Sari la conținut

SUZUKI GSR600

bubucaty
 Share

Postări Recomandate

eu am avut la fel si se mai tinea intro singura urecche pana sa urcat gagicamea pe el si lam sudat ,am fost sa fac o poza dar nu e clara ca nu am lumina

Pune poza asa cum este ca sa-mi fac o idee.Nu ma asteptam sa fi avut aceeasi problema ca a mea.

P.S : Foloseste flash-ul :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

am vazut azi pe ebay doar sticla la vanzare de l semnalizare

M-am gandit sa iau doar sticla dar nu pot fii sigura ca se potriveste. Sunt multe chinezarii pe piata :)

Nu gasesti datorita pretului,de ce nu spui asa )).Totusi nu costa mult comparativ cu suportul pe care il caut eu.

Pai daca o iei asa nu costa mult comparativ cu un 458 Italia :))

150 lei e o semnalizare noua. Sa dau 100 lei pe una SH mi se pare aberant.

Acum no.. cu ce sunt eu de vina ca lasi "ghiortoi" sa se urce pe motorul tau? :D

Link spre comentariu

Pune poza asa cum este ca sa-mi fac o idee.Nu ma asteptam sa fi avut aceeasi problema ca a mea.

P.S : Foloseste flash-ul :D

nu e telul chear asa smecher :)) sper sa se vada dar daca te uiti si la poza ce am puso mai devreme nici nu se observa ca a fost sudata

post-77007-0-21222700-1422890208_thumb.jpg

post-77007-0-22642000-1422890222_thumb.jpg

Link spre comentariu

M-am gandit sa iau doar sticla dar nu pot fii sigura ca se potriveste. Sunt multe chinezarii pe piata :)

Pai daca o iei asa nu costa mult comparativ cu un 458 Italia :))

150 lei e o semnalizare noua. Sa dau 100 lei pe una SH mi se pare aberant.

Acum no.. cu ce sunt eu de vina ca lasi "ghiortoi" sa se urce pe motorul tau?

Chiar nu am cautat sa vad cat costa una noua,dar daca zici ca e doar 150 de lei se merita comparativ cu cei 25 euro pentru una SH.Cat despre "ghiortoi" ce pot sa spun,taranul tot taran ramane.

nu e telul chear asa smecher :)) sper sa se vada dar daca te uiti si la poza ce am puso mai devreme nici nu se observa ca a fost sudata

Chiar nu observ unde e sudura dar OBSERV foarte bine surubul si cu piulita aia de 10" cred.Multumesc pt poze dar caut suport in continuare.

Link spre comentariu

Chiar nu am cautat sa vad cat costa una noua,dar daca zici ca e doar 150 de lei se merita comparativ cu cei 25 euro pentru una SH.Cat despre "ghiortoi" ce pot sa spun,taranul tot taran ramane.

Chiar nu observ unde e sudura dar OBSERV foarte bine surubul si cu piulita aia de 10" cred.Multumesc pt poze dar caut suport in continuare.

surubul ala si piulita fac toti bani la moto :) din pacate pt mine eu am cumparato cu un surub deala ,daca gasesti un sudor bun tio face exactu cum a fost

Link spre comentariu

surubul ala si piulita fac toti bani la moto :) din pacate pt mine eu am cumparato cu un surub deala ,daca gasesti un sudor bun tio face exactu cum a fost

Am sa revin maine cu o poza la suportul meu.Dar acum dupa sudura sta ridicata(a nu se interpreta) pedala?

Si "se merita noua" e relativ. 150 lei 2 plastice? Nu sunt eu cea mai cheap, dar totusi. 2 plinuri :D Iti iei cu 30 euro semnal barracuda :)))

Eu unul cred ca as cumpara o semnalizare noua in cazul in care ar fi sparta..Am totul stock pe Suzi si sincer nu cred ca ii voi schimba ceva cu Barracuda dar de aici incolo parerile,gusturile se impart si nu se discuta:)

Link spre comentariu

Semnalizarile intamplator imi plac si mie, de aia ma gandeam sa iau tot stock. Mai vad ce misca pe net.. daca nu mi-oi lua noua :P

Nu tin neaparat sa fie totul stock pe ea.. I-as schimba saua si toba dar nu cred ca o mai tin atat de mult incat sa merite investitia.

Link spre comentariu

De luat trebuie să-mi iau, așa că o să cresc bugetul atât cât este nevoie. Dacă găsesc pereche până într-o mie de lei ar fi ok, dar parcă nici nu vreau să ajung la 800 și ceva pe bucată...

Ceva de genul calitate maximă la preț minim. :D

Link spre comentariu

De luat trebuie să-mi iau, așa că o să cresc bugetul atât cât este nevoie. Dacă găsesc pereche până într-o mie de lei ar fi ok, dar parcă nici nu vreau să ajung la 800 și ceva pe bucată...

Ceva de genul calitate maximă la preț minim. :D

Eu sunt extrem de multumit de anvelopele pe care le folosesc si au costat 800 de ron.Acum sunt foarte curios ce fac cele de 800 ron bucata,cand drumurile din tara noastra sunt asa cum sunt.

Link spre comentariu

Eu sunt extrem de multumit de anvelopele pe care le folosesc si au costat 800 de ron.Acum sunt foarte curios ce fac cele de 800 ron bucata,cand drumurile din tara noastra sunt asa cum sunt.

Nu ne tine in suspans.Impartaseste cu noi modelul!

Link spre comentariu

Dupa 3 zile am crezut ca mi-a raspuns cineva la postarea mea:)))

"Tornada" eu am avut Pirelli Diablo Strada si mi-am cumparat acelasi model pentru ca sunt excelente atat pe uscat cat si pe umed.Ce-i drept nu stiu cum se poarta si alte anvelope.Nu am incercat.

Nu ne tine in suspans.Impartaseste cu noi modelul!

Nu tin pe nimeni in suspans.Raspunsul era pe pagina anterioara,postat tot astazi.:)

Link spre comentariu

Eu le-am schimbat sambata, am pus tot pirelli diablo rosso 2 cum am avut si inainte, sunt cam 1200. Daca vrei sa te tina mult nu-s prima optiune, dar sunt niste anvelope mai sportive, deci mai aderente (cel putin fata de bridgestoneurile cu care vine stock gsr-ul). La magazinul din cotroceni au si pirelli diablo care sunt cam 1000, ceva mai dure

Link spre comentariu