Gimy Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Posesori de GSR, ne mai vedem si noi? Cine poate miercuri la Arc daca tine vremea cu noi si apoi poate la o plimbare scurta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Eu am un Burgman de 400 dar sunt innebunit dupa GSR 600 si sper ca in maxim o luna sa imi cumpar unul...asa ca sigur voi veni si eu miercuri sa vad mai multe bijuterii de aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 miercurea asta eu o sa ma duc la film, asa ca daca vreti sa ne strangem sa mergem la film din partea mea ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Legnakrad Altcineva nimeni interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Salu... e unu printre voii.... Care are un GSR cu bascula lunga . Cine e ? HAi cu vara”!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Mai incerc odata: ce GSR-isti ajung astazi pe la Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 Daca intereseaza pe cineva un schimb sau are de vanzare (sau doneaza ) ... sa ,modelul pe rosu. Multumesc Vand motor pentru gsr 600 complet,mai multe detalii la telefon despre starea lui, 3000-3500km de pe motocicleta avariata,posibil si alte piese.telefon 0786674403 sau pm. Pune si tu niste poze, poate ne alegem ceva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 daca se anunta oameni, maine as veni la arc sa ne intalnim apropos, noi peste doua weekenduri vrem sa mergem la greci deci care vreti, puteti da de veste. drumul e foarte misto, cazarea este ieftina, bugetul pentru 1 motor si o persoana e pana in 190 - 200 E. Se pleaca vineri seara se doarme la bulgari, ne intoarcem luni. Pentru detalii dati de veste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 daca se anunta oameni, maine as veni la arc sa ne intalnim apropos, noi peste doua weekenduri vrem sa mergem la greci deci care vreti, puteti da de veste. drumul e foarte misto, cazarea este ieftina, bugetul pentru 1 motor si o persoana e pana in 190 - 200 E. Se pleaca vineri seara se doarme la bulgari, ne intoarcem luni. Pentru detalii dati de veste Foarte Tare ! Nu pot spune decat RESPECT ! Daca mai mergeti si anul viitor, ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FDR Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Salutare , Am si eu nevoie de ornamentul de plastic din jurul stopului spate, chiar daca este spart dar sa fie buna partea stanga, am atasat si o poza ,si o pedala de frana daca are cineva de vanzare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Salutare , Am si eu nevoie de ornamentul de plastic din jurul stopului spate, chiar daca este spart dar sa fie buna partea stanga, am atasat si o poza ,si o pedala de frana daca are cineva de vanzare . Pedala este rupta ? Daca nu, vezi ca stie Legnakrad pe cineva care o poate indrepta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 cum scot trusa de scule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 cum scot trusa de scule? Scoti saua dupa care ornamentul din partea stanga a motorului, tragi tija (care o folosesti la sustinerea rezervorului din clipsuri) dupa care vei observa un sertar pe care scrie PULL Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Scoti saua dupa care ornamentul din partea stanga a motorului, tragi tija (care o folosesti la sustinerea rezervorului din clipsuri) dupa care vei observa un sertar pe care scrie PULL Bafta nu stiu cum se scoate ornamentul din stanga, mi-a fost teama sa trag de el prea tare de teama sa nu se rupa, mi s-a parut dintr-un plastic poate prea moale... asadar, cum se scoate acel ornament? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 nu stiu cum se scoate ornamentul din stanga, mi-a fost teama sa trag de el prea tare de teama sa nu se rupa, mi s-a parut dintr-un plastic poate prea moale... asadar, cum se scoate acel ornament? Trage fara grija cu ambele maini, fara sa pui presiune prea mare intr-o singura parte, vezi ca in partea din fata (a motorului) este prins cu arici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 la ce ziceai ca e buna tija aia? eu nu i-am gasit nici o utilitate, este o tija cu un cerc in capat... dar ca la prosti te rog, ca asa ma simt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 la ce ziceai ca e buna tija aia? eu nu i-am gasit nici o utilitate, este o tija cu un cerc in capat... dar ca la prosti te rog, ca asa ma simt. Rezervorul se ridica exact ca si capota la masina (nu am gasit alta explicatie), tija se fixeaza cu cercul pe contact ca sa tina rezervorul sus pt. a putea umbla in voie la filtru de aer, bujii etc. MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 multumesc:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 Daca are cineva drum,saptamana asta prin Piata Victoriei, Banu Manta etc. sa-mi dea si mie un PM ! Dau o bere Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 Daca are cineva drum,saptamana asta prin Piata Victoriei, Banu Manta etc. sa-mi dea si mie un PM ! Dau o bere Multumesc Pai, ce s-a intamplat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 Pai, ce s-a intamplat ? Am mobra in service si am nevoie sa masor cateva dimensiuni pt. ca un prieten sa-mi confectioneze niste stickere cu care sa acopar unele zgarieturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 maine daca vrei trec un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 maine daca vrei trec un pic Perfect multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Salut. Nu mai retin daca am mai intrebat sau nu. Vi se intampla sa va scada relantiul periodic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 multumesc:) Cu placere Salut. Nu mai retin daca am mai intrebat sau nu. Vi se intampla sa va scada relantiul periodic ? Nu stiu ce inseamna periodic la tine. Eu il reglez aproape anual la inceputul sezonului, dupa ce motorul a stat la iernat. Am observat ca se deregleaza atunci cand nu-l folosesti o perioada mai mare de timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate