ks2 Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Cu papuci. Asa intrebare asa raspuns. » Post actualizat in 18 Feb 2016 21:57 Sunt invidios nu m-am mai suit pe o mobra 50 de 24 ani. Iti mulmumesc pentru raspuns, dar totusi cred ca topicul asta e pentru a ne ajuta reciproc cu informatii utile, nu sa facem misto, am intrebat doar cum se mufeaza firele, m-ar fi interesat culorile...P.S. Nu culorile curcubeului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 KS2- vezi că a postat cineva pe topicul de Mobra toate schemele electrice, 50, 50S, Hoinar, trebuie săpat un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ks2 Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 KS2- vezi că a postat cineva pe topicul de Mobra toate schemele electrice, 50, 50S, Hoinar, trebuie săpat un pic. Am reusit pana la urma sa o pun la punct. Mersi oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Elemente pentru motoreta mobra care tin de tablaraie inclusiv un portbagaj toate in poze sant trecute la bursa.Pentru cei interesati, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 @florinelu07 Ai uitat sa specifici, nu-i nicio problema. Schema electrica/conexiuni mobra 50. ks2 vroia de hoinar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Am demontat azi toba de pe Hoinar si am auzit ceva zdrangane inauntru . Incercat sa scot sitele din ea dar nu misca nimic, nu stiu de unde sa incep . Sa fie intepenite din cauza calaminei depuse sau tot ansamblul dinauntru este capsulat . Va rog un sfat multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Am demontat azi toba de pe Hoinar si am auzit ceva zdrangane inauntru . Incercat sa scot sitele din ea dar nu misca nimic, nu stiu de unde sa incep . Sa fie intepenite din cauza calaminei depuse sau tot ansamblul dinauntru este capsulat . Va rog un sfat multumesc . Se demonteaza surubul lateral de la capatul tobei , piulita de pe tija cu o cheie tubulara de 10 , apoi cu un extractor cu filet de 6 mm ( din trusa scule hoinar ) se extrage surdina de pe tija . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Da ms am 2 tobe si nu seamana intre ele la site . Aiesit un capac cu tija de 50cm dar restul NU, se pare ca din cauza calaminei de pe exterior . La a 2 toba nu am acest capac in capat este o piesa cu 3 suruburi in cap . OK mai incerc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 @florinelu07 Ai uitat sa specifici, nu-i nicio problema. Schema electrica/conexiuni mobra 50. ks2 vroia de hoinar. nu cred ca sunt diferente majore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Sau sunt sitele [tobele] modificate de fostii propietari de nu seamana intre ele, oricum o seara buna pasionatilor de vechituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Salut am și eu o ântrebare la telescoapele de pe față şi spate la mobra 50 super dacă pun în ele ulei de transmisie este ok?Sau ce fel de ulei să pun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Salut am și eu o ântrebare la telescoapele de pe față şi spate la mobra 50 super dacă pun în ele ulei de transmisie este ok?Sau ce fel de ulei să pun? Ulei pentru furca http://www.motovip.ro/produse/Repsol%20Moto%20Fork%20Oil%2010W,%201%20litru_1178.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Mulțumesc frumos de sfat? » Post actualizat in 25 Feb 2016 19:14 Ar mai fi ceva ân cartea tehnică la suspensie față scrie: "cantitatea de ulei din element:90-2cm3" 90 reprezintă 90 de mililitri la un telescop nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Gasirea si restaurarea mobrelor ia amploare se pare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Pentru asta te invidiez maxim! Și aș vrea s-o văd la final strălucitoare și pîrîitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
l_robka Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 un mic muzeu cu mobre in devenire;) cateva din lista Muzeu Mobra - Targu Mures Carpati - 1962 - de restaurat proiect 2017Carpati Super - 1963 - de restaurat proiect 2016Mobra 50 - 1971 - de restaurat proiect 2016Mobra 50 - 1973 - stare originalaMobra Mini - 1978 - de restaurat proiect 2016Mobra Super - 1979 - stare originala 15km la bordMobra Turist - 1983 - restaurat 2015Mobra Turist - 1983 - stare originala in conservareMobra Hoinar - 1988 - stare originala 150km la bordMobra Hoinar - 1990 - stare originala in conservare http://www.mobra.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Super frumos .... nici cei de la Metrom nu au atatea frumuseti pastrate pentru posteritate . Succes cu toate proiectele in continuare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Mai am o ântrebare in cartea tehnică la suspensie față scrie: "cantitatea de ulei din element:90-2cm3" 90 reprezintă 90 de mililitri la un telescop? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 90 de mililitri inseamna 90cm3, daca asta era intrebarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmechanic Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Va salut stimati colegi ! Inca o motoreta MOBRA a fost salvata si urmeaza sa fie restaurata: Mult succes cu proiectele voastre si numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Asta-i mobra sau mobra Hoinar ? din cate vad eu e o mobra 50 Super cu ansamblu fata inclusiv rezervor de Hoinar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmechanic Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 E corect. Rezervorul si furca fata sunt de Hoinar, dar doresc sa le schimb cu piesele originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebe19 Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Rezervorul de hoinar e identic cu cel de pe 50 S. Doar primele modele au rezervorul diferit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Rezervorul de hoinar e identic cu cel de pe 50 S. Doar primele modele au rezervorul diferit Doar ca forma , busonul si prinderea de cadru sunt diferite . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate