vasss Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 eu am avut la fel si se mai tinea intro singura urecche pana sa urcat gagicamea pe el si lam sudat ,am fost sa fac o poza dar nu e clara ca nu am lumina Pune poza asa cum este ca sa-mi fac o idee.Nu ma asteptam sa fi avut aceeasi problema ca a mea. P.S : Foloseste flash-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ki77y Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 am vazut azi pe ebay doar sticla la vanzare de l semnalizare M-am gandit sa iau doar sticla dar nu pot fii sigura ca se potriveste. Sunt multe chinezarii pe piata Nu gasesti datorita pretului,de ce nu spui asa )).Totusi nu costa mult comparativ cu suportul pe care il caut eu. Pai daca o iei asa nu costa mult comparativ cu un 458 Italia ) 150 lei e o semnalizare noua. Sa dau 100 lei pe una SH mi se pare aberant. Acum no.. cu ce sunt eu de vina ca lasi "ghiortoi" sa se urce pe motorul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mercenaru888 Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Pune poza asa cum este ca sa-mi fac o idee.Nu ma asteptam sa fi avut aceeasi problema ca a mea. P.S : Foloseste flash-ul nu e telul chear asa smecher ) sper sa se vada dar daca te uiti si la poza ce am puso mai devreme nici nu se observa ca a fost sudata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasss Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 M-am gandit sa iau doar sticla dar nu pot fii sigura ca se potriveste. Sunt multe chinezarii pe piata Pai daca o iei asa nu costa mult comparativ cu un 458 Italia ) 150 lei e o semnalizare noua. Sa dau 100 lei pe una SH mi se pare aberant. Acum no.. cu ce sunt eu de vina ca lasi "ghiortoi" sa se urce pe motorul tau? Chiar nu am cautat sa vad cat costa una noua,dar daca zici ca e doar 150 de lei se merita comparativ cu cei 25 euro pentru una SH.Cat despre "ghiortoi" ce pot sa spun,taranul tot taran ramane. nu e telul chear asa smecher ) sper sa se vada dar daca te uiti si la poza ce am puso mai devreme nici nu se observa ca a fost sudata Chiar nu observ unde e sudura dar OBSERV foarte bine surubul si cu piulita aia de 10" cred.Multumesc pt poze dar caut suport in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mercenaru888 Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Chiar nu am cautat sa vad cat costa una noua,dar daca zici ca e doar 150 de lei se merita comparativ cu cei 25 euro pentru una SH.Cat despre "ghiortoi" ce pot sa spun,taranul tot taran ramane. Chiar nu observ unde e sudura dar OBSERV foarte bine surubul si cu piulita aia de 10" cred.Multumesc pt poze dar caut suport in continuare. surubul ala si piulita fac toti bani la moto din pacate pt mine eu am cumparato cu un surub deala ,daca gasesti un sudor bun tio face exactu cum a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ki77y Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Si "se merita noua" e relativ. 150 lei 2 plastice? Nu sunt eu cea mai cheap, dar totusi. 2 plinuri Iti iei cu 30 euro semnal barracuda )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 (editat) se merita citit http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_39739/Nu-se-merita-sa-te-risti.html Editat Februarie 2, 2015 de THE GYX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasss Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 surubul ala si piulita fac toti bani la moto din pacate pt mine eu am cumparato cu un surub deala ,daca gasesti un sudor bun tio face exactu cum a fost Am sa revin maine cu o poza la suportul meu.Dar acum dupa sudura sta ridicata(a nu se interpreta) pedala? Si "se merita noua" e relativ. 150 lei 2 plastice? Nu sunt eu cea mai cheap, dar totusi. 2 plinuri Iti iei cu 30 euro semnal barracuda )) Eu unul cred ca as cumpara o semnalizare noua in cazul in care ar fi sparta..Am totul stock pe Suzi si sincer nu cred ca ii voi schimba ceva cu Barracuda dar de aici incolo parerile,gusturile se impart si nu se discuta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ki77y Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Semnalizarile intamplator imi plac si mie, de aia ma gandeam sa iau tot stock. Mai vad ce misca pe net.. daca nu mi-oi lua noua Nu tin neaparat sa fie totul stock pe ea.. I-as schimba saua si toba dar nu cred ca o mai tin atat de mult incat sa merite investitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mercenaru888 Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 saua tio poti face la moto_dan in timisoara si a modificato si pe a mea plus ca a facuto dupa kilogramele mele si a pasagerei mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axeq Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Bai nene, dati si gramatica asta la sudat ca e varza, ma dor ochii de ce citesc aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasss Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 se merita citit http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_39739/Nu-se-merita-sa-te-risti.html Am vazut greșeala. Mulțumesc pentru observație:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ki77y Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Bai nene, dati si gramatica asta la sudat ca e varza, ma dor ochii de ce citesc aici Poate ca ar trebui sa citesti o carte in cazul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axeq Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 mi se mai intampla, cred ca d-aia ma si ingrozesc citind pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mercenaru888 Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 bine ca esti tu destept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Când a avut un zvâc topicul ăsta, am avut grijă să îl liniștim... Oricum, eu tot caut anvelope noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Când a avut un zvâc topicul ăsta, am avut grijă să îl liniștim... Oricum, eu tot caut anvelope noi. Seara!Zii si matale care este bugetul pe care esti dispus sa-l aloci achizitiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 De luat trebuie să-mi iau, așa că o să cresc bugetul atât cât este nevoie. Dacă găsesc pereche până într-o mie de lei ar fi ok, dar parcă nici nu vreau să ajung la 800 și ceva pe bucată... Ceva de genul calitate maximă la preț minim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasss Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 De luat trebuie să-mi iau, așa că o să cresc bugetul atât cât este nevoie. Dacă găsesc pereche până într-o mie de lei ar fi ok, dar parcă nici nu vreau să ajung la 800 și ceva pe bucată... Ceva de genul calitate maximă la preț minim. Eu sunt extrem de multumit de anvelopele pe care le folosesc si au costat 800 de ron.Acum sunt foarte curios ce fac cele de 800 ron bucata,cand drumurile din tara noastra sunt asa cum sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Eu sunt extrem de multumit de anvelopele pe care le folosesc si au costat 800 de ron.Acum sunt foarte curios ce fac cele de 800 ron bucata,cand drumurile din tara noastra sunt asa cum sunt. Nu ne tine in suspans.Impartaseste cu noi modelul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasss Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Dupa 3 zile am crezut ca mi-a raspuns cineva la postarea mea:))) "Tornada" eu am avut Pirelli Diablo Strada si mi-am cumparat acelasi model pentru ca sunt excelente atat pe uscat cat si pe umed.Ce-i drept nu stiu cum se poarta si alte anvelope.Nu am incercat. Nu ne tine in suspans.Impartaseste cu noi modelul! Nu tin pe nimeni in suspans.Raspunsul era pe pagina anterioara,postat tot astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Pirelli Diablo Strada, menționase cu câteva postări mai înainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axeq Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Eu le-am schimbat sambata, am pus tot pirelli diablo rosso 2 cum am avut si inainte, sunt cam 1200. Daca vrei sa te tina mult nu-s prima optiune, dar sunt niste anvelope mai sportive, deci mai aderente (cel putin fata de bridgestoneurile cu care vine stock gsr-ul). La magazinul din cotroceni au si pirelli diablo care sunt cam 1000, ceva mai dure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesteno Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 (editat) Salut, Am si eu o nedumerire. Crash pads sau crash bars? Ce parere aveti? Multumesc Editat Februarie 2, 2015 de Mesteno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Crash pads, bars nu am văzut, dar nu-mi sugerează ceva estetic pe gsr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate