nos66 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Da ms am 2 tobe si nu seamana intre ele la site . Aiesit un capac cu tija de 50cm dar restul NU, se pare ca din cauza calaminei de pe exterior . La a 2 toba nu am acest capac in capat este o piesa cu 3 suruburi in cap . OK mai incerc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 @florinelu07 Ai uitat sa specifici, nu-i nicio problema. Schema electrica/conexiuni mobra 50. ks2 vroia de hoinar. nu cred ca sunt diferente majore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Sau sunt sitele [tobele] modificate de fostii propietari de nu seamana intre ele, oricum o seara buna pasionatilor de vechituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Salut am și eu o ântrebare la telescoapele de pe față şi spate la mobra 50 super dacă pun în ele ulei de transmisie este ok?Sau ce fel de ulei să pun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Salut am și eu o ântrebare la telescoapele de pe față şi spate la mobra 50 super dacă pun în ele ulei de transmisie este ok?Sau ce fel de ulei să pun? Ulei pentru furca http://www.motovip.ro/produse/Repsol%20Moto%20Fork%20Oil%2010W,%201%20litru_1178.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Mulțumesc frumos de sfat? » Post actualizat in 25 Feb 2016 19:14 Ar mai fi ceva ân cartea tehnică la suspensie față scrie: "cantitatea de ulei din element:90-2cm3" 90 reprezintă 90 de mililitri la un telescop nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Gasirea si restaurarea mobrelor ia amploare se pare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Pentru asta te invidiez maxim! Și aș vrea s-o văd la final strălucitoare și pîrîitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
l_robka Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 un mic muzeu cu mobre in devenire;) cateva din lista Muzeu Mobra - Targu Mures Carpati - 1962 - de restaurat proiect 2017Carpati Super - 1963 - de restaurat proiect 2016Mobra 50 - 1971 - de restaurat proiect 2016Mobra 50 - 1973 - stare originalaMobra Mini - 1978 - de restaurat proiect 2016Mobra Super - 1979 - stare originala 15km la bordMobra Turist - 1983 - restaurat 2015Mobra Turist - 1983 - stare originala in conservareMobra Hoinar - 1988 - stare originala 150km la bordMobra Hoinar - 1990 - stare originala in conservare http://www.mobra.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Super frumos .... nici cei de la Metrom nu au atatea frumuseti pastrate pentru posteritate . Succes cu toate proiectele in continuare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Mai am o ântrebare in cartea tehnică la suspensie față scrie: "cantitatea de ulei din element:90-2cm3" 90 reprezintă 90 de mililitri la un telescop? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 90 de mililitri inseamna 90cm3, daca asta era intrebarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmechanic Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Va salut stimati colegi ! Inca o motoreta MOBRA a fost salvata si urmeaza sa fie restaurata: Mult succes cu proiectele voastre si numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Asta-i mobra sau mobra Hoinar ? din cate vad eu e o mobra 50 Super cu ansamblu fata inclusiv rezervor de Hoinar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmechanic Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 E corect. Rezervorul si furca fata sunt de Hoinar, dar doresc sa le schimb cu piesele originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebe19 Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Rezervorul de hoinar e identic cu cel de pe 50 S. Doar primele modele au rezervorul diferit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Rezervorul de hoinar e identic cu cel de pe 50 S. Doar primele modele au rezervorul diferit Doar ca forma , busonul si prinderea de cadru sunt diferite . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Pentru cei interesati de aceste piese voi afisa si aici cu scuzele de rigoare. Kit set motor pentru mobra, cilindrul si pistonul au mers in jur de 50 km dupa care au fost desfacute si puse in cutie.Segmentii sunt noi, cromati, dinaia ceausisti. Pretul pentru toate acestea este de 80 de lei plus costul postal suportat de cumparator. Pistonul, sigurantele, colivia cu role, boltul, segmentii separat fara cilindru costa 50 de lei. Pana schimbatoare intr-o stare foarte buna, a fost sablata 15 roni Comanda ambreaj complecta maneta cu bratara de prindere pe ghidon neindoita, necrapata 30 roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 CAUT - (două/2) semeringuri de motor Mobra 50S - vă rog dați un semn pe PM sau aici cine are de vânzare așa cevaÎNTREBARE - știe cineva cu 110% siguranță că pistonul de Honda DIO se potrivește PERFECT (fără niciun fel de modificare de vreun fel) la motorul de Mobra 50S ? (e posibil să am treabă în motor - să-l resegmentez și mă gândesc dacă să nu schimb și pistonul la un loc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Ce semeringuri cauti? Piston de Honda Dio am cumparat si eu (nu am reusit sa-l montez pana acum),exista ceva diferenta la decupajele din fusta dar se incadreaza la fantele din cilindru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Va salut stimati colegi ! Inca o motoreta MOBRA a fost salvata si urmeaza sa fie restaurata: Mult succes cu proiectele voastre si numai bine ! Daca rezervorul este in stare buna si se vinde da-mi un semn te rog » Post actualizat in 28 Feb 2016 19:51 0762277915 Orlando Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_vechio Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Piese pentru Mobra: -telescoape spate pret:50 lei ambele-tabla de duraluminu de vine deasupra farului pret:20 lei-carcasa far(sticla de far sparta)+ceas kilimetraj pret:50 lei-toba(prezinta indoituri) pret:20 lei-aripa fata pret:50 lei-cric pret:30 lei-lant pret:20 lei-portbagaj pret:20 lei-motor pret:150 lei-furca pret:80 lei-janta spate pret:50 lei-sa pret:30 lei-scarite pret:10 lei/buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Ce semeringuri cauti? Piston de Honda Dio am cumparat si eu (nu am reusit sa-l montez pana acum),exista ceva diferenta la decupajele din fusta dar se incadreaza la fantele din cilindru. Salut, simering-uri de motor - alea care dau/fac/țin compresia - cică aș avea probleme cu asta. Piese pentru Mobra: -telescoape spate pret:50 lei ambele -tabla de duraluminu de vine deasupra farului pret:20 lei -carcasa far(sticla de far sparta)+ceas kilimetraj pret:50 lei -toba(prezinta indoituri) pret:20 lei -aripa fata pret:50 lei -cric pret:30 lei -lant pret:20 lei -portbagaj pret:20 lei -motor pret:150 lei -furca pret:80 lei -janta spate pret:50 lei -sa pret:30 lei -scarite pret:10 lei/buc. Salut, vreo poză cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Semeringuri ambielaj- 17x47x8 se găsesc la magazinele cu piesele tractoare-camioane.Dacă nu au pe stoc iti aduce la comandă. Eu am cumpărat săptămână trecuta cu 3 lei bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Semeringuri ambielaj- 17x47x8 se găsesc la magazinele cu piesele tractoare-camioane.Dacă nu au pe stoc iti aduce la comandă. Eu am cumpărat săptămână trecuta cu 3 lei bucata. ok, da, de acord, le-am găsit prin magazin(e) - ideea este: se potrivesc sigur sigur? ...adică să nu mă apuc să desfac motorul degeaba și să descopăr că nu se potrivesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate