nos66 Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Cate beri ai baut inainte de a scrie Tine-ma minte vreau 1 pereche burduf , da-mi si mie o veste cand ai . O zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 (editat) salutare, pe langa JAWA din garaj (inca este in lucru) ma bate gandul sa achizitionez o Mobra 50. sfaturi de achizitie? pareri? am gasit una de prin 70 si este in stare bunicica (tinuta in sopron de primul proprietar). banuiesc ca merge motorul (are compresie) si imi place ca in ciuda anilor inca este complet (a avut o revopsire la activ, dar are toate elementele). am stabilit cu omul sa caute si actele (a fost radiata la cerere) ar trebui sa aiba talon vechi. cam la ce pret merita cumparat? (nu ma refer la "cat mai mic" ci la un pret de bun simt) Editat Mai 26, 2014 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 eu zic ca 400 de roni e un pret bun.interesant e ca este destul de completa avand in vedere ca e primul model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 (editat) Aparatori lant pentru Mobra sau Hoinar noi noutze 40 ron Editat Mai 27, 2014 de CUXI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oltenas Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Daca nu a aparut nici un cumparator,sint interesat de aceste aparatori de lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 toate bune si frumoase cu Mobra, doar ca nu mai gaseste actele.... este ceva ce pot face pentru a o inmatricula (cel putin pe primarie)? care sunt eventualele forme legale? Adjudecat... Bagat benzina + 2% ulei Mobil 2T + pedala = zumzaie..... Acum incep aventurile cu posibile inmatriculari pe primarie (in lipsa talonului vechi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Vezi ca pe vremea mea era 2,5% ulei de amestec (3% in rodaj) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 am alimentat separat pe furtun cu o seringa - nu am avut curaj sa bag in rezervor pana nu golesc ce este acolo. a avut ulei in cilindru pentru conservare si cca 5 minute cat l-am lasat sa mearga, chiar a scos ceva fum. per total sunt foarte incantat de cum suna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Burdufuri furca noi noutze 30 ron sau set aparatori lant,burdufuri furca si mansoane ghidon stg si dreapta 100 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Salut oameni buni! Prin diferite mijloace am reusit sa ratacim surubul original ce prinde rotorul pe ambielaj. Oricine are un surub in plus si doreste sa il faca banuti sau bere il rog sa ma contacteze! Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Salut oameni buni! Prin diferite mijloace am reusit sa ratacim surubul original ce prinde rotorul pe ambielaj. Oricine are un surub in plus si doreste sa il faca banuti sau bere il rog sa ma contacteze! Multumesc anticipat! Rotorul de la aprindere ? se prinde cu o piulita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 DACA CINEVA STIE CE ACTE TREBUIE PENTRU INMATRICULAREA LA PRIMARIE , MA INTERESAEAZ SI PE MINE.STIMA, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 salut in cazul in care aveti nevoie de ceva piese de mobra si hoinar apelati cu incredere. astazi am fost in vizita la un batranel pasionat de mobre si se pare k are un stoc destul de important in piese noi in special piese de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 (editat) eu il prind cu surub. Editat Iunie 5, 2014 de Nedelcu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 DACA CINEVA STIE CE ACTE TREBUIE PENTRU INMATRICULAREA LA PRIMARIE , MA INTERESAEAZ SI PE MINE.STIMA, Salut. La mine la primarie mi-a cerut certificat de radiere, contract v-c, copie dupa buletin. Precum ziceam si la sectiuan Bursa comunistelor: Caut cerc si spite de Jawa pe 16 inch pentru a face o roata de Mobra 50 Super, garnitura de robinet Monbra 50 Super sau robinet cu totul dar sa nu curga ca ale mele. Pe bani sau la schimb cu piese de IJ. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Va salut,azi am facut curatenie prin magazie si am mai gasit cateva motoare de mobra incomplete si un motor de hoinar. Mai am de vanzare: 1telescop de furca,roata fata,kit lant in stare f buna,cadru cu acte,instalatie,claxon,manetele ,aceleraria si toate cabluri de frana ,aceleratie,scaritele etc. Daca cineva doreste vreo piesa,astept mesaj in privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Va salut,azi am facut curatenie prin magazie si am mai gasit cateva motoare de mobra incomplete si un motor de hoinar. Mai am de vanzare: 1telescop de furca,roata fata,kit lant in stare f buna,cadru cu acte,instalatie,claxon,manetele ,aceleraria si toate cabluri de frana ,aceleratie,scaritele etc. Daca cineva doreste vreo piesa,astept mesaj in privat. pui si niste poze? :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 pui si niste poze? :-) Desigur,fac maine poze si voi pune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 Cablu kilometraj ai? Desigur,fac maine poze si voi pune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 Cablu kilometraj ai? Numai am ,mi a mai ramas decat melcul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halalaie_ovari_norbert Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 cablu de KM gasesti pe www.piesescuter.eu (cel cu ambele capete patrate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 cablu de KM gasesti pe www.piesescuter.eu (cel cu ambele capete patrate) Salut. Stiu, mi-ai mai zis de el, mersi fain de informatie si pt atunci si pt acum, mare domn, apreciez. Daca era vreunu original era mai usor cu montaju, mai rapid, dar daca nu e de munca unde mai e farmecul? O sa fac cum mi-ai mai zis. Mersi inca o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Salut. Stiu, mi-ai mai zis de el, mersi fain de informatie si pt atunci si pt acum, mare domn, apreciez. Daca era vreunu original era mai usor cu montaju, mai rapid, dar daca nu e de munca unde mai e farmecul? O sa fac cum mi-ai mai zis. Mersi inca o data. paractic se foloseste doar cablul? mansonul ramane acelasi? are cineve detalii pentru o schema electrica de mobra 50 (modelul cu baterie)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Salut,asta e schema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 paractic se foloseste doar cablul? mansonul ramane acelasi? are cineve detalii pentru o schema electrica de mobra 50 (modelul cu baterie)? Capetele care se infileteaza se pun de la Mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate