Hadess Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 Dupa discutii cu mai multi veterani, de la care am primit pareri pro si contra, uite cu ce m-am pricopsit. Pana acum sunt incantat. Bine, e totusi ruseasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Iunie 28, 2004 Autor Share Postat Iunie 28, 2004 I-am facut si o baie P.S. Demo, fii fara grija, o sa dau jos emblemele road hogs. Deocamdata imi e mila de vopsea. Cred ca mai bine le acopar cu negru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Iunie 28, 2004 Autor Share Postat Iunie 28, 2004 Hai, felicitati-ma!!! Dau si cu prima ocazie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Iunie 28, 2004 Autor Share Postat Iunie 28, 2004 Klaus a refuzat berea. I-am dat un cico. Nu mai bea. Brava tata! Cand vii sa ai dai o tura cu nipra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Iunie 28, 2004 Autor Share Postat Iunie 28, 2004 Eh, prima bere merge la Dobre! Multam! Apropos am votat NU la pool-ul ala cu schimbatul avatarului tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 Tare faina! Felicitari! S-o folosesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 S-o calaresti sanatos si la mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cati Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 sa`ti traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
everlast Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 arata bine rau. s-o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 Felicitari Hadess pentru achizitie...sincer sa fiu, dintre toate ciumbele de nipre pe care le-am vazut in ultima vreme, asta este cam cea mai in firea ei...nici acum o saptamana am tras o plimbare in haita , inclusiv nipra asta cu proprietarul ei si pot sa-ti spun ca "BRAVO" Tot atunci i-a fost lipita sigla "RoadHogs"...acuma ai 2 variante: fie o dai jos, fie te inscrii in clubul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 Felicitari pentru achizitie, sa aveti parte de cat mai multe plimbari impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 Bravo mosh! Sa te plimbe sanatos cat mai multi kilometri. Si "welcome to the club" Bafta si drum uscat bro'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 Sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi kilometri impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Iunie 29, 2004 Autor Share Postat Iunie 29, 2004 Ehe...Cam greu cu inscrisul in club. Nu pot sa activez pt ca stau prea departe. Desi e pacat de vopseaua aia sa o cojesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Iunie 30, 2004 Share Postat Iunie 30, 2004 Hadess, s-o stapanesti sanatos nene si la mai multi km fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 30, 2004 Share Postat Iunie 30, 2004 Sa o stapanesti sanatos. Prima oara cand am vazut sigla ... m-am uitat ciudat ca nu te cunosc. Vezi ca aia se dezlipeste fara sa ia vopseaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Iulie 1, 2004 Autor Share Postat Iulie 1, 2004 Multam pt urari! Acum trebuie sa invat sa reglez aprinderea, jocul la culbutori etc. Sper sa fie usor ca la simson! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Iulie 1, 2004 Autor Share Postat Iulie 1, 2004 Uite o poza facuta la o plimbare care imi place mult de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BED2BONE Postat Iulie 2, 2004 Share Postat Iulie 2, 2004 Bravo!! .S-o stapanesti sanatos si sa sti ca dintre multe cazaturi de nipre pe care l-am vazut asta mi se pare una dintre cele mai cu bun simt si mai frumos lucrate.Te felicit pe tine pentru achizitie si fostu' propietar pentru lucratura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Iulie 8, 2004 Share Postat Iulie 8, 2004 Nipru in poza aia care e ?ala cu lumini sau ala fara ? Stai tu linistit !!! ca dupa ce am facut km aia putini in ziua aia cu dnepra iar m-am imbatat cateva zile. Intr-adevar merge bine, pacat ca e ruseasca si ca e proasta dar la cateva reparatii pe an la un boxer d-asta io zic ca merita. Deja nu mai visez la HD visez sa-mi iau si io un jeg d-asta ca prea m-ia placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 14, 2004 Share Postat Iulie 14, 2004 Misto scula!!! Dar parca mai frumoasa e a mea ! Poze in curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 20, 2004 Share Postat Iulie 20, 2004 Bravo dom'le,ai intrat si tu in "randu' lumii",s-o folosesti sanatos!!! Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate