, apoi pe Pache Protopopescu, treceti de Pro(s)TeVe si la intersectia cu Matasari faceti stanga (e si semaforizata intersectia aia). In capatul strazii faceti dreapta si mai mergeti... vreo 50 m, sa zicem. Pe dreapta e barul. O sa vedeti motoarele acolo. Noi tot cu pejosu' venim. Deci... see you there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark4ce Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Salutare , dupa muuuuuult, mult timp mi-am luat si eu inima-n dinti(cu tot cu artere ) si am zis sa ies din umbra si sa postez si eu aici, nu de alta,dar vreau sa ma prezint si eu la acest eveniment si in caz ca ne vedem p-acolo si se intreaba lumea cine-i ala de nu vorbeste cu nimeni (sunt mai tacut de felul meu) sa stiti despre cine e vorba.... Daca exista mai multi pedestrasi, motociclisti in devenire care n-au inca obiectu' muncii si care vor sa mearga la party poate ne intalnim pe undeva prin centru (universitate) sa facem o turma ceva mai mare si sa mergem cu tontii O zi buna, Catalin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 (editat) @Mikels si @VladSpeed, daca nu aveti cu cine sa mergeti cu motocicleta, puteti lua ReTeBeul. De la Piata Sudului tramvaiul 34 pana la Iancului, apoi pe Pache Protopopescu, treceti de Pro(s)TeVe si la intersectia cu Matasari faceti stanga (e si semaforizata intersectia aia). In capatul strazii faceti dreapta si mai mergeti... vreo 50 m, sa zicem. Pe dreapta e barul. O sa vedeti motoarele acolo. Noi tot cu pejosu' venim. Deci... see you there! Io am cu ce sa vin , in cazul in care o sa vin pentru ca nu prea cunosc si imi e cam aiurea. multumesc oricum de informare Editat Martie 30, 2007 de Mikels Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 daca nu veniti nici nu o sa cunoasteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Se anunta ceva misto, se pare. Cred ca imi voi face si eu aparitia impreuna cu Dan, sa va cunosc pe toti in persoana. P.S. Aveti grija cu si , ca daca faceti urat va dau la revista si va vede lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate