kriss9116 Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 baieti gata cu gluma pe platou ambreajului vine un rulmente si nu stiu dimensiunea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares607 Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 daca nu ma insel este 6203 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriss9116 Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 daca nu ma insel este 6203 ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex junior Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 salut baieti!as vrea sa imi cumpar un motor de mobra(pentru un buggy micut)si am gasit unul cu ambreiaj centrifugal.din cate inteleg este fara cutie de viteze nu?va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Rider Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 salut baieti!as vrea sa imi cumpar un motor de mobra(pentru un buggy micut)si am gasit unul cu ambreiaj centrifugal.din cate inteleg este fara cutie de viteze nu?va multumesc! Ce ai gasitu tu e motor de Mobra Mini ,un moped facut de Mobra 4712_phpax2OnC.jpg Doar ala are ambreaj centrifugal si o singura viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 Nu dai din Minimobrele aalea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 Va rog sa imi permiteti sa ma laud putin!! Azi am lucrat usor dar sigur si am mai facut inca un pasa in asamblare... Am sa pun in ordinea de pe tricou, operatiunile: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Pana aici arata foarte bine,incepe sa semene cu o Mobra. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_cristi_ Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 are cineva un motor de minimobra? functional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Minimobrele sunt niste motorete extrem de rare. Eu caut o aprindere pentru acest motor al unei minimobre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Pai sunt rare pentru ca pe vremuri toata lumea le-a aruncat.Erau mult mai slabe ca Mobra si oricine avea o Mini renunta la ea si-si cumpara Mobra.Asta e.Mie pentru colectia mea personala imi mai trebuie o Mobra primul model si o Minimobra si gata.Am Carpatiul ,100% original,Mobra 50 Super 100% original,Hoinar 100% original.De aia am indraznit sa intreb ca am vazut ca are mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Felicitari pentru minunata ta colectie. Cand vei avea posibilitatea sa faci cateva poze motoretelor tale nu ezita. O astfel de colectie am si eu care este alcatuita din: Mobra 50 Super, Mobra Hoinar, Simson sr2 E si un Cz 450 - 175 cm3 din 61. Carpati Super, am avut si eu in trecut si mi-a placut mult dar am vandut motoreta dintr-o prostie.La fel si o mobra 50 roz (cu semnalizari) si multe alte motociclete dragi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Adi te invit sa faci un topic nou pentru colectionari.Te asigur ca vei avea surprize placute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Chiar as fi curios sa vedem impreuna bijuteriile de colectie ale forumistilor nostri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Aproape gata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Nu'ș ce-i lipsește... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 mai am putin la motor. L-am desfacut si i-am skimbat platina, simeringuri la ambielaj, azi am luat o bujie sinterom.... am luat ptr carb. un plutitor nou iar undeva pana la sf de saptamana va fi gata si motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_cristi_ Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Are cineva un motor de mobra mai ieftin??? Nu conteaza daca e stricat dar sa poata fi reparabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Pentru tine as putea avea doar piese Cristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Rider Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Nu dai din Minimobrele aalea? Salut! Minimobrele nu sunt ale mele ,am pus o poza de pe google ,ca sa stie omu despre ce este vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Are cineva un motor de mobra mai ieftin??? Nu conteaza daca e stricat dar sa poata fi reparabil am un amic care vinde un motor de mobra complet si functional cu 300lei Vand plutitor carburator Hoinar. NOU Pret 20 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_cristi_ Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 300lei depaseste bugetul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 incearca pe mercador.ro am vazut pe acolo ceva motoare de mobra in jur de 250 sau chiar 200 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobreanu Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Ia sa cer si eu o parere: Ce bujii merg brici pe mobra? Se mai gasesc pe undeva Sinterom 280/240 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Da! Bujii Sinterom vechi foloseam si eu la mobra mea. Dupa ce le testatm sa vad calitatea scanteiei le-am curatat si in interiorul electrodului cu un ac de unde scoteam zgura, funingine, calamina, balauri...pe urma mergeau cum nu se poate mai bine. Niciodata nu ma lasa in drum motorul cu o astfel de bujie veche (Sinterom) curatata si examinata. Daca aprinderea este reglata cum se cade si motorul nu merge inecat, bujia tine mult si bine facandu-si treaba fara sa fie nevoie sa se umble la ea. Am ramas totusi in pana de bujie NOUA de cateva ori.Pur si simplu o proasta calitate sau facute pe vapor. Am fost multumit chiar si de Brisk.O alta bujie bunicica si destul de sigura fata de altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate