Hadess Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 ce bujii merg cel mai bine pe nipru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 Brisk! merge f. bine cu ele. Am incercat si altele dar pana la urma tot la astea raman. Am vrut sa mai iau un set de rezerva dar n-am gasit la care sa li se scoata fitilul ala din cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 incearca la PETROM.. am vazut d'alea cu tumburushul detashabil ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 cel mai bine si mai bine merge cu sinterom normale de dacie numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Iunie 29, 2004 Autor Share Postat Iunie 29, 2004 Bun, dar ce valoare termica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 Reci maică, reci (240), că la ce răcire are Nepra, faci autoaprindere iute de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 30, 2004 Share Postat Iunie 30, 2004 14-NP-18 SINTEROM sunt cele mai bune numai bine........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 15, 2004 Share Postat Iulie 15, 2004 Daca nu iti plac alea romanesti, incearca Bosch W7BC, la 48.000 bucata. Merg perfect si trage parca mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 16, 2004 Share Postat Iulie 16, 2004 sunt curios cat te tin alea bosch, personal am facut comnada si am avut SECIAL PT DENPR...M-AU TINUT 40KM(la fel si la amici mei 4 la numar)...pt dnepr repet SINTEROM 14-NP-18 numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Iulie 16, 2004 Share Postat Iulie 16, 2004 Bujiile bosh care intra pe piatza romaneasca sunt cele mai nenorocite - mi-am pus eu pe oltcit - si asta e racit tot cu aer, deci se incinge in draci si am ajuns sa pun la loc tot bujiile vechi, desi cu electrodul uzat, erau mai bune ca boshurile mamii lor de firma piratata. Astea frantzuzesti erau ceva pe care scria etyenne parca.. nu stiu... Cat priveste cifra termica, normal ca trebuie o cifra termica mare mare la un motor racit cu aer. Riscul ca bujia sa nu atinga temperatura de autocuratzare din cauza ca e "prea rece" e destul de mic, un motor vechi si cu probleme cat de mici la carburatzie si/sau aprindere, se incinge de-l ia draq, oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate